Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz aDM|RaL^ #1147 üzenetére

szvsz tobbet ut-ztam, mint te q3-aztal, szoval kussolj el szepen, mert fogalmad nincs arrol, hogy mibe szolsz bele (egyebkent megjegyzem, hogy ~4 eve ut-zom, csak nem csinalok belole sportot)

''if2f ben tényleg nemkell annyi mindenre figyelni'' - lofaszt, ott semmire nem kell figyelni - meglatsz egy mozgo pixelt es pukk

nem tudom lattal-e mar egyaltalan mas fps-t ut-n kivul, vagy csak frocsogsz itt, de latszik, hogy igazi kis verlame vagy, aki a beszukult aygaval csak azt fogja fel, amit akar - nezz mar meg egy cs meccset: na ott van osszetettseg, ott tenyleg millio dologra kell figyelni - ut ehhez ke[pest kb annyi, mintha bucsuspuskaval pukkantgatnal

hagyjuk, mert egyertelmuen kiderult az eddigiekbol, hogy nem vagod a temat, csak istenited az egyetlen dolgot, amit ismersz - engedelmeddel egy ideztettel zarnam a temat:
    ''egy suttyó aki ut-ben megmutatom hogy kivagyok én paranoiában szenved,és skizoid embóliát kap ha az egekig magasztalt U és T betü melett lát egy 2-es és 4-es számot,akarja megmondani mindenkinek a frankót''

majd visszaterhetunk a temara, ha felnottel, addig is jo frocsogest

Új hozzászólás Aktív témák