Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csixy

    addikt

    Kellemes ünnepeket !

    Vettem az angol turiban vagy másfél éve egy BT Homehub v2.0b kütyümütyüt.
    Akkor próbáltam függetleníteni. Egy spanyol, vagy portugál oldal volt akkor elérhető és ez alapján barkácsolgattam, mert a psidoc oldal akkor már meg volt ölve. Végül is eljutottam odáig, hogy azt hittem, hogy brickeltem a routert és keserűségemben félretettem. Most újra elővettem a vasat és rájöttem , hogy akkor sikerül bebootolni, ha bootolás közben a hálókártyát fix 192.168.1.10 IP címre átállítom és valamilyen hálózati b@sztatást követek el és akkor hálózati kapcsolatot érzékelvén a bootolási folyamat befejeződik és feláll a router. Ezután már a hálókártya átállítható automatikus IP cím kérésre és DHCP-zik a router és jó a következő ujraindításig.
    Most már a ruter openwrt oldala és az openwrt.ebilan.co.uk oldal is elég részletes támogatást ad és nagy kínlódások árán sikerült függetleníteni és addig jutottam, hogy remélem fent van az u-boot. Lásd majd a lenti képet. De továbbra is úgy lehet bebootolni, ahogy fent leírtam.
    Azt kérdezném , hogy a lenti kép alapján most már az U-boot rendben van-e, és ebből következően gyürhetem rá az Openwrt-t?
    AZ biztos hogy most már ssh-n be tudok lépni putty-al vagy kitty-el.

    a kép:

    :) ????????????

    Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

Új hozzászólás Aktív témák