Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zyzz

    tag

    válasz Williamgrant #13829 üzenetére

    Úgy látom, érzékeny pontra tapintottam... :) Nálunk a konkrét esetben a céges levelezés korlátja okozott problémát (magán alapból tiltott), a céges levelezés pedig a cég érdekeit szolgálja (akár belső kollégának is fontos csatolmányokat emailben átküldeni - amellett, hogy kívülről sem ritkák a több tíz megás csomagok).
    A két ok, amiért én nem töröltem semmit annak idején:
    Aki valamit letöröl, az később vállalja is érte a felelősséget, ha abból gazdasági hátránya származik a cégnek / túlóráznia kell a mégiscsak fontos információk hiánya miatt. Ezen az alapon én nem is töröltem ki semmit.
    A másik, hogy engem nem azért fizetnek, hogy több ezer levelet fontosság alapján szűrögessek, mérlegeljek, kellhet-e még egyszer, örülök ha nap végére a saját feladataimmal végzek.
    Szóval valahogy mégiscsak sikerült bővíteniük a kapacitást, és automatizálták az archiválást, probléma megoldva, cég nyereséges. :)
    Persze nyilván lehet olyan eset, amikor a cég profitérdeke abba az irányba mutat, hogy jobban megéri megrendszabályozni a userek tárhelyfelhasználását, mint pénzt kiadni az informatikai rendszerek továbbfejlesztésére (gondolom, nálatok ez lehetett a helyzet).

Új hozzászólás Aktív témák