Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totyak

    aktív tag

    Sziasztok.

    Ma voltam a kékeknél, elregéltem, hogy mi a gondom a vágott sim kártyával. Mondtam, hogy túl vastag, nehezen megy be vele a sim tálca, mondtam, hogy lötyög is vele, meg még azt is füllentettem, hogy eldobálja a térerőt, ezt ugye itt javasolták, de nem voltak hajlandóak rendeset adni. Azt mondják nekem, hogy ugyanolyan vastag a vágott meg a sima, egyébként meg 3700F-ért cserélikt. Hát mondom annyiért nem kell.

    Továbbá, elég érdekes dologra lettem figyelmes a készülékemmel. Szerencsére van a családban olyan, akinek normális sim-je van, az övét kipróbálva simán csúszik a tálca a helyére és nem lötyög. Hohó, gondoltam, mégis ez a probléma. Viszont, ha van mellette egy memóriakártya is, akkor már megint lötyög. Transcend 16Gb micro SD. Csiszolópapírral kicsit leszedtem a felületét, hogy soványabb legyen, akkor is lötyög, pedig nem lóg ki a tálca síkjából. Erre mondjon már valaki egy épeszű magyarázatot!

    vágott sim+memó kártya --> lötyög a tálca
    normál sim+memó kártya --> lötyög a tálca
    csak vágott sim --> lötyög a tálca
    csak normál sim --> nem lötyög a tálca
    csak memó kártya --> lötyög a tálca
    üres tálca --> nem lötyög a tálca

    Tehát, ha memória kártya is benne van, akkor gyakorlatilag mindig lötyög. Anélkül egy normál, nem vágott simmel jó lenne. Nem értem. Ti használtok memória kártyát és ha igen, milyet?

    Lehet attól hosszú távú baja a telefonnak, ha ilyen lötyögősen használom, szétnyomhat belül valamit?

    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák