- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Elérhető és telepíthető az iOS 18.2
- Google Pixel topik
- Az idei év valószínűleg leggyengébb készülékét mutatta be az Alcatel
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
válasz Mcsutka #3320 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, én Turbado-rol vettem, 9T pro 128Gb 141k volt. iPhone6s-ről váltottam, szerintem a hangszóró elfogadható, olyan jól egyik telefon se szól szóval csodát nem kell tőle várni. Ha beállítasz mindent eléggé rendben van az üzemidő, most 1 óra 30 perc a kijelző időm ez alatt 20%-ot merült.
Mindent szinkronizálok, 3 e-mail fiók, 2 BT eszköz állandóan, automata fényerő(Videónál max fényerő), 1 SIM, és csak mobilnet, ma olyan 1,5GB forgalom volt ez idő alatt."Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
errors01
csendes tag
válasz Mcsutka #3320 üzenetére
Turbadonal vettem én is az enyém még 145 volt. 9T pro 128GB. én Huawei P20 simáról váltottam. A MIUI nagyon fürge és pörgős az EMUI-hoz képest és meglepődtem, hogy mi mindent meghagy a memóriába. A P20 szerette bezárni az appokat, újratöltögetni az oldalakat bár igaz hogy abba csak 4GB RAM volt.
Hangszóró: Mivel nem nagyon hallgatok rajta zenét és egyéb tartalmakat is inkább fülesen így nagyon nem tudom hova tenni. Hangosnak hangos.
Főként internetes tartalom fogyasztásra, youtube-ozásra, olvasásra használom. Mivel új a teló és szanaszét nyomkodom így nap végére 30-40% marad benne. Meló közbe lehinkább pihen. Bluetooth, mobilnet, wifi állandóan bekapcsolva.Xbox: errors01
-
KamuMazsola
őstag
válasz Mcsutka #4013 üzenetére
A sztereónak a térhatás a lényege, jobb és bal, más-más szól. Én elhiszem hogy bármelyik telefon ezt tudja technikailag, de méretei miatt a két csatorna egymástól 15 cm-re van, ezt egy méterről hallgatva nem hiszem, hogy élvezhető sztereó hatást kelt. De ez már nagyon off.
Üdv.: KamuMazsola
-
addikt
-
KamuMazsola
őstag
válasz Mcsutka #4022 üzenetére
Hát figyu! Egy szobában kiteszek jobbra és balra egymástól 5 méterre két hangfalat, amit egy sztereó erősítővel meghajtok pl rádió, vagy egyéb sztereó jellel/adással, az sztereó hatás. Hagyjuk már a 15 centire lévő hangszórók kiválló sztereó hatását!
Szerk: az erősítőre bt-vel racsatlakoztatom a telót, azt tényleg sztereó a YouTube is. Na be is fejeztem, mert látom nem akarod érteni.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
addikt
válasz Mcsutka #4022 üzenetére
Jó, legyen igazad, működik a 15 centis sztereó és nem vagy alapból pirított magyar, ha így hallgatod a zenét, de válaszolj egy kérdésre:
Megéri a soktízezres felárat az, hogy alkalmanként zenét hallgass, és egy picit jobb hangminőséged legyen?
Ha igen, akkor ez nem a te telefonod.
Ha nem, akkor tárgytalan a vita.
-
addikt
-
-
laci laci
addikt
válasz Mcsutka #5155 üzenetére
Én is itthon vettem, még 160.000-ért.Nekem volt/van itthon a harmadik telo.. Igaz már kellett cserélni bekapcs gombot, annyit volt twrp módba..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Obyboy
Topikgazda
válasz Mcsutka #5155 üzenetére
Szerintem az még nem zsugoriskodás ha külföldről megrendelek valamit ami 15-25%-kal kevesebbe kerül mint itthon és ugyan úgy kínában készül mint az itthon vásárolt.
Jelen esetben mindegy, hogy kínából lett rendelve a telefon mivel már országon belül tűnt el, tehát ha bármelyik itthoni hivatalos (vagy szürkeimportos) kereskedőtől lett volna rendelve akkor is eltűnhetett volna.
Azzal mindenkinek tisztában kell lennie aki webáruházból rendel nem pedig személyesen vásárol, hogy időben és távolságban is hosszú lehet míg megérkezik a csomag és ez idő alatt sok ember kezén megy át így könnyen sérülhet vagy eltűnhet."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik