- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz God Vazzeg #2003 üzenetére
Hmm.. Lehet lepuceválok mimdent róla és újrarakom. Vagy feldobok egy LOS-t. Unalmas ez a telefon.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
gamegod
senior tag
válasz WOT-H-A-C #2004 üzenetére
unalmas igen, ezért váltanék
Hexagon ROMOnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz God Vazzeg #2006 üzenetére
Ááá... Azz nekem túl szímes/szagos cucc. A letisztult, egyszerű dolgokat szeretem.
-
grosy
senior tag
A gyári tokom kezdi megadni magát. Tudtok ajánlani valami elérhetőséget, ahol be lehet olyan tokot szerezni, mint a gyári, tehát benne van az "okos funkció" is, hogy nyitásra aktiválja a telefont?
-
powerwade
senior tag
Na, engem is elért másfél év után a fingerprint scanner halál. Hónapok óta ugyanaz a ROM van rajta (RR) és ma napközben egyszercsak nem oldott fel ujjlenyomattal. Aztán kiirta hogy nincs ilyen hardver, majd reboot/poweroff után meg végképp eltűnt minden menüből az ujjlenyomat olvasás lehetősége. Remélem garanciában javítja az EUStock szervíze, ha még van hozzá alkatrész
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
-
powerwade
senior tag
válasz God Vazzeg #2012 üzenetére
Már túl vagyok rajta, ezért gondolom, hogy hardver probléma és szerviz kell hozzá
-
God Vazzeg
veterán
válasz powerwade #2013 üzenetére
Sajnálatos Nálam a wifi szarol most, rájöttem hogy az az oka az újraindulásoknak, minden rommal csinálja. Ha kikapcsolom akkor semmi, tökéletes a teló.
Mondjuk ez az újraindulás is 3-4 naponta 1x, de van hogy elmegy a wifi majd visszajön, egy messenger beszélgetés alatt vagy viber beszélgetés alatt kellemetlen.
-
God Vazzeg
veterán
Kérdés:
RR romot raktam (7.1.1) minden faxa, csak az előző romnak volt egy olyan beállítása hogy feléledt a kijelző amikor értesítés jött. Nem oldott fel, csak megmutatta. Na most ez őrült jó, amikor vezetsz pl, viszont ezzel a rommal nem találok ilyen beállítást.
Ötlet valaki?
Ja és minden megy, gyors feloldás, ujjlenyomat, GPS, stb..
-
powerwade
senior tag
válasz God Vazzeg #2015 üzenetére
Hálistennek nekem ilyen nincs, megőrülnék, ha a kijelző életrekelne magától!
-
Black&White
addikt
Ezt a ZUI 2.5.358-at próbálta már valaki?
Elég jó kommenteket írnak róla, van angol nyelv, stb... -
powerwade
senior tag
válasz Black&White #2017 üzenetére
Kipróbálom. Elegem van a RR random soft rebootjaiból, ami után a touchscreen is bedöglik. Eléggé leharcolt állapotú az Z1-em (halott FP sensor, lusta vagyok gariztatni)
-
God Vazzeg
veterán
Kipróbáltam ezt a romot, (8.0 ugyebár) eszméletlen jó lenne, gyors mint a szél, de sajnos az ujjlenyomat olvasó nem megy, ami nekem meg kell.
Visszamentem a 7.1.2 RR romra (5.8.4-20170913-ham), minden ok, GPS is.
Ti próbáltatok mostanában valamit? Vélemény?
-
powerwade
senior tag
válasz God Vazzeg #2020 üzenetére
A fenti ZUI katasztrófa, UI szempontból tőlem nagyon távol áll. De mivel, szerencsésen felülírta a titkosított data particiómat, ezért nagyon mérges lettem rá és feltettem helyette LOS 14-et. 15-el még várok... az ujjlenyomatolvasóm úgyis bedöglött. Nincs időm/kedvem pöcsölni vele csak annyit akarnék, hogy a FDE menjen, de most azt se tudom életre kelteni Komolyan elgondolkodtam, egy előző Android referencia készüléken.
-
God Vazzeg
veterán
válasz powerwade #2021 üzenetére
A felület a legkevesebb azt úgy alakítod ahogy akarod. A stabilitás a fontosabb és hogy az akkut mennyire meríti. Ez a mostani RR nem bootol olyan sűrűn újra..
Egyébként van olyan rom ami óránként képes volt, de szinte mindegyiknél megvan ez a sajátosság, lehet a telefonom bugzik, a Wifi pl random hajlamos megszűnni, van hogy eltűnik és újra megjelenik, van hogy csak spontán nincs adatforgalom 1-2 percig Minden más tökéletesen működik egyébként. Akku idő (Screen) olyan 5-6 óra, volt valamelyik rom amelyikkel 8-9 óra is megvolt, de elfelejtettem melyik volt az
-
powerwade
senior tag
válasz God Vazzeg #2022 üzenetére
RR -nél ott sokaltam be, amikor legutóbb a gyereket akartam többször is lefotózni-videózni, és újraindult aztán a touchscreen nem működött a reboot után. Meg amikor vezetés közben spontán rebootol, pont amikor a leginkább szükség van rá, hogy mutassa az utat a waze
-
powerwade
senior tag
válasz God Vazzeg #2024 üzenetére
Pontosan, de félek, hogy nincs olyan hogy stabil Épp ezért szeretnék maradni a Lineage OS-nél. Abba nemsok bloatware van, szóval van esély rá, hogy enyhén stabil lesz. Nemrég összeírtam, mik azok a "kényelmi" funkciók ami kellenek, és 1 azaz egy darab hiányzik LOS-ból nekem: network indicator a statusbarról.
-
WOT-H-A-C
veterán
Én még mindíg 6.0 ád nuclea rom o vagyok. Atom stabil. Illetve vanbegy pofon egyszerű unbrick is, ami gyari cyanogenre állít vissza. Majd itt hagyom.
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, van egy ilyen telóm, amin lement a töltés 1 %-ra, rátettem töltőre, azonnal 50 %-ot írt ki, de nem töltött semmit és nem megy a töltési jel sem. Azóta teljesen lemerült, nem lehet tölteni és csak pirosan villog az értesítő led, Esetleg valami ötlet?
Köszi..... -
God Vazzeg
veterán
Nekem is csinált már ilyet, feldugtam töltőre és addig nyomtam a bekapcsoló gombot ameddig egyszer csak elkapta.. Többször baxtattam, fél percekre is nyomva tartottam miközben töltőn volt. Lehet csak mákom volt, de elkapta egyszer csak, azóta nem volt vele gond, 2 éves a telóm.
-
porkiy
aktív tag
válasz God Vazzeg #2032 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
KáplárB99
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg a 6.0-ás NucleaRom-ot használom, szerintem rajta is fogom hagyni,viszont... el szeretném adni a telefont (amennyiben ez lehetséges ) , és ha jön rá vevő, akkor vissza szeretnék mindent állítani az eredetire (5.0-ás szoftvert rátenni, bootloadert bezárni). Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt hogyan tudom megcsinálni? XDA-n ez fent van, hogy ezt hogyan és miként kell?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
KáplárB99
csendes tag
Még annyit kifelejtettem, hogy van-e esetleg most olyan rom, ami jobb, gyorsabb, stabilabb mint a NucleaRom?
Most 3.0.2-0 TWRP van rajta, azt frissítsem , tegyek fel újat, vagy jó ez is, ami most van rajta? -
WOT-H-A-C
veterán
Urak, innen az eladásos témát privátban, ha kérhetem. Ennek aprón a helye. Köszönöm.
-
KáplárB99
csendes tag
Sziasztok!
Az én Zuk Z1-emet anyukám fogja megkapni, és ezzel kapcsolatban szeretném azt megkérdezni, hogy ti milyen romot ajánlotok rá? Jelenleg NucleaRom van rajta. Főleg telefonálásra és fotózásra használná. Nekem az jutott eszembe, hogy vissza teszek mindent a gyárira, akkor még a garancia is ( hátha ) érvényes rá.
Ti mit mondtok?
Előre is köszönöm a segítséget! -
God Vazzeg
veterán
Na, találtam egy 8.1-es ROM-ot végre ami nem battery drain-el. Használjátok egészséggel:
(Elmúlt az újraindulgatás is, HDR-en kívül nem találtam hibát... )
-
powerwade
senior tag
válasz God Vazzeg #2047 üzenetére
Köszi, megnézem Megőrülök a heti 1-2x random reboottol, mindig a legrosszabbkor jön elő, többnyire amikor a kölyköket akarnám fotózni amikor épp produkálják magukat.
-
powerwade
senior tag
válasz God Vazzeg #2049 üzenetére
Vanilla 14-es Lineage OS esetén is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest