- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CirrMee
addikt
válasz menjapipaba #13701 üzenetére
Bizonyos AMD APU és bizonyos AMD grafkártyák kombinációjával lehetséges (hybrid crossfire/dual graphics). Ami nálad van, annak egy tagja sem képes erre, hírből sem.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok,van egy új AM3-as proci hűtőm ez kompatibilis az FM2-s foglalattal,mert mivel nem használtam soha, odaadnám a havernak,mert neki a gépében csak a boxban adott hűtő van....
Köszönöm szépen.. -
CirrMee
addikt
válasz ScomComputer #13704 üzenetére
Szívesen.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
válasz ScomComputer #13706 üzenetére
Megköszönted nekünk, hogy odaadod a havernak.
-
CirrMee
addikt
válasz ScomComputer #13708 üzenetére
Nem volt semmiféle kérdés ott. Megköszönted nekünk, hogy odaadod a havernak, aztán ennyi.
-
Picturemaker
őstag
válasz ScomComputer #13710 üzenetére
Kérdés után kérdőjel. Rémlik?
Saját magadat minősíted a "hőbörgéseddel".
Finoman szólva is értelmetlen volt az első hozzászólásod. A válaszként kapott humorosnak szánt hozzászólást sem értetted (azért bizonyos szint /vagy csak kor?/ fölött illene) és még tetézed is.A válasz: kompatibilis. Bár kérdés még mindig nem hangzott el.
[ Szerkesztve ]
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
ScomComputer
veterán
válasz Picturemaker #13711 üzenetére
Köszi,öhm így van, de 24 óra készenlét után minek is fórumozik az ember,inkább pihenne...
Bocsánat kicsit túl reagáltam... -
Picturemaker
őstag
válasz ScomComputer #13712 üzenetére
Jó pihenést.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
CirrMee
addikt
Nem hinném. Oda szerintem láb törés kellene a proci részéről, a foglalat műanyag felső része meg kell hogy vezesse a lábat, ha kicsit el van görbülve (illetve akadályozza meg a beleillesztést, ha túlságosan görbe a láb).
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! A kettő müködik együtt ugye? Home office gépbe lesz!
Gigabyte GA-B75M-D2V alaplap 36 hó gar.
Intel Celeron G1610 processzor 36 hó gar.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
De4d
őstag
Helló.
Még mindig nagy processzor dilemmába vagyok.
Gépet fejlesztenék, de olyan procit szeretnék ami erős és a jővőt tekintve is megfelelő lesz (2-3 év-re talán)
Hol fx 6300/8320 hol i5-öket ajánlottak.
"Ha amd inkább a 8320, de állítólag nagyon kimenő széri halott lett, nem jó stb. no meg a gyári hűtője is fos.
i5 drágább de erősebb, nem kell neki drágább alaplap, se hűtő."
Nagyjából ezeket kaptam, de ami meg nekem ütött szöget a fejemben, hogy lehet kihal az fx, de több szálon fut, jövőt tekintve mindenképp jobb mint egy i5 ami csak 4 mag 4 szálon elvileg (i7 lenne jobb, de esélytelen)
Illetve azért bármi is a helyzet, mégis a vga-nak kell igazán erősnek lenni, nem azon akarok spórolni, inkább egy 280x mint egy 270x mert pont ezeken múlik milyen vga fér így bele. Talán mindegyik proc jól menne a 280x-el (kivéve a6300fx az már karcsú, talán)Minden jó, ha a vége jó!
-
Apollo_21
addikt
Hali!
Én mindíg is megrögzött Amd hív voltam..nemmondom h a kb 2hónnapal ezelötti i5-re váltásom egy új világot hozott, de ez alapon is megbírkózik azzal amivel az eddigi cuccaim inkább csak tuningolva....sokkal, de tényleg kiegyensúlyozottabb az egész.
Ha nem Húsvét Vasárnap akarsz venni fullgépet..ami amúgy is esélytelen..és nem ugrasz miatta az ablakon..akkor inkább tépd meg még 1-2hónap erejéig azt a 955öt..és gyüjts egy i5re és egy 280x-re...jobban jársz, hidd el.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
Biztos van ahol dob..és nemis rossz proci..de a mai piacot alapul véve..játékok zöme még tuti nemprofitál belőle...ha pedig az anyagi dolog a kérdés..akkor ha utánna számolsz amd/intel oldalon is..kb 10-12amivel max több egy inteles megoldás. Tehát anyagi keret megadása után mégokosabb javaslatot lehet tenni
Kb 160-170ből tuti megvan egy i5 4670 egy jobb hűtéssel+lap és egy 280x..ez garantált..kb 160ból ugyanez csak fx alá való lappal hűtéssel és a 280x-el. És lehet sokat mondtam.[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
mekker
őstag
Egy Intel 1156-os foglalatú lapom van, és amikor ~2 hónapja raktam bele a procit észrevettem, hogy 1 (vagy 2) láb eléggé elhajlott, talán hozzá is ér a mellette lévőhöz. Ez okozhat problémát?
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
JohnK
aktív tag
Intel (R) Core 2 Duo E8300 2,83 Ghz 8 MB cache-hez képest egy Core 2 Quad 6600 jobb teljesítményű, vagy éppenhogy roszabb? És egy C2Q Q8200S, ugyanúgy a Core 2 Duo-hoz képest?
-
regener
veterán
A Q6600-ra rosszabb: alacsony órajel, jobban melegszik, lassabb memóriavezérlő.
Viszont a +2 mag előnyt nyújt.Tehát növekvő sorrendben (szvsz): E8300 -> Q8200S -> Q6600 -> Q9400
A helyedben csak a 9400-asra váltanék, a többire nem érné meg szerintem, mivel egy idő után azokis kevesek lesznek és megit válhatsz feljebb, így meg egyből a jobbra.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Volna egy noti, amibe tervezek venni egy P8600-as processzort. A probléma, hogy különböző Stepping-es procikat árulnak, és halvány lila gőzöm sincs, hogy mi köztük a különbség. Honnan lehetne kideríteni, hogy a különböző steppinges procik miben különböznek?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
mekker
őstag
válasz sanzi89 #13732 üzenetére
http://prohardver.hu/tudastar/a_cpu_stepping.html
Csak azt mutatja, melyik gyártási szakaszból származik a proci (korai/kései). Általában nem sokat számít a stepping, csak mondjuk az adott steppinges procinak jobb lehet a tuningpotenciálja, kevésbé melegszik.[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Dinomano
senior tag
Sziasztok! Asrock n68S c-s UCCalaplapom van, 2magos sempron amd procival, 4 gb DDR3 RAM-mal, HD7750-el(1 GB). Picit fejleszteni szeretnék, h. 1-2évig még elfussanak a legujabb játékok(kompromisszumokkal persze). HD ready felbont.-ban játszom. A kérdésem: 4magos proci ill.kis RAMnövelés picit aktualizálná ezt az olcsó, régi vasat?
(Válaszokat privátban kérném, ha lehet... Dénes)
/(^_^)____7=--- - - >|
-
-
Dinomano
senior tag
válasz Rendo84 #13737 üzenetére
Köszönöm a választ! Alaplap specifikációknal irja, h.támogatja DDR3-at. Phenom II X4 sokat lenditene a gép állapotán? A HD 7750 mennyire gyenge kartya? Helyette mit ajanlanal? /Radeon 6570-em volt, de sajnos tönkrement, nemreg valtottam 7750-re/
4 giga RAM van eddig a gépben. Érdemes lenne feltornásznom 8-ra?
Itt egy alaplapinfo+alaplap dobozán is irta, h.tamogatja:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157204
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Rendo84
senior tag
válasz Dinomano #13738 üzenetére
Általános felhasználásnál nem, de játékok és nagyobb erőt igénylő programok esetében igen. Plusz kell az erő, hogy a vga-t kihajtsa.
Egy HD6870, esetleg GTX 560 használtan tökéletes lenne a konfigba.
Ha nincs rá kereted, akkor jó lesz a HD7750 is végső esetben.
RAM-ból elég a 4GB is. -
Csacse
tag
Sziasztok! Nemsokára ugye itt a Haswell Refresh és szerintetek mennyire fognak csökkenni az árak a korábbi cpu-knál?
-
bluyoo
nagyúr
válasz Csacse #13742 üzenetére
Én a i5-3570K -t figyelem egy ideje hátha mozdul az ára lefelé, de talán még emelkedik is [link]!
A i5-4670K ára is ugyancsak stabilnak mondható [link].
Persze jós nem vagyok, de az utóbbi időben megjelent Intel CPU-k ára nem igazán csökkent az új megjelenésével. A kezdeti túlárazást idővel mérséklik valamennyire és ennyi.Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs