- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Ifixitről rendeltem akkut. Betettem, másnapra felpuffadt, ledobta a hátlapot. Kuka.
Honnan tudnék garantáltan jó minőségű akkut rendelni?
-
Mákdaráló
tag
Üdv,
Sajnos már nem először törik be a hátlapi kameravédőm. Ezúttal az utángyártott darab sajnos berepedt és megsértette a középső kamerát, majd az új (utángyártott és nem pontos méretű) üveg nem feküdt fel rendesen, aláporosodott.Tudtok megbízható helyet alkatrészvásárlással kapcsolatban? Létezik gyári üveg? Kamerából a neten rendelhető darabok eredeti Samsung modulok?
-
Mákdaráló
tag
Aha, nem rossz ötlet amúgy.
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Kicsit több, mint két éves 64GB-os darabom van. Pár napja elkezdett bedögleni a kijelző. Feloldom a képernyőt, utána villog a kép, legtöbb esetben olyan, mintha maga a képfrissítés lenne elképesztő lassú, mert az arcfelismerő kis pipa ikonja lassabban animál, mint szokott. Ilyenkor a touch sreen nem működik sajnos. Van, hogy megjavul, van, hogy újra kell indítani, de olyan is van, hogy újraindítást követően az első "mi animáció" tökéletes, ezt követően a "MIUI" már vibrál, ekkor a pin kódot sem tudom már beírni. Ismét elölről minden. Gyári Global van rajta (12.0.5.0), a csíkozódáscsökkentés be volt mindig nyomva, mert érzékeny a szemem a vibrálásra. Azt vettem észre, ha azt kikapcsolom, sokkal jobb eséllyel működik a kijelző. Próbaképpen amikor működött, bementem a beállításhoz, bekapcsoltam ismét a csíkozódáscsökkentést, erre vibrálni kezdett, kikapcsolva lehiggadt.
Lehetséges, hogy mégsem bírja a kijelző chipje a magasabb frissítést? -
Mákdaráló
tag
válasz
racskobalazs #10144 üzenetére
Minden helyzetben mérföldekkel jobb. Sokkal élesebb, tisztább kép. Sosem használom a gyárit.
-
Mákdaráló
tag
válasz
Black&White #2078 üzenetére
Kb nem hiszem el, hogy ezt sehol nem találtam meg eddig. Nagyon köszönöm! Működik!
-
Mákdaráló
tag
Tudtok olyan ROMot ajánlani, amelybe bekerült a DC-dimming? (kompromisszumok nélküli verzió kéne, amin működik az NFC stb.) Sajnos azon kevesek egyike vagyok, akiknek nagyon zavarja a szemét az AMOLED panelek vibrálása. A kínai MIUI már rég óta tudja, a GLOBAL verzióból valamiért még mindig kihagyják. Főként amúgy ezért a fícsörért vettem meg ezt a telefont.
-
Mákdaráló
tag
Global változatot rendeltem, 102ezer forintért (ugyan egy hónap alatt) érkezett házhoz. Azért vettem ezt, mert érzékeny a szemem a PWMre, melyet a 27-es verzió javít. Ma megjött a 27-es, nincs DC dimming. Szomorúság!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- TV antenna és jelerősítés
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest