- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz norbertoth #3344 üzenetére
nálunk ilyen a 144 köbi átalánya, de ne kelljen értelmeznem mit látok. a tört hónap talán a leolvasás miatt lehet, ha nem, akkor passzolom.
edit: a túlfizetés amiatt van, hogy hiába mondtam nem fogunk ennyi fogyasztani, ráadásul azóta lett kondezációs kazán is, nem hatotta meg őket és nem vették lentebb. egy hónapja online leraktam az évest 1813 köbire, kevesebbre nem tudtam, most ahogy néztem 1728-on áll a beállított érték, bár nem nyúltam hozzá, szóval magától ment lentebb.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz Degeczi #4530 üzenetére
így 150-155 m3 körüli októberi keret várható
bevallom lemaradtam. ez a keret mindenhol változik, tehát átalánytfizetők esetén is? csak azért kérdezem, mert a erről még nem láttam friss grafikont a hírekben.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
sziasztok
egy kis gáz kérdés. tavaly az évre járó kedvezményes 1729 m3 volt leosztva átalányban 12 felé. az 1729 helyett fogyott 1397, ezért erre az értékre raktak be minket - ez viszont csak most tűnt fel. a kérdésem csak annyi, hogy ha e fölött fogy (de nem éri el az 1729-et), akkor az még a kedvezményes értéken kerül számlázásra? tehát többlet * 120 forint (vagy mennyi mostanság)? ha igen akkor végső soron maradhat, de ha nem, akkor hol lehet az mvm next fiókban állítani ezen? sehol sem találom, pedig tavaly simán ment...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.