- Van még Nokia telefon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
senior tag
Méretben milyen a kézben, nem túl phablet? Én tervezek ilyen telóra váltani (5"-ról), egyedül picit attól félek, hogy nagy lenne.
Home gombbal akkor tényleg van swipe jobbra/balra funkció, amivel alkalmazásokat vált, vagy ezt hogy kell elképzelni?
Akksiról tapasztalat? Két nap akkor stabilan megvan vele? Kamerával meg vagy elégedve?Nekem "csupán" ennyi lett volna
Köszi előre is. -
kerxy
senior tag
Szia!
Én egy napja használom, mai nap egész sokat nyomkodtam és így van 60 %-on szóval holnap estig biztos kibírja. Youtube-on látod a kijelzőt kb.
Eustocknál most van -6000 Ft-os kupon a telóra (egyébként k jó fejek, mert én még hét elején rendeltem, és nekem már annyiért küldték, szóval nagyon ajánlom a boltot!!! és a telót is: )[ Szerkesztve ]
-
kerxy
senior tag
Ilyen tokot látott már valaki? Iponos tesztben írják, hogy dobtak ki ilyet ehhez a telóhoz.
-
kerxy
senior tag
-
kerxy
senior tag
Én nem használok Vibert, más ilyen appnál megy? Messenger v whatsup?
Más:
Valaki meg tudná nézni, hogy tud e fájlokat küldeni Wifi Directel más készülékre? Én összehangolom egy adott telóval/tabbal de nem tudok rá küldeni mikor kiválasztanám a küldést nincs ott, csak Bluetotth :S -
kerxy
senior tag
Nem tudom milyen a "nexus sebesség", de nekem nincs gond a telóval, egyszer sem akadt, tök stabil, nem melegszik
Én úgy tudom nem lehet rá kapni fa mintázatú hátlapot, mivel nem cserélhető. Csak van olyan verzió ebből a típusból, de az elvileg az amerikai piacra (Link).
Gyári tokok is vannak elég jók egyébként: Link, nekem most jött meg amiben van egy kör kivágás az órának.
Kijelző és hangzás is nagyon rendben van szerintem, de nyilván ha kipróbálja az ember akkor tapasztalja igazán, én ajánlom a telót! -
kerxy
senior tag
Csak ezt sehol sem írják rendelésnél, hogy melyik verzióra van, ez egy kicsi negatívum számomra... Lent a kommenteket utólag láttam csak, addig nem gondoltam, hogy előfordulhat ilyen. Ott válaszként ezt írják: "Please check our news blog,we will update the latest guide on our website soon." Bár még nincs semmi a híreknél, legutóbbi cikk a 6.0-ával kapcsolatos. Szóval remélem hamarosan megoldják, vagy a 6.0-ával jön rá widget.
-
kerxy
senior tag
válasz Black&White #565 üzenetére
Jó minőség az üvegfólai? Mennyi volt, tudsz dobni egy linket esteleg?
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Nekem most pár perce elkezdett letolteni a telo egy rendszer frissítést letolteni, ez már a 6.0 lenne? 299 MB szóval gyanús, hogy nem. -
kerxy
senior tag
Edigitálnál akcióban, ha esetleg valakinek még nincs
-
kerxy
senior tag
Csak hogy legyen egy kis negatívum is a telóval kapcsolatban, mert eddig még nem volt (több ne is legyen).
Egyik napról a másikra nem érzékelt az ujjlenyomat olvasó, gondoltam elviszem szervizbe, gyorsan meglesz. 3 hete adtam le, mára ígérték, de most szóltak, hogy csak jövő hétre lesz meg. Kijelzőt cserélnek (?) és arra kell várni míg megérkezik. Azért az 1 hónap kicsit necces... Ha tudtam volna hogy ennyi idő lehet, hogy le sem adom... -
kerxy
senior tag
válasz vwpolopg #685 üzenetére
Biztos, hogy van oka, de az is lehet, hogy elírás. Az eustock az egyik legkorrektebb cég, gari ügyben is.
Én mai nappal megváltam a ZUK-tól így akinek esetleg szüksége lenne egy bontatlan Nillkin 9H Hardness 2.5D H+ üvegfóliára és egy gyári bőr tokra ([link]) az privátban írhat nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest