- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nigér
őstag
Köszi a választ, még átfutom még egyszer itt a hozzászólásokat aztán lehet belevágok.
Sajnos még élőben nem láttam, viszont jónéhány videót róla igen, és elég bejövős.
Méretével szvsz nem lesz gond, anno remekül elvoltam a Sony Z Ultra-val is.
Na, majd meglátom.
Még1x köszi! -
prolad
addikt
Én is akkor láttam először élőben, amikor vettem, ütött is rendesen. Amit meg kell szoknod, hogy csúszik és érdekesen szól a beszédhangszóró (ami ugye nincs ). A gyári tok egész jó a csúszás ellen, viszont rontja a beszélgetési hangminőséget, ahogy az összes tok, ami körülöleli a telefont.
Egyébként szuper telefon, ezek után a többi másikat meglátom, csak legyintek. Mondjuk a v30 nagyon piszkálja a fantáziám. -
kovacs65
senior tag
Nekem is volt Z Ultra.
Ez sokkal kisebb, mégis nagyobb.
Elégedett vagyok, bár nekem elsősorban nem, mint telefon kell egy ilyesmi.
A beszélgetés a sokadik szempont. A beszédhangszóró nem hifi, de megfelel.
Vedd meg.
Mániám a bővíthetőség, de 256 GB mellett eszembe sem kell, hogy jusson.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
kop8
őstag
Nekem 4/128gb és ez is jó, vettem rá jobb tokokat amik jól védik jobbak mint a gyári bőr.
Nekem gyári rom van rajta magyar és jönnek mindig a frissitések is rá, semmi gond sincs vele, nem kellett gányolgatni
Én puremobiltol rendeltem elöször de soká jött volna meg lehet 2hét és visszamondtam, és máshol vettem
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
Nigér
őstag
Köszi srácok!
Nem biztos hogy ez lesz, de marhára tetszik a cucc.
Holnap megkérdem puremobilékat, mikorra lenne meg, elvileg raktáron van. -
Nigér
őstag
Illetve még egy kérdés, az alkalmazott technológia miatt a hívások alatti hangminőség valóban annyira kritikán aluli?
Ez a fajta megoldás miatt mennyire hallatszik ki, tehát külső szemlélő számára?
Mert amit a tesztben, illetve itt a kommentek között olvastam erről, az azért elriaszt. -
törölt tag
A hangminőség teljesen vállalható _szerintem_ teljesen más persze, és sokkal de sokkal jobban kihallatszik mint más telefonoknál a beszélgetés.
Amikor először telefonáltam rajta, az első reakcióm az volt hogy b+ ennyi??? Aztán kb egy fél óra után teljesen megszoktam. Bár hozzáteszem hogy többet telefonálok headset-en mint kézben tartva... Egyébként pl irodában -egyedül ülök- engem nem zavar egyáltalán, meg így mást se, de pl metrón meg se próbálnám használni, kizárt hogy bármi értelmeset halljál belőle, sajnos zajos környezetben kvázi használhatatlan nekem.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Volt már pár telefonom, de olyan nem, amivel tényleg rendesen tudtam pl. a nagykörúton telefonálni (lehet kicsit nagyot hallok), talán a pro 6 járt hozzá a legközelebb, ennél megszokást igényel, kicsit más a hangerő/hangszín, ha hozzászoktál pont annyira jó, mint egy átlagos telefonnál.
Telenorosként nekem Budapesten nem volt gond a 4g hiánya, pedig elég jól körbejártam,ott lakom már lassan 2 éve. 3.5g van, ahol 4g nincs, egyedül Békásmegyer egyes részein futottam bele edge-be, de nem tudom, hogy ez a b20 oka volt-e vagy csak szimplán külterület. Belváros, belső kerületek, 11 és 22.ker egész biztosan jók, de laktam 16. kerület külső részében, ott se volt gond. -
Nigér
őstag
válasz Gaben-1971 #961 üzenetére
Köszönöm!
-
prolad
addikt
Mi most a legfrisebb verzió a mixre? Az enyémen 8.2.5.0 van. Kb egy hete dobott fel frissítést, amit akkor nem tudtam leszedni, mostmár valamiért nem dobja fel.
-
Nigér
őstag
Megrendeltem puremobile-éktől, talán holnap át is vehetem.
Néztem a méreteit, a V10-hez képest alacsonyabb, szélesebb és vékonyabb.
Jó lesz ez, érzem. -
Nigér
őstag
válasz -=Starwing=- #965 üzenetére
Hát jó, de szeretném már a mancsaim közt tudni!!!
-
TpS
őstag
Itt a 8.2.5.0-át mutatja az utolsónak. Lehet, hogy volt újabb, de visszavonták valami gond miatt?
-
-
TpS
őstag
Eddig nem is néztem az eu romokat, mert úgy emlékeztem 25-öt írtak a v9 miui-s dev romra, de már a 7.8.17-es is v9-es. Valaki esetleg próbálta? Ha már eddig vártam, megvárom az e heti megjelenést, biztos voltak bugok az aktuálisban.
Az epic romra, ami eu alapú, nem írtak gondokat, akkor lehet, hogy holnap mégis feltolom.[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
válasz csocsoszán #974 üzenetére
Nem bírtam ki én se, éppen most végeztem a telepítéssel. Kipróbáltam az osztott képernyőt, jópofa, de a samsung note2-n ezt megtehettem már évekkel ezelőtt a főzelékekben (lehet a gyáriban is, de az csak kb. 1 napig volt a telefonon).
-
TpS
őstag
válasz csocsoszán #974 üzenetére
Eddig elégedett vagyok a rommal, a nyári szabadságok előtti bughalmazos romoktól lehet, hogy elköszönhetünk, mert mindenki jól kipihente magát?
-
Nigér
őstag
Sziasztok!
Ma végre átvettem a telót.
(tegnapra ígérték reggel nyolc és este hat közé, este fél nyolckor kaptam sms-t hogy átvehetem, ez nyilván így a mai napra tolódott de ez legyen a legnagyobb baj.)
Kicsit szélesebb mint a V10 és így kézben fogva lenyűgöző, jó kiállású, masszív cuccnak tűnik.
Kipróbálva a telefon-részt, teljesen vállalhatónak találom, ettől féltem hogy vagy túl hangos lesz de szépen lehet állítani a hangerőt. A dobozban lévő tok is teljesen megfelelő, de előlre vagy egy fólia kell majd rá, vagy lövök valahonnan egy kinyitható, notesz-szerű tokot.
MIUI 8.2.5.0 Stabil van rajta, frissítésre nyomva nem talál újabb verziót.
A 6GB ram felélhetetlennek tűnik...[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
Biztos, hogy elégedett leszel vele, mert nagyon jó készülék. Nekem csak egy szilikon tok van rajta, nincs fólia vagy üveg elől, de nem is hordom zsebben soha. A telefon hangja is teljesen jó, mivel a fülemet is rezegteti, így zajos irodában is jól hallom.
Hivatalos rom letöltés: [link] A 8.2.5 a legfrissebb. Ha érdekel a miui 9, akkor valamilyen dev romra lesz szükséged, mióta megvan, és dev-re váltottam, azóta az epic féle romot használom: [link], de az eu is nagyon jó rom: [link][ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
Köszi a linkeket, de nem vagyok egyáltalán ilyen hekkelős emberke, de majd talán szép lassan elmélyedek benne.
Miui-s cuccom még sosem volt, egyelőre "tanulom" a rendszert.
Az ujjlenyomatolvasót frankón nem lehet beállítani sehova?
Két ujjamat regisztráltam, de pl. képernyőfeloldásnál nincs ott ez az opció, csak a jelkód, a pin, meg a kikapcs.Amúgy tényleg baba a teló, és a tesztben olvasottakkal ellentétben nekem egyáltalán nem csúszik ki a kezemből.
[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
Itt van részletes leírás a romolásról. Igaz a max-ról szól, de a rom kivételével mindenben egyezik. [link]
Az ujjnyomat nálam működik, nem is használok mást. A képernyő zárnál a jelszót ki kell kapcsolni, hogy azt már ne kérje be külön.
A csúszás csak melegben veszélyes, ha izzad az ember keze, nálam már majdnem összejött a baj.[ Szerkesztve ]
-
hatpersze
tag
Üdv
Dunaújváros környékén használ valaki Telenor hálózaton ilyen készüléket? A 4g érdekelne hogy használható vajon? Nagyon vennék egyet, de para hogy nem fogom tudni használni. Itt vagy 4g van, vagy semmi ahol használnám (nincs 3g egyáltalán...)
-
hatpersze
tag
Üdv
Egyelőre nem fogott meg a Note 8 (sem az S 8 páros), ettől függetlenül nem tervezek Note nélkül maradni, havonta pár napra szükségem van a precíz képernyőre írásra. Viszont kellene egy (még)nagyobb kijelző. Öregszem...
Nem nagyon érdekel a b20, itteni fórumokban okosodtam hogy ez sokaknak probléma, jelenleg pedig szinte csak mobil internetet használok, visszalépés lenne ha nem tudnám feltétel nélkül használni... Inkább megvárom a Mix 2 megjelenését (is). -
TommyX_
őstag
A látókörömbe került ez a telefon is, mint lehetséges következő telefon, a kérdésem az lenne, hogy amikor valakivel telefonáltok volt-e olyan, hogy a hívott/hívó fél nem hallott titeket bizonyos időközönként?
Azért kérdezem, mert volt nekem egy Xiaomi Redmi Note 4-em, és a párommal való beszélgetések alkalmával többször mondta:
"Nem hallak, meg az előző nokiaval jobban halottalak téged."Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TpS
őstag
Valaki feltette az utolsó eu vagy epic dev romot? Nálam előfordul, hogy a kijelzőt nem kapcsolja le a beállított idő után. Másnál is előfordul ez?
-
TpS
őstag
válasz csocsoszán #992 üzenetére
Nálam is csak időnként fordul elő hogy még nem kapcsol le a kijelző. De csak az utolsó EpicROM_MIMix_7.8.24_MONTHLY_MrRaines_v1.5 verziónál, az 1.0-ásnál nem tapasztaltam, vagy csak nem volt fent addig, hogy kibukjon.
-
lecso56
csendes tag
Sziasztok! Egy mi mix vásárlása elött állok de elötte még lenne egy kérdésem . A magyar hálozatott jól kezeli 3g-4g? És a kétt simet is kezeli egyszerre? Válaszokat elöre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 10 pro titanium gray BLA-L29 142(C432) & Xiaomi mi Band 3
-
TpS
őstag
A 3g-vel nincs gond, már ahol van. Viszont kis településeken a 4g elképzelhető, hogy nem fog menni. Egy kis községben nyaraltam, ott nem volt 3g valamiért, a 4g meg nem ment a b20 hiánya miatt, 2g-n meg használhatatlan volt. De szerintem ez egyedi gond lehetett a telenornál.
-
TpS
őstag
-
Nigér
őstag
Ezt már ezelőtt is akartam írni, nem értem a tesztelő panaszát a telefonálás közbeni kéz-zsibbadás miatt.
Menüben ki lehet kapcsolni a rezgést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest