- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
egy Q8300 ma mire elég? a mai játékokat is figyelembe véve?
alapórajelen (mert p43 al annyira nem lehet megtuningolni)
ellenben érdemes az E6500 at lecserélni rá? ami jelenleg 10*333-on az az 3,33ghz-en üzemel stabilan.
-
Johni5
őstag
Xmad: A kolléga majd visszacseréli Én is ezt tettem
1000 pont Szerintem ne ezeket a 3trémarkokat nézd.Én abban egy 8800GTX-el elverek egy 4870-et.De ha játszom,akkor a 4870 magasan nyer .Mellesleg plafon szűrőkön is.HT emelésének csak akkor van értelme,ha integrált VGA-t használunk.
Vagy ha éppen rommá akarjuk húzni a memóriákat és kisajtoljuk belőle a plussz biteket.
Gondolom nem ezt akarod.?[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
Q6600 alapon volt?
jo az amd. nincs vele gond. és amdm lesz ezután is vzsínű. Llano vagy Bulldozer...dehát ahhoz teljes platformváltás kell...ergo mind1 miről állok át rá...és 1-2 honapig meg megnézném milyen is a core i széria
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
vittuka
aktív tag
Már mióta az.. Nem kell azokat az i3-akat sem lebecsülni, mennek mint a meszes és alig fogyasztanak, el lehet játszadozni velük.. (mármint tuning terén)
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
gaben0504
csendes tag
Sziasztok!Én új vagyok itt!Kéne egy kis segítség.Van egy intel socket 478 alaplapom.De semmit nem tudok róla!Aszt szeretném megkérdezni hogy bírja e a dual processor-t?
Kovács Gábor
-
atti_2010
nagyúr
válasz vittuka #1216 üzenetére
Mi az hogy alig fogyasztanak??? Egy I3 van az egyik gépbe a másikba egy X3 720, az I3 idle 58W fogyaszt load pedig187W, az X3 idle 65W load 198w, mindkettőt ugyanazzal a táppal mértem és ugyanazzal a VGA-val, ez nálam nem tartozik a hű de keveset fogyaszt kategóriába, és az Intel egy MSI lapban van az AMD pedig egy Gigában ami köztudott hogy többet fogyaszt mint az MSI.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
wakika
csendes tag
sziasztok
Volna egy nagyon amatőr kérdésem! Van egy p5ld2-vm es lapom és hozzá egy intel pentium 4 630, 3000 mhz (15x 200) as cpu-m
ez most sima vagy 2 magos proci, mert nekem azt írja az Everest ultimate hogy acpi többprocesszoros Pc, meg a vezérlőpultban is úgy írja hogy pentium(R) 4 CPU 3.00 ghz 3.00 ghz.
akkor most mi van?????
Tudom nagyon amatőr kérdés de hát ez van.Bocsi
-
atti_2010
nagyúr
-
GFM
csendes tag
Hi all!
KÉRDÉS: Hát igen, a kérdés kicsit komolytalan. Szóval nemrég valamelyik fórumon vagy cikkben olvastam olyat, hogy létezik olyan processzor amelyiknek driver-je is van!?
Szerintetek is létezik ilyen?[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
-
Epiph
tag
Van valami amit bekell állítani a C'n'Q -en? Sima mezei avi filmnél max mhz -en dolgozik a proci normális ez ahogy nyomok egy pause -t 3100mhz ről leesik 800mhz re... normális hogy így pörög egy avinál?
-
Thom95
tag
Hellósztok!
Remélem jó topikba írok. Ha nem akkor előre is elnézést érte.
Van 1 olyan problémám, hogy egy Phenom II X4 810 megy a gépemben egy Gigabyte Ga-Ma DS3 rev2.0-ás lappal.
Alapon bejelentkezve a windowsba (win7 logikusan 64 bit, ultimate) és 40-50%-os végig a processzor használat. Mind a 4 magon. Mi lehet a probléma oka?
Válaszokat előre is köszöntem![ Szerkesztve ]
-
Thom95
tag
Néztem, feladat kezelőben nem volt semmi extereme. Csak skype futott meg firefox. De azok bőven nem esznek annyit hogy egy X4-es procit 50%-on hajtsanak.
-
Thom95
tag
Igen, ott néztem...de semmi olyan cucc, ami magason vinné. Még netezés közben sem lenne szabad 40% körül lennie, nemhogy Skypeal 50%, Skype az eszi, de azért nem ennyire.. ha kikapcsolom skypeot meg mindent rajta, akkor is asztalon 20-30%-os használat... ez így hosszú távon nem lesz jó..
-
^^|CC|^^
tag
csáóó
szeretném egy kicsit tuningolni a procimat és ehhez kérnék segítséget..
procim: E5200 @ 2.5Ghz
lap: Giga GA-G41M-ES2L.már kaptam segítséget, de vmi nem vlt tökéletes mivel nem sikerült..
1.) delete-vel beléptem a biosba
2.) nyomtam egy Crtrl+F1 - et
3.) CPU Clock Ratio: 12 X - resre állítottam
5.) CPU Host Clock Control: Enabled
6.) CPU Host Frequency (MHz): 266 - ra raktam 200 helyett (ez vlt a javaslat)
7.) PCI Express Frequency (MHz): 100 - ra tettemmivel neki már vagy 4-5 hónapja nem giga lapja van az illetőnek így sajnos nem emlékezett mindenre és azt mondta, h majd itt talán tudnak segíteni..
köszönöm előre is a segítségeket
üdv.:
^^|CC|^^Thug... The Hate U Gave Little Infants Fucks Everybody... //by.: Tupac Amaru Shakur//
-
BRIKLY
veterán
egyik nap kérdeztem hogy van-e más energia zabálás csökkentési lehetőség a c'n'q-n kívül. a válasz az volt hogy nincs. pedig van. a fesz-t fixáltam 1.150V-ra,és a proci hőfok is több mint 5 fokot csökkent!
-
merkerik
csendes tag
Sziasztok
PHENOM II X2 555 4magisitva vagy CORE I3 I3-540 ?
-
berbatov2
senior tag
Üdv!
Pár napja írtam, hogy vettem egy x3 450-est!
Azóta összeraktam a gépet!1. Úgy gondolom sikerült feloldani a 4. magot ( Biosban all cores-ra állítottam, mást nem csináltam) Ez így ok-e?(asrock m3a770de)
2. Letöltöttem Prime 95-öt, és elindítottam a tesztet (kb 1 órája fut), , ez így normális?
Ha jól sejtem az egyik magot nem teszteli, mert a task managerbe, 4 grafikon van abból 3 fullon megy a 4. meg áll,(illetve folyamatosan figyelem és ha pl alkalmazást nyitok meg akkor az is dolgozik).Előre is köszönöm a segítséget ill. linkelek még képet ha kell van everestem, cpu id stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest