- iPhone topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Év telefonja lesz, az Xperia Z Ultrával egyetemben.
-
Kasya
nagyúr
"...és természetesen jóval nagyobb fájlméretet jelent."
Nekem itt bukik a dolog. Valami tomoritest radobhatnanak... -
vimes
senior tag
Milyen vas is lesz ebben? A Z alig bírta visszajátszani a 4K-t, és még szépen fogalmaztam. Ennek meg 30 fps-t "kéne tudnia"...
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
MrSealRD
veterán
Voltak hírek erről is....
h.265 mond valamit...meg más irányok is vannak...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
tjb007
nagyúr
Bármelyik Snapdragon 800-zal szerelt készülék képes lenne rá, csak ugye ehhez megfelelő kameramodul is szükséges. Kíváncsi vagyok, hogy ha ezt tényleg meglépi a Sony a Samsung is megfogja-e a Note 3-ban.
(#3) vimes
↑
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én szvsz a 4 K telókba, tök feleslegesnek érzem...
3njoy the Lif3
-
Márkosz
tag
Ez márt teljesen felesleges....
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
G.Peter
aktív tag
Nekünk meg még SDTV van itthon
A japánoknak még jó lehet, ott azért terjednek a 4K tévék is. -
törölt tag
Miért lenne felseleges felvenni a fiad első lépéseit 4k-ba? Vagy bármilyen nagyobb eseményt.
Most nem arra gondolok, hogy levideózod a haverjaidatv vagy az állatkertbe a tevét... pláne ha azt nézem, hogy még ha most nem is, de pár év múlva lesz 4k-s TV-d nagy élmény lesz visszanézni...[ Szerkesztve ]
-
big-J
őstag
Aki szerint felesleges: aki eddig próbálta, simán megtudja mondani a külömbséget 4k és fhd között, fhd monitoron.
-
MrSealRD
veterán
Állítólag azonos H264-hez képest azonos minőség mellett fele akkora a méret....
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Cyberpunk
félisten
Lehet mobil hamarabb lesz ilyen felvételi lehetősséggel mint, hogy általánosan elterjednének az ilyen megjelenítők, ami meg van az aranyárban.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
blade zte
őstag
Ez most vicces lesz, hogy a forgatásról 4k felvételek lesznek, miközben a film maga fullhd.
Cyberpunk: Az igazi vicc, hogy nem találsz 200 alatt 4k kamerát. (bár nem néztem nagyon utánna)
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
Wajk
addikt
válasz #13110016 #11 üzenetére
hát nem tudom, hogy ekkora kameramodullal megéri az a felbontás, mert mire olyan TV-d lesz, addigra valószínűleg megfelelő minőségben tudnak majd felvenni a telók hozzá. Nem minden a felbontás...
Kíváncsi leszek a minta videókra... akár fullHD-ra visszaskálázva...
valahogy kétségeim vannak...blade zte: az nem feltétlenül probléma, valószínűleg a végeredmény szebb lehet ha 4k-t vissza méreteznek mintha simán fHD-ben veszik fel. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
HawerKing
őstag
Nesze neked 1020 as Nokia
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
QbHead
aktív tag
Azt mondjuk el tudnám képzelni hogy 4k meg 10-15fps mert a 4k hoz erősebb hardver kell.
"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."
-
dz1989
senior tag
1/2,3 4k??? Vagyis kb 8mp-s videó??? Telóban ilyen kicsi szenzórnál butaság, mivel az elképesztő file méret mellet nem lehet olyan a minőségben amit érdemes tárólni(arány).
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
jagelo
aktív tag
Azért a nagyon komoly lenne, ha ez így van, ámulok és bámulok. A 4k minőség nagyon komoly ..
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Azért fölösleges ez a 4K, mert a TV topikokban kitárgyalt optimális nézési távok alapján senki nem fogja kihasználni otthoni körülmények között, vagy tényleg csak nagyon kevesen, és abba a szűk körbe még a nálunk jóval gazdagabb országok átlagos lakói sem tartoznak bele. 3m távolságból már legalább 55"-os TV kell, hogy a fhd felbontás előnyeit valóban érezzük. Akkor a 4k-nál? Ekkora méret felett pedig már inkább projektort szoktak ajánlani és használni, ami meg aztán tényleg nem hétköznapi. Szóval ha jómódú lakost veszünk, aki szépen megveszi a 4k-s TV-t, valószínűleg semmivel nem lát részletesebb képet mint ha fhd készüléke lenne. Ezért aztán fölösleges 4k-s videókat is gyártania. Maga a 4K nem fölösleges, de átlag emberek számára átlag körülmények közé az. Esetleg munkára 4k monitor, ezt elfogadom. Szóval maximum azoknak jó, akik a gyerek első lépéseit óriáskivetítőn akarják mutogatni. De ebben az esetben nem egy telefonnal fogják elkészíteni a videót, mert az egy dolog, hogy a felbontást tudja, de a minőség nem csupán ebből áll.
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
ez jól hangzik, bár lemerem fogadni, hogy ezt is 16 meg 32 gb-al adják ki... felveszel 2 percet és megtelt a memória...
ehhez hogy nyugodtan tudjál rögzíteni mondjuk egy kirándulás alkalmával a természetben (ahová nagyon is szükség van a 4k-ra) kéne 256 gb minimum...(#31) joey20: úgy pofáztok erről, mintha ez lenne az egyetlen felbontás amibe tudna rögzíteni... véletlenül se lehet lejjebb venni fhd-ba vagy sima hd-ra ugye? Ahelyett hogy örülnétek hogy lehet 4k-ba felvenni, mert ki tudja, lehet hogy az évben 1 napon hasznát vennéd...
deee neeem ugatni kell hogy minek... szánalom a köbön. menjetek vissza a barlangotokba, és használjatok almát, ahol majd megmondják mire van szükségetek...[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
törölt tag
Valamennyire igazat adok neki, csak kicsit keményen fogalmaz.
Igazából mindenki a maga szemszögéből nézi a dolgot. Átlag embernek tényleg felesleges, de vannak akik jobban élnek az átlagnál, és gondolom rájuk gondolt a SONY. Ám nem hiszem, hogy olyan nagy szám lenne a 4k TV, jól menő országokban.
Nekünk magyaroknak az. De nem csak mi vagyunk. Sok itt az egoista ember -
Hegasus
senior tag
válasz Cyberpunk #34 üzenetére
Pardon! Kirobbant belőlem...
De azért kicsit unalmasnak találom, hogy megjelenik valami szokásostól eltérő (nagyobb kijelző, nagyobb felbontás, x magos processzor, stb...) és másról se lehet olvasni, hogy megy a sírás: "hogy minek?" Mert ő nem veszi hasznát, az egy dolog, de lehet valaki csak erre várt... én pl 60 fps-es legalább hd-s videorögzítésre vártam, mert unom azt a szaggató 30 fps-t, de valakinek pl ez is "felesleges"Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
BlackSoft
addikt
Szép 4K lesz biztosan.....
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
culas25
tag
Most pedig mindenki rohanjon 4K TV-t venni, mert anélkül nem élet az élet
-
törölt tag
Figy akinek annyi pénze van szted hol nem sz@rja le?
Te szted nem vennél 4k-s TV-t ha kő gazdag lennél? Mondhatod, hogy nem, mert más f@szságot vennél
És hangsúlyozom, ezzel nincs baj.lényeg h sztem tényleg nem kell lehurrogni, ha valami szokatlan jelenik meg a piacon, mert lehet Neked felesleges, de másnak nem...
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
...minek bele 4K?
Igaz, pár hónap múlva majd azok a modellek lesznek lesajnálva, amik "csak" fullHD-ban vesznek.
...mint ma a "csak" HD-sok...Egyébként jól passzol majd a 4K-s Sony tv-khez.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 3 Aramid tok (ütésálló), karbonfekete
- Új! iPhone 16 Pro Black Titanium 128 GB Független! 5 Töltési ciklussal! Karcmentes!
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 4 Leather Cover, GrayGreen (zöld)
- Apple iPhone 8 (64 GB) hibátlan garanciával
- Független, karc nélküli, iPhone 11 fehér 64 GB gyári tartozékokkal, dobozával eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest