- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Egyszerre szüretelik a ''rendes'' szőlővel (nem is lehetne máshogy... ), csak az aszúszemből (l. még mazsola) a kollega által emlegetett gombásodás miatt szépen eltávozik a víz (ezért ''ráncosodik'', ahogy írod), és visszamarad a cukor. Az érés akkora már befejeződik... Szóval az egész aszú olyan, mint a sűrített cukros víz.
-
Bagoly
senior tag
Ha komolyan gondolod, hogy mindent megteszel a pénzért, akkor azt hiszem nincs miről tovább beszélnünk.
Kívánom, hogy legyen nagy házad, nagy autód, szívhasd más vérét és legyen időd elgondolkozni azon, hogy vajon tényleg egy ilyen világban szeretnél-e élni.''A nagy nyíl útján, meg nem állva, hitesen és szerelmesen, förtelmeit egy rövid mának nézze túl szemem.''
-
Den
veterán
Én sem szeretem az állatkínzást, és bálint sem azt írta hogy szereti. Csak leírta racionálisan a világ működését, és azt hogy milyen álszent dolog bizonyos dolgokat kiragadni és elítélni, mikozben más dolgok sokkal nagyobb méretekben folynak, de azt a ''nagy'' állatvédők nem hajlandók észrevenni, mert ha észrevennék, akkor vagy az önmagukróol kialakított (ál)humánus képről kéne lemondniuk, vagy a kényelmükről, biztonságukról.
A második bekezdéssel egyetértek, és kiiváncsi vagyok hogy egy nagy állatvédő vajon megtagadná e egy életmentő gyógyszer alkalmazását magátóo, vagy a gyerekétől, csak mert annak kifejlesztésekor állatok tömegén kisérleteztek.
''A mai világ 90%-ban a pénzről szól, és majdnem (tiszetlet a kivételnek) mindenki köztük én is megtesz mindent érte!''
A pénz csak álltalános csereeszköz. A jólét a lényeg, azért megy a harc. Mindenki magasabbra törexik, de ez így van az állatvilágban is.www.simson4t.hu
-
kamikaze boci
őstag
Nem tudom, ez a hozzászólás mit keresett a boros topikban, te tudod. De az ilyen demagóg dumával az emberek a saját sikertelenségüket szokták indokolni. Valóban vannak erősek gyengék, de ne mosd össze a jólétet a gazemberséggel. Azt meg -bizonyos határokon belül- te döntöd el, hogy melyik csoportba akarsz tartozni. Nem lehet sikeres mindenki, de a saját hibáinkért másokat okolni? Nem tudom...
egyéb állatfajták
-
Bagoly
senior tag
A meggazdagodásnak nincs olyan módszere, ahol nem kell az állatoknak fájdalmakat elszenvedni? Az élelmezés céljára tartott állatoknak muszály fájdalmat okozni? A kozmetikai cikkeket muszály állatokon tesztelni? A gyógyszerek tesztelésénél nincsenek alternatív, sőt jobb modellek az állatoknál?
Vannak. Csak drágábbak. Valakik nem tudnak meggazdagodni rajta. Ezért szenvednek az állatok, nem az emberiségért. Pár ember meggazdagodásáért.''A nagy nyíl útján, meg nem állva, hitesen és szerelmesen, förtelmeit egy rövid mának nézze túl szemem.''
-
Protoss
senior tag
Hali!
Van egy jó kis topik. Ott minden kiderül
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=15135&start=30&what=&how=&fid=50 #48 beröfögés.Ne glettelj, a vakolás jobb
-
Nimrod
addikt
Az ütés után... http://sound.westhost.com/sp-box21.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Ökölvívás témával a másik topik foglalkozik!
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest