- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
+1, nem éri meg a nyűg, mire megtalálgatja, kialakítja és meg megszokja az ember (plusz költések eszközökre, átalakítókra...), simán változhat az alkalmazás base is és akkor annyi volt (de jó példa a fentebbi kivezetés is). Ha ennyire nem fontos ez a "tv jellegű" működés, akkor bármely legalja pc-n elfutna sokkal több dolog böngészőből vagy egy android emuval a végtelenségig, ha úgyis egereznek.
Én letudtam Tivimate-tel meg haver digijével a tv részt, untig elég arra a pár alkalomra.(#8157) Viperator: nyomd a párosítást rajta, a 3 egymás melletti gomb közül a két szélső egyszerre vagy melyik is. Nekem anno hülyéskedett aztán egyszercsak "elkapta", de elemmel is szórakoztam, hogy ki-be. Alternatívának addig a gyári táv alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
.
-
Luissimo
veterán
hááát,
ez a megközelítés messzire vezet.
miért használsz golyóstollat, ha van ceruzád,
miért nem jársz trabanttal, minek neked a mercedesz.
szerintem bringával se menj, hiszen ott a lábad, ami mindig kéznélvan.
márneisharagudj, akkor a laptop touchpad mellé se használj soha egeretmásképpenszólva, használj mindig célkütyüt, nemis értem a telefonba miért dugsz fülest, hiszen van benne hangszóró.
Továbbisvan, mondjam még?
Ha nem elégszel meg a tévé hangjával, akkor nehogy vegyél hozzá hangrendszert, netán egy erősítőt...nos,
mielőtt még elfajulnánk, szeretném, ha mondanál egy példát, amivel jól láthatóan meghágod az előző érvedet.
jut eszembe, KODIT se használj, hiszen minek, ottvan neked a tvbox, miafrancért akarnál kicsit plusz működési mechanizmust beépíteni az életedbe.
Nézzd amit tudsz vele, mezítlábasan.
Majd a kollégák elmondják, hogy miért nincs nekem igazam
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest