- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeCockBill
senior tag
hasonló jókat tudok én is mondani az üzemidőről. persze nálam kevésbé látványos, mert eleve 2 simmel használom, wifi/4g 0-24ben megy, nameg a melóhelyemen annyi térerő van hogy egy kisebb akksival rendelkező telefont simán kifingat egy műszak alatt. (elég vicces is hogy az akku statnál végig zöld a csík, kivéve egy szakaszon ahol a zöldet a sárga összes létező árnyalata váltja fel ) azért az 5-6 óra SOT így is megvan, ami ezen körülmények között szinte parádés.
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
grosy
senior tag
válasz llspencerll #248 üzenetére
Az elmúlt 2 napban 15-20 cikket, összehasonlítást olvastam el, és pár videót is megnéztem. Szerencsére mindkét telefon volt a kezemben, így arról is van fogalmam. Igazából egy megbízható, viszonylag erős mobilt szerettem volna, ami nem haladja meg a lélektani 100.000 Ft-ot. Eddig HTC-im voltak, amelyekkel eléggé meg voltam elégedve. Most viszont már olyan árban van egy komolyabb (180.000+), hogy annyit nem szerettem volna adni érte. A PlayIT-en kint volt az EU Stock, és ott kipróbáltam a Zuk z1-et. Kicsit tartottam a COS-tól, de utánaolvasva kiderült, hogy az egyik legjobb, legkedveltebb Android-változat. A Oneplus Two topicjában is végig ezért sírnak, és fikázzák az oxygen OS-t. Pl. az elő szokott fordulni, hogy tárcsázás közben 10-20 másodpercig csak úgy magában elgondolkozik a Two, és csak azt követően lehet tárcsázni. Az, hogy előre kell utalnom a pénzt egy kínai cégnek, és majd ők valamikor küldik, az sem volt szimpatikus. A szervíz kérdése is kiforratlan nekem, ami nem igazán ad biztonságérzetet. Ha már itt tartunk, akkor a Twoban lévő chipset is legendásan bajos, rengeteg túlmelegedésről lehetett olvasni. Maga a Oneplus is bevallotta, hogy nem szabványos az USB 3.0 a Twonál, ezért akár tönkre is teheti sz.gépedet, ezért kéretik azokat nem összekötni.
Ezzel ellentétben a Zuk z1-ben COS van, amit direkt erre a telóra optimalizáltak, egy kiforrott bika chipsettel. Magyar garanciával, és majd 40.000 Ft-al olcsóbban.
Innentől nem volt kérdés, főleg úgy nem, hogy csak dícsérő cikkeket olvastam róla. -
llspencerll
tag
Az usb 3.0 hibát nem hallottam, minden más nagyjából tiszta volt, de szépen összegezted, így sokkal inkább iránymutatók ezek az információk ;-) (szeretek "sláger" termékeket vásárolni, nagyobb esélyt adva annak, hogyha valamivel baj van, akkor vagy így, vagy úgy, de meg fog oldódni. Talán ez az egy dolog miatt bénázok a vásárlással )
-
JoeCockBill
senior tag
Van valakinek tapasztalata BL nyitás/custom recovery felrakásban? Eddig annyira nem tartottam sürgősnek, viszont úgy látom XDA-n van mod, ami megoldja a telefon (számomra) legnagyobb hiányosságát, mégpedig hogy ne kelljen benyomni a home gombot a home funkcióhoz, elég legyen csak hozzáérni
-
Lecs@
addikt
-
JoeCockBill
senior tag
Néztem XDA-n én is (gondolom ez ugyanaz), de valami tapasztalatban reménykedtem. Néhány kérdés: próbáltad? Amennyiben igen, konkrétan mire? Ja és International változaton?
Ha nem próbáltad természetesen az utolsó két kérdést ignoráldúj lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
JoeCockBill
senior tag
Megjött ez az OTG cucc, működik.
-
grosy
senior tag
Most hozta afutár, de sajnos dolgozom, így csak a külsőről tudok mág véleményt mondani. Az astro szürke változatot rendeltem, és nagyon kemény. Olyan minőségben van összeszerelve, ami a legeslegfelső kategóriában érhető csak tetten.
-
grosy
senior tag
Help!!!
Nem fogadja el a telefonom a gmail fiókok, nem akar tovább lépni. Azt írja, hogy az eszköz visszaállítása megtörtént, jelentkezzen be egy olyan fiókkal, amivel már szinkronizálta az eszközt. -
kerxy
senior tag
Ilyen tokot látott már valaki? Iponos tesztben írják, hogy dobtak ki ilyet ehhez a telóhoz.
-
-
kerxy
senior tag
-
grosy
senior tag
Én létrehoznék egy kamu gmail-fiókot, aminek a jelszavát megadnám az új tulajnak, és ennyi. Utána már tudná módosítani. Mondjuk egy gsm boltban érdekes lehet, plusz az az email hozzád köthető, és ha valami csúnyaságot csinálnak vele, akkor magyarázkodhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
-
grosy
senior tag
Sziasztok!
Megjött a teló, eddig fasza, de viberen nem hallanak. Mi lehet a baj? -
kerxy
senior tag
Én nem használok Vibert, más ilyen appnál megy? Messenger v whatsup?
Más:
Valaki meg tudná nézni, hogy tud e fájlokat küldeni Wifi Directel más készülékre? Én összehangolom egy adott telóval/tabbal de nem tudok rá küldeni mikor kiválasztanám a küldést nincs ott, csak Bluetotth :S -
grosy
senior tag
Azt megnézné valaki, aki z1 tulaj, hogy neki is ha balra dönti a telefont, akkor sokkal kisebb szögnél átfordul, mintha jobbra fordítaná?! Lehet, hogy direkt van így, mert a kezelőgombok felül vannak, de azért jó volna megbizonyosodni róla.
-
JoeCockBill
senior tag
ránézésre ugyanakkora szögnél fordul mind2 irányba. ja jól értelmeztem a kérdést . (egyébként én személy szerint gyűlölöm az automatikus forgatást, mindig ki van kapcsolva.) egyébiránt nincs giroszkóp kalibráció a beállításokban? szokott lenni
-
grosy
senior tag
Én nem találtam ilyen beállítást. Viszont ha állítva fogom, akkor nekem közel azonos, hanem úgy nézd már meg légyszíves, hogy lefekteted az asztalra úgy, hogy a bal hosszabb széle van feléd, és úgy emeled meg a jobb oldal két sarkát, majd fordítva. Köszi előre is!
-
grosy
senior tag
válasz JoeCockBill #281 üzenetére
Köszi, hogy megnézted, és az ötletet is.
-
grosy
senior tag
Megoldottam az XDA-fórum segítségével:
" Type *#*#1111#*#* then go to Manual Test - G Sensor Calibration, put your phone on a plane surface (plane to all directions!) and press the the only existing button with chinese signs after calibration press pass and go back to leave Engineer Mode."Működik
-
JoeCockBill
senior tag
kikészülök a toolkit-től.
órákig szórakoztam mindenféle driverekkel meg sdk meg adb meg mindenegyéb
már kommunikál a telefonnal, mert újra tudta indítani fastboot módba
viszont itt megáll:kit kell boldoggá tennem szájjal egy bl nyitás+root+twrp kombóért?
*beszarok, asszem sikerült.
meg nem tudnám mondani hogyan[ Szerkesztve ]
-
grosy
senior tag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet beállítani, hogy a hívásnaplóban az adott embernek csak az utolsó hívása látszódjon, illetve az energiatakarékos módban ne narancssárga legyen az ezt jelző sáv?
-
grosy
senior tag
Illetve hogyan lehet közvetlenül a SIM-re menteni a szàmot?
-
r.endruu
tag
Sziasztok,
pár napja kaptam meg a telefont, eustocktól, CyanogenOS 12.1 YOG4PAS3OH van rajta, és a beállításokból egy csomó minden hiányzik a videóban láthatókhoz képest. Nincs a kijelzőnél DPI állítás (ez mondjuk nem is kell), a gomboknál is csak 4 dolog van: on-screen nav bar, annak 2 lehetősége és a power gombbal hívás befejezés. Statusbar és quick toggle menüpont pedig egyáltalán nincs is.
Én nem veszek észre valamit, vagy ezeket kiszedték egy update-ben?
(Közben rootoltam már, és megpróbáltam GravityBox-szal testreszabni a quick toggle-öket, sikertelenül.. nem csinál velük semmit.)
Szerk: Óóó.. nem hiszem el Az About phone-ban ott egy "Advanced mode" kapcsoló.. már jó is. Fú Nem tudom miért kellett ezt így elrejteni.
[ Szerkesztve ]
-
r.endruu
tag
válasz JoeCockBill #293 üzenetére
Szia, nem használtam a toolkitet, olvasgattam a témában az XDA-n, igazából ez a post elég jól összefoglalja a dolgot: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63329860&postcount=203
A lényeg, hogy a beállításokban kapcsold be az OEM Unlockot, rakd bootloader módba. A Windows-t vedd rá, hogy ismerje fel (ezzel nekem nem volt gondom, ment magától), aztán oem unlock-go (ez ugye töröl mindent). Ha ez megvolt, szedd le a SuperSU zip-jét, másold fel a telefonra. Aztán töltsd le a TWRP-t, rakd újra bootloader módba, és flasheld vagy csak bootold (én az utóbbit választottam). Ha bebootolt a TWRP, akkor egyértelműen az Install menüpontban kikeresed a SuperSU zipjét, és flash majd reboot.
A toolkitet én meg se néztem, mert tudom hogy pár egyszerű paranccsal meg tudom csinálni ugyanazt.
Remélem tudtam segíteni, ha valami nem világos, kérdezz nyugodtan.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz r.endruu #294 üzenetére
Ja hogy ADB. Akkor csak nem úszom meg. Sajnos teljesen hülye vagyok hozzá.
Gyűjtök némi lelki erőt, felvértezem magam tudással, aztán pár nap/hét múlva visszatérek.
Vagy nem
azért kösziazért rápróbáltam, elvileg kommunikál, mert beírtam hogy adb reboot bootloader és újraindult bootloader módban, aztán beírtam hogy -i 0x2b4c oem device-info', de erre azt válaszolta hogy '-i' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file
[ Szerkesztve ]
-
r.endruu
tag
válasz JoeCockBill #295 üzenetére
Lehagytad, hogy "fastboot"-ot, az elejéről (fastboot -i 0x2b4c oem device-info)
adb és fastboot.exe legyen meg a mappában, és oda kell rakni a twrp .img-t is, logikusan.
Amúgy adb-t nem kell használni, Developer optionsben az "Advanced reboot" bekapcsolásával a power gomb hosszan nyomása után reboot menüben lesz Recovery és Bootloader lehetőség. Csak gondoltam szólok, ugyanazt csinálja, mintha adb-vel csinálnád.
[ Szerkesztve ]
-
r.endruu
tag
válasz JoeCockBill #297 üzenetére
Bootloader/Fastboot módba bejutottál? Fekete képernyő, fehér szöveggel a teló képernyőjén. Nem tudom pontosan milyen driver kellene, én a Google USB Driver zipet meg ezt töltöttem le, de egyiket se használtam. Eszközkezelőben nézd meg, valószínű hogy felkiáltójellel látni fogod a telefont. Próbáld meg betallózni a Google-ös zip tartalmát, az talán jó lesz neki.
Kerestem én is drivereket, de sehol nem találtam megbízható/konkrét linket..
-
JoeCockBill
senior tag
-
r.endruu
tag
válasz JoeCockBill #299 üzenetére
Nekem fent van az egész Android SDK az Android Studio miatt, lehet amiatt volt jó minden egyből, igazából én se vagyok túl tapasztalt ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest