-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dilajoska1
őstag
válasz
cyber86 #6094 üzenetére
Értem. Ez nem azt jelenti. Hanem hogy volt neki beta programja, ha ebben részt veszel akkor a béta romokat is megkapod és tudod telepíteni. Az EEA-nak nincs ilyen. De azt hiszem ez kár a Global-nál is megszűnt. Annyit vettem észre hogy most pont fordítva van hogy az EEA előbb kapja meg a frissítéseket de igazából különbség nincs közöttük. Ha nem megy fel ne foglalkozz vele mert ugyanúgy meglesznek mind a kettőn a frissítések.
-
-
rolandi350
csendes tag
válasz
cyber86 #2134 üzenetére
Hali.
Ha kicsit visszaolvasol volt róla itt témázgatva.
Tokot [link] ezt vettem rá, eléggé minőséginek tűnik nekem bejött.
Üveg [link] ilyet rendeltem még nem jött le de dicsérik nagyon.
Az üveg strapabíróbb mint a fólia. Rendeltem tized áron is üveget rá de azt el kell felejteni, még a mérete sem jó.
Valamint rendeltem rá egy ilyen kinyitós tokot is, ez még nem jött meg, bizakodom benne hogy megüti a szintet. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest