Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peanar

    senior tag

    Kicsit túl lett spilázva ez az újraindulás! Igaz,talán én voltam az első,aki ezt szóvá tettem,de azt is hozzá raktam,hogy valamelyik verzióval és csak egy bizonyos helyen produkálta ezt a hibát! Ez a hely valahol Budapest-Zala megye között van,de a pontos kilométert nem tudom,mert én vezettem és csak a célállomáson néztem a telómra és láttam,hogy kéri a pin kódot. Egyszer emlékszem,hogy ugyanezt produkálta ezen az útvonalon a párom mobilja (mi2) is. Mindkettőn igaz,hogy eltérő,de régebbi verzió volt fent. Most nem tudom pontosan,hogy a pin kód kikapcsolása,vagy az újabb romok felrakása orvosolta ezt a problémát de az utolsó pár utazáskor ezt nem tapasztaltam! Ritkán járunk arra fele,kb. 2-4 havonta,de ígérem legközelebb ha megyünk,vissza kapcsolom a pin kód kérést és beszámolok a történtekről :D Máshol,más irányban,más helyen ezt nem tapasztaltam!

    Williamgrant
    Én most a 3.9.6 verziót nyúzom,és azt kell mondanom,az én használati szokásaimhoz,beállításaimhoz mérve nekem rávert a 3.8.23(vagyula-féle) verzióra! Tétlen állapotban is ez a verzió remekelt eddig NEKEM a legjobban,azaz piszkálás nélkül (nagyon...nagyon minimális nyomkodással) wifi és mobilnet kikapcsolással 11és fél óra alatt csökkent 1%-ot! :) Tudom,hogy lehet,hogy eddig nem nyúltam a telefonhoz :) ,hát úgy,hogy este 23.45kor net kikapcs,másnap hétvége révén a kisfiammal indítottam a napot és mire eszembe jutott,hogy telefon is van a világon,már elmúlt 11 óra.

    kano
    Nincs baj a miui-val! Nem kötelező a heti frissítést választani,ha valakinek nincs kedve kísérletezgetni,használhatja a stabil JLB változatot!
    Számomra még mindig miui A ROM,ezért vásároltam ilyen telefont és lehet hogy ezzel nem vagyok itt egyedül :D !

Új hozzászólás Aktív témák