Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Ez semmi, van már magyar tesztelő is, aki kipróbálta az S9 ütésállóságát, ugyanis sikerült eldobnia egyet..
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
A Tekbetyáros srácra gondoltam, Facebookon osztotta meg az S9 képét, gondolom a sarkára eshetett, mert ott tört meg ha jól emlékszem.
Egyébként a félreértések elkerülésére ezzel nem a telefont akartam bírálni, azzal biztosan nincsen semmi gond, csak arra utaltam, hogy volt már egy ügyes tesztelő.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Mi értelme az ilyen teszteknek? Soha nem ér ilyen behatás egyetlen egy telefont sem. Pláne ilyen drága telóra úgy vigyáz az ember, mint a szeme fényére.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
-
.Szaki.
addikt
Ja, most már leesett, Te a Gál Balázsra gondoltál! Igen, a testvércsatornája, csak elsőre nem esett le, hogy ki az a Balázs. Akkor tulajdonképpen a tok gyártójának kell vállalnia a felelősséget, mert sérült a telefon? Mondjuk ez logikus, ettől függetlenül azért érdekelne, hogy akkor tokon keresztül is hogy sikerült összetörnie szerencsétlen mobilt.
-
-
.Szaki.
addikt
válasz #67656192 #13 üzenetére
Az kemény, ezek nekem valahogy kimaradtak pedig figyelem az ő csatornáját, meg a haverjáét is. Ezt mivel a Tekbetyár FB oldalán láttam így azt hittem, hogy a másik srác dobta el a telefont, neki nem tudom a nevét, mert állandóan elhadarja a videó elején..Csoda, hogy még kapnak telefonokat..
-
Fryskitt
addikt
Az csak nekem fura, hogy az iPhone kijelzője már leesés előtt hosszanti csíkos?
És vegyen már fel egy másik pólót. Ez a Samsung egy ilyen tesztben nem kellene.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
somogyib
őstag
A képen nem is az S9 van, hanem az S8.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Robotporszívók
- Telekom mobilszolgáltatások
- War Thunder - MMO Combat Game
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külpolitika
- trek81 károsultjai
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest