Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kzrca

    tag

    válasz Wajk #11804 üzenetére

    A "kómába" esés után többszöri próbálkozás után sikeresen lezajlott a flash, és megjelent a Mi logó. Rendszer akkor sem indult el, csak a logó. Ekkor viszont ment a recovery is, fastboot mód is. Itt próbálkoztam recoveryn keresztüli teljes wipe-al is, de a rendszer akkor sem indult el. Aztán próbálkoztam rendesen telefont fastboot módba állítva egy újabb flash-el, ami elsőre sikeresen megtörtént, majd be is jött a rendszer - ami hamar meg is halt, konkrétan a nyelvet még ki tudtam választani, de a google fiók adatainak megadása közben már jött a FC. Újraindítás után meg újra a nagy semmi. Itt tartok most.

    Bár nem hiszem, hogy bármit számítana, de a telefon most pár napig egy 1A-es töltőn fog csücsülni a munkahelyemen. Szerdán jövök újra dolgozni, aznap este próbálkozok majd megint flash-el, egyebekkel.

    Sajnos nekem is olyan érzésem van, hogy valamelyik központ HW részegység halt meg (cache, memória, CPU talán), ás a telefon menthetetlen.

    Ha bármelyiktek úgy gondolja, hogy van még ötlete, esetleg kísérletezne a telefon újraélesztésével, amennyiben a szerda esti próbálkozás sikertelen lenne, az után szívesen átadnám/elpostáznám egy nálam sokkal jobban hozzáértőnek, hátha... De erről majd beszéljünk jövő csütörtökön.

    (#11801) Karavik
    Ki fogom próbálni ezt is, hátha...

    (#11802) <Adamsky>
    A Device neve az volt, mint ami Karavik által is belinkelt módszer esetén feltűnik: Qualcomm HS-USB QDLoader 9008

Új hozzászólás Aktív témák