Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • travis84

    csendes tag

    Sziasztok! Egy hete rendeltem egy Mi Band 5-öt az e Mag áruházból. Közel egy hetes tapasztalatok siralmasak, ami az üzemidőt érinti. Eddig háromszor kellett tölteni.
    Párosítás után legújabb firmware-t telepítette az óra magának, a Zepp Life-ban utána mindent kikapcsoltam: értesítőt, mérést, extra funkciókat. Majd végül a Bluetooth kapcsolatot is kinyomtam a mobilon, hogy véletlenül se legyen kommunikáció.
    Kíváncsi voltam legminimálisabb felhasználás mellett, mennyit bír az óra.

    Nos első töltés után 9 óra alatt merült 34%-ot, majd következő 9 órában még 20%-ot. Egy nap elteltével 35%-os volt a töltöttségi szint úgy, hogy tényleg nem használtam semmit, nem volt még a pulzusmérés sem bekapcsolva.
    Második töltésnél egy nap alatt 50%-ra esett a töltöttség, másnap már 10-20% környékén töltőre dugtam.
    Ezután töröltem az Zepp Life-t a telefonról, új felhasználó fiókot csináltam, újra párosítottam, indítottam egy Factory Resetet az órán, minden kikapcsolva, újra tesztelés, de ugyanúgy merül. Jelenleg 4 óra alatt 80%-on áll a töltöttség.

    Eléggé elkeserít a dolog, mert előtte a Mi Band 4 ilyen üzemmódban 15-20 napot lazán kibírt. És azért itt is többen írtátok, hogy ha ki vannak kapcsolva a dolgok, akkor 10-14 nap is benne van az órában, de mérésekkel is simán elmegy egy hetet.

    Most már azon gondolkodom, hogy selejt példányt kaptam, és élek a 14 napos elállási jogommal és visszaviszem a boltba.

Új hozzászólás Aktív témák