Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz Matyó83 #9343 üzenetére

    Hát csak emlékeztetőül ugye az a lényeg nálad, hogy AM2es alaplapban használsz egy AM2+os vagy AM3as procit. Ugye sok alaplap fel van készítve, hogy vigye az újabb procikat de az alaplap akkor sem fogja tudni amit az igazi AM2+ vagy AM3as lapok, de vészmegoldásnak jó amíg tudsz venni újat.
    Ezért, neked megengedi, hogy használd benne de nem az új alaplapban kihasználható HT 3.0 sebességgel, hanem csak HT 1.0val.
    Viszont cserébe a procid sebessége nem változik szóval ha 3000Mhz akkor annyin ha 2.6 akkor annyin fog menni.

    Jelen esetben be kell menned biosban a CPU részhez és ott 1x meg kell nézned, hogy HT 1.0t ír e ki valóban, illetve auto módban a helyes proci sebességet kellene írnia, ha nem manuálisan be kell állítani.

    Ezt fejből így meg nem mondom neked, de ha megmondom milyen proci és alaplap egy user manualból kiderül.

    Én ennyit tudok segíteni, meg megmondom mi merre, de valszeg nálam lesznek pengébbek is proci terén, én is épp egy pasztázás ügyben járok erre :)

    UP: Ahogy olvasom, ezzel remélhetőleg elindul a gépezet dolog, én úgy tudom szerény tudásom alapján, hogy pl egy proci csere után nem tudja szegény gép mekkora erővel induljon...ezért kell BIOS-ba belépni...de én úgy tudom amint belépsz a biosba ő már generál egy sebességet neki, most hogy az pont jó e vagy sem az mindegy, de anélkül hogy bármit állítanál csak kilépsz mentéssel és mennie kellene a gépnek.

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák