- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
Nem vagyok szakértő, de amennyire én tudom alkalmazásokból és szolgáltatásokból több a bevételük, mint a mobilkészülékeken megkeresett hasznuk. Ugyebár ezeket Kínában szépen tudják értékesíteni gondolom, de nemzetközi piacon nem lesz annyira kelendő. Illetve például be kell invesztálni offline üzletekbe, kell költeni reklámra, stb., gondolom ezeket is be kell majd építeni a készülékek árába, hogy nyereséges legyen nekik. Ez az én véleményem de gondolom (remélem
) nem állok messze a valóságtól. De majd kijavítanak a többiek ha hülyeséget írtam.
-
Richie86
senior tag
A Xiaomi nem fog szinte semmi hasznot a telefonjain. Emellett, ha valóban komolyan gondolják a globális jelenlétet, akkor jogdíjakat, stb.-t kell majd fizetniük, és kénytelenek lesznek emelni az áraikat. Lehet hogy akkor is olcsóbb lesz, mint mondjuk egy Samsung, de nem ennyivel.
-
Richie86
senior tag
Bravo Xiaomi!
Igaz nekem gyenge lenne teljesítményben, valamint nem jön be a MIUI, de akkor is, ennyi pénzért best buy!
Ha lesz olyan ismerősöm, aki olcsón szeretne megbízható androidos telefont, tuti ezt fogom neki ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest