- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz Hisztogram #1100 üzenetére
szomorúzene
világéletemben kirázott a hideg, ha németül énekelt valaki, ezért nem szeretem Bach egyébként remek énekes műveit
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Huma
addikt
válasz Hisztogram #1100 üzenetére
Az első szám: Úristen! Ki az a nő? Úgy néz ki és olyan a hangja mint egy dominának aki mindjárt rendreutasít és megerőszakol.
A másik kettő szám az ok.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Hisztogram
tag
Ninának nem ez a stílusa de ennek ellenére soha nem éreztem még magam ennél közelebb a nordikus magányhoz. A francia megfelelője talán Mireille Mathieu himnusza lenne. Őt ismered? Biztos nem, nemigen ismert idehaza. Velőtrázó élmény mindkettő oly helyeken érintenek meg, amelyekről nem is tudtam hogy léteznek.
vince: a kifejezést Pressertől csentem
Valami egészen más: Dickinson : No way out
[ Szerkesztve ]
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
Hisztogram
tag
válasz Hisztogram #1103 üzenetére
[ Szerkesztve ]
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
kpal
nagyúr
Na kinyert
-
troland26
őstag
válasz stranger28 #1050 üzenetére
talán gyógyítható vagy...talán
-
DS39
nagyúr
még nem telt el 2-3 nap a játék lezárása óta, szóval türelem
-
stranger28
addikt
-
vince
őstag
én egy olyannak örülnék, ahol a kalaposok vigaszdíja a L920, de beérem egy 8S/8X/L820 közül bármelyikkel
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Integrale
veterán
válasz troland26 #1116 üzenetére
Muszáj írnom nekem is...
[Blur - Girls And Boys]
[Static Lullaby - Toxic]
[Ez meg csak röhögni ]"Bad reklám is reklám too"
-
vince
őstag
-
Epsylon
aktív tag
Én kérek egy listát azokról, akik ZTE Galaxy Mini-t jelöltek helyes válasznak a második kérdésnél!
És beindítom a csájnízmobilkereskedést...A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
Hisztogram
tag
Jó reggelt, jó szurkolást
a ZTE bizonyos források szerint a 4. mások szerint az ötödik legnagyobb mobilgyártó ezért az elsőnél két helyes válasz os van. 85+ mert ztehungary.hu.
Na, most, hogy letudtuk a kötelező köröket, sziasztok!
-
etejedu
őstag
...tudom mi történhetett!
A ZTE és a PH! közös rendezésű télapós afterpartis buliján kezdődött minden!
Elején csak feszengős vigyorgós ismerkedős hangulat töltötte be sorsológép körüli termet...
Aztán valami történt! Pár házigazda úgy érezte, nem múlhat el ez a nap (sem) maradandó élmények nélkül.
Hozták a 'frissítőket' amivel jól megalapozták a remek hangulatot.
Folyt a puncs, vanillialikőr, lecsusszant pár ( üveg) házi vegyes.Miután vidámmá frissültek, Cseng Úr úgy gondolta megböki a szervező lányokat... ööö fészbukon. És ekkor történt a tragédia!
Rossz időben rossz helyen nyúlkált!
Sorsolás helyett törlés... -
DGery
aktív tag
Hát tegnap nem hozta a miku a nyertesek nevét...
Na hátha ma az Ambrusokmegteszikby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
addikt
válasz Keeperv85 #1039 üzenetére
Na, akkor megvan a megoldás, akinek nincs egy ilyen listája, kiesett a kalapból
Egyébként Bozsik Patrik volt az igazi Maidnem hang, kár, hogy stílust váltott. Még emlékszem, amikor a Ki Mit Tud-ban a Tears of the Dragon-t énekelte, k***a jó volt, baj, hogy sehol nem lehet megtalálni.
S akkor a végére egy kis másik ZENE.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Hisztogram
tag
válasz Dark Archon #1130 üzenetére
-
Zol91
csendes tag
Mikor lesz eredmény???
-
Keeperv85
nagyúr
-
embe
nagyúr
Szeretem én is.
-
CoolBoy323
nagyúr
jó sok idő lehetett felrippelni ezeket
-
vince
őstag
nagy a csend... sehol egy kalapos, sehol egy nyertes?
-
kovsol
titán
-
embe
nagyúr
Akkor a ZTE az 5. legnagyobb? Mert nekem azt hozza. Én mindenütt azt találtam, hogy a 4.
szerk:
Igen félkövér mindkettő. Akkor bármelyik jó ezek szerint.[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
nem is tudom minek nézek ide fél óránként, hisz nekem sosincs szerencsém.
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
vince
őstag
Ez tiszta, tudom, hogy a kalapban vagyok, csak azt nem hogy hányan vannak még ott rajtam kívül. Leginkább pedig a nyertesen névsora érdekel
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest