Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz trouble #1157 üzenetére

    Gearbesttől, ha priority line - eu express módon rendeled, akkor elvileg ők megoldják a vámkezelést, úgy van némi szállítási költség, ahogy nézem az kb 20 eft-re jön ki. Ha más postázási móddal jön, vagy mégsem vámkezeli neked a webshop eu kapcsolata, akkor +27% + 3000 ft rájön az árra, úgy már 26 eft körül van.

    Ha garanciális probléma lenne, akkor vissza kell küldened kínába és több hónap is lehet, mire cserélik vagy visszatérítik. Egyébként most kezdődöt a kínai újév, szóval legalább 1-2 hónapos szállítási idővel lehet számolni kínából.

    Ehhez képest 23 eft + 1 eft szállítás nem is olyan sok az eustockból, úgy hogy a magyar wayteq szervize bp-en végzi a garanciális szervizelős dolgokat.

    Csak a MDZ-16-AB típuskódú mi box 3 nemzetközi változat az, amin androidtv van. Az androidtv rendszer nem olyan, mint az olcsó kínai boxos tabletes android rendszer. Viszont hivatalos és tud drm és hdcp másolásvédelmet, ami például a netflixhez kell. Az olcsó boxokon az előfizetős szolgáltatások vagy nem mennek, vagy csak 480p-ben. A miboxon meg fullhd vagy akár 4k is lehet a netflix, ha a tévé is alkalmas rá.

    Az androidtv rendszerrel a mibox képes chromecastként is működni, ami nem hátrány például hbo go előfizetés mellé.

    Ha neked nem szempont az előfizetések kezelése, a tévés rendszer vagy egyáltalán az android, hanem csak letöltött filmeket akarsz nézni, akkor az amlogic box topicot tudom ajánlatni, annak az összefoglalóját elolvasni és ott megnézni, hogy épp mi az amit jó áron kapni [link]
    LibreElec rendszerrel kifejezetten jó filmnéző eszköz lehet egy olcsóbb (30-40 usd) kínai boxból is, ha erre van szükséged.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák