Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibor7878

    tag

    válasz Szilágyi84 #8527 üzenetére

    A páromnak anno rendeltünk egy simát, nekem pedíg egy pro-t. A sima megjott azonnal, a pro pedig rá két hétre. Az én előző telom össze volt törve így a simát elkezdtem nyúzni :) Nagyon jó teló az tuti viszont én biztos nem vennék simát a tapasztalataim alapján. Amúgy meg aki kicsit is "telefonguru" az ugy is a pro-t veszi.
    Prohoz képest a simáról sorolom az észrevételeim:
    Kameramódok közötti váltás lassabb, azonos fps beállítással is darabosabb videófelvételek. Nincs lézeres fókusz, szerintem már csak ezért is megéri a pro, hisz akinek lézeres volt az már nem szeretne visszalépni.
    Pár nap után be-be döccen, kéri az újraindítást, pro -nál ilyet sem tapasztaltam. Google maps-on való böngészésnél határozottan alul marad sebességben plusz két másik navigáció térképet bújva/nagyitgatva is érezni akadozást a pro-hoz képest.
    Forge of empires jaték egy idő után el kezd szaggatni újra kell indítani, hogy elhagyja, pro hetekig be van kapcsolva akkor sem produkálja ezt. Sima nálunk határozottan többet eszik meg éjjel az akkuból, gondolom ez szoftverfüggő csak..
    A pro egyszerűen gyorsabb pusztán a menüt járva is, ha a sima nincs újraindítgatva rendszeresen. (nyilvan nem fellelhető különbségek ezek csak ha egymás mellett vannak.. tehat csupan ez miatt nem mondanám hogy hátranyban lenne a sima, úgy sem nyomkodjuk a két telefont, csupán a tudat.. :) Szerintem nincs miről beszélni egyértelmű mit kell venni annak aki még csak most vásárolna.

Új hozzászólás Aktív témák