- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clay
senior tag
válasz
Litván Zongora #89 üzenetére
Gondolkodtam én is a poco-ra váltáson, de sajnos hiànyoznak belőle olyan dolgok, amik a mix2s-ben benne vannak.
-
Clay
senior tag
Igen ez is igaz, de hiába emelkedik a középkategória, még mindig nem érte el, egy több, mint két éves, közel csúcstelefon tudását, és amint az előbb is írtam a 300körüli telefonok is azt a teljesítményt adják, mint a jelenlegi. Amire érdemes lenne lecserélni, azért meg már autót lehet kapni, vagy egy családi nyaralás ára. Ráadásul ha vmi neves gyártótól szerzel készüléket, a támogatás még ennyi ideig se megy rajta, vagy szándékosan lassítják, hogy vegyél új készüléket...Tehát továbbra is:
-
-
Clay
senior tag
Kb ennyiért vettem a MIX2s-t, 2,5 éve, ez egy annál gyengébb telefon...
Kezd nevetségessé válni, hogy hónapok óta keresek vmi értelmes új telót, de egyszerűen nincs alternatíva, 150körül gyengébbet tudok csak venni a jelenleginél, tehát nem érdemes lecserélni, 300-at meg nem vagyok hajlandó kiadni egy olyan fogyasztási eszközért amit kb 2 évente cserél az ember, ráadásul nem is jobb a jelenleginél. De ha van vkinek ötlete ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Epic Games
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest