- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
-
rATdrAgOn
senior tag
Mivelhogy amugy is egy igen szar het all a hatam mogott (igen, karacsonykor is dogoztam, tetu k****z :/), ezert most csak annyit mondok:
IDE LOJETEK!!!!
Egyik nap felhivott a Borg.
- Mi vagyunk az Alkoholista Borg. Most asszimilaljuk az osszes sorotoket. Minden ellenallas hasztalan.
Mit mondhattam volna?
[Szerkesztve]A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
VladimirR
nagyúr
válasz parandroid #1842 üzenetére
na gyere, belem kossel a helyesirasom miatt, ha mar hianyoltal (mar szinte kezdem megszokni, hogy senki sem irja le helyesen a nevem) :)
-
Out
addikt
válasz VladimirR #1862 üzenetére
ezen ne csodalkozzal, egyreszt tul hosszu a neved, masreszt tul bonyolult betukbol all, harmadreszt a mai fiatalok max 4 karaktert tudnak lemasolni egymasutan helyesen. Megoldas: banoltasd magad, es csinalj egy uj nicket, pl: Vlad neven
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Suliro
senior tag
na tildy?
I believe in Dodge power!
-
tildy
nagyúr
Szóval nézzünk téged.
2004 . szeptember óta vagy itt, ezalatt kb 1000 feletti hozzászólást csináltál:pontosan:
1073 és 97 napja reggeltél, ez napi 11 hozzászólás.
Én 801 napja és 10064 hozzászólásom van, ez napi átlag 12.
Nem nagy eltérés.
Nos?
Sőt a kedvedért még azt is kiszámoltam, ha te 801 napja lennél itt akkor 8860 hozzászólásod lenne.
Ez sem kevés...
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Mellesleg suliro egy jó tanács:aláírásba ne rakd bele az emailcímed így ha jót akarsz..Spam progik előszeretettel szerzik így a címeket.
Ha már oda írod írdd így nev (kukac) valami.com"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bencom
senior tag
Na, beugrottam egy kicsit a haveroméktó'.
Most kezdhettek el szídni, aztán ha majd hazaértem, kiválogatom.nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
kíváncsi
őstag
''azt nem ertem hogy miert olyan javitgat leggyorsabban topikcimeket hatalmas onbizalommal aki nem ismeri a magyar nyelv szabalyait. valaki kijavithatna magyarra a cimet ugy ahogy eredetileg is szerepelt, ennyi felelosseggel kellene tartozni az embereknek akik olvassak.''
Ez most minek kellett Lao ce? Bash miért ne ismerné a magyar nyelv szabályait?''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
dj.saabe
aktív tag
-
dj.saabe
aktív tag
válasz Kalandor #1879 üzenetére
hát lehet hogy beszólok másnak néha néha
de azért ilyet nemcsinálok hogy bejövök a topicba és direkt beirom hogy gyeretk csak lebaszni na mivan megijedtetek ?? mag hasonlók !! na mind1Djsaabe The Only One !! | Légszives senki se kössön belém nemvagyok valami nagy önuralmú !! (remélem aláirásnakl jólesz.)
-
Gambit
őstag
válasz parandroid #1882 üzenetére
Igen, én is azt hittem, mert tényleg javuló tendenciát mutatott. Jól elvolt az írós meg bringás topicjaiban. Csak aztán valamiért visszaesett, és elkezdett arcképekkel foglalkozni, meg monitorokról okoskodni. Mert az még egy dolog, hogy nem igazán ért a bringához, és nem igazán jól ír, mert itt a többséget nem is érdeklik ezek a témák, és így nem feltűnő. De az arckép, meg a monitor már más tészta. Ott rögtön egyértelművé vált, hogy csak kontárkodik/okoskodik. Na mindegy, talán visszatalál a helyes útra, egy kis segítséggel.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
parandroid
félisten
igen, az arcképes próbálkozásainak egy részét láttam.
bencom: nosza: szkent ide! csak el ne felejtsd előbb levédetnia szabadalmat, nehogy valami csúnya gonosz bácsi lenyúlja aztán.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bencom
senior tag
válasz parandroid #1886 üzenetére
nem jó a szkennerünk, de amint egy működöképes scanner közelébe kerülök, megmutatom
nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Gambit
őstag
válasz parandroid #1886 üzenetére
Hát nem emlékszel, hogy szkennert az xp nem ismerte fel a pincében?!
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
válasz Apophis #1894 üzenetére
Olvasd végig: Bővebben: link poén a 92 hsz-ben.
Ez mondjuk csak a kezdet volt, azóta is hullámzik a teljesítménye. Amúgy egyáltalán nem vagyunk rászállva szerintem.''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Bencom
senior tag
nah, csak belejösztök etgy idő mulva
csak aztán ha kiadtátok magatokból, akkor zizzenjetek le rólam, jó?
KÖSZI!nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
I_Am
veterán
Akkor mivel nincs komolyabb nézeteltérésed senkivel ne irkálj ide hülyeségeket.
Azért teszed mert feltűnési viszketegséged van. Nyugodj meg....szúúszááá....és építs reptethető repülömodellt vagy bánom is Én mit, de ne haragíts poénból másokat magadra és akkor nem lesz aki rád zizzenjen.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Gambit
őstag
Bencom: Hívtál, itt vagyok... (Bővebben: link)
Szóval ezt a hsz-t továbbra sem értem, kinél van neked több esélyed egyéni arcképre? Bővebben: link
Továbbá nem értem, hogy ugyanerre a kérdésemre miért nem tudtál ott válaszolni?!''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
Ökölvívás témával a másik topik foglalkozik!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs