Hirdetés
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
edge
Ezt hol találom meg androidra? mert java játékok közül a kedvencem volt
Amúgy jó lett a cikk.[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Eddig nem nagyon tetszett a mini, de olvasva a blogot egész érdekes kütyünek tűnik.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
pekoma08
csendes tag
Megvettem, most tanulmányozom, de az már látszik,hogy a kapcsolatok betűmérete KICSI és nem tudom állítani mint pl. Nokia2760.
Peko
-
DemonDani
addikt
Meglehetősen érdekes egy kütyü ez a Mini de a Kin One előbb volt itt is... Csak ugye ez nálunk mind1 ha nem leeht kapni ezt meg igen
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Forceman
tag
Nekem még mindig az a bajom hogy a kijelzője kicsi, nehéz rajta böngészni. Ez igaz? Mert elsősorban ezért vennék ilyen androidos-wifis-3g-s telót.
Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
zazahoho
őstag
nem rossz ,lehet felkerül leendő vásárlásaim dobogós helyére
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
NathanCullen
senior tag
Nem csak az a baj, hogy kicsi a kijelző és nem élmény a netezés, hanem, hogy ennyi pénzért van olyan telefon, amelyiknek normális nagyságú kijelzője van.
Belefért volna a házba egy nagyobb képernyő, ezt nagyon elrontották. Pedig nagyon jó telefon és az ára sem túl magas.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
madstunt
addikt
válasz NathanCullen #9 üzenetére
és ha valaki nem igényli és elég neki. tudom nemsok ilyen balfasz van mint én de én nem igazán igénylem oxigénként hogy nagyobb legyen benne
a legtöbb benne lévő funkciót meg lehet rendesen oldani (és lehet elfogult setrollnak neveztek de én úgylátom nagyjából ez sikerült is) hogy ne okozzon problémát a kijelző ekkorasága... -
addikt
válasz NathanCullen #9 üzenetére
Használtad már, vagy csak osztod?
Semmit nem rontottak el, ez a telefon ÍGY tuti, nagyon ott van! Aki ezen akar egész nap netezni, megérdemli. Azonban egy-két dolgot megnézni, ellenőrizni bőven megfelel! Ezen a képernyőméreten isteni használni a telefont!madstunt:
Így van! Sikerült!
ClioRS:
Ha nagy kijelző kell, ott van a nagy tesója, az X10!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
fireman3
tag
Sajnos a negatívumok lemaradtak.
A készüléket a mérete miatt valószínűleg nők fogják használni (ez még nem negatívum). Viszont az android egy kis kockafejséget igényel. Nehéz rá programot telepíteni, még nehezebb csak a markatben elérhető programot megtalálni, hiszen nem tud magyarul és a keresés egy nagy szívás. Nem lehet a minivel a kékfogat használni alapból, csak bluetooth eszközt lehet csatlakoztatni, fájl átvitel tiltva (vagy az 1.6 még nem ismeri).
Külön program kell a gyorshívások kezeléséhez. Nem számolja az üzeneteket, sokan használnak olyan előfizetést amelyben x számú ingyenes sms van.
Összegezve az vegye akinek kiváló szeme van, kicsit kocka és nem riad vissza a telefon birizgálásától. El tudja fogadni más telefonoktól homlok egyenest eltérő hívás, sms e-mail kezelést és tud bízni abban, hogy ősszel-télen valóban megjelenik az android 2.1 a telefonra és jelentős javulást hoz szoftver terén.<Xiaomi MI 9>
-
addikt
Írd inkább úgy, hogy számodra ezek negatívumok.
Mert számomra nem azok, meg sok más felhasználó számára sem, a telefon pedig nagyon jó és kézreálló, gondolom nem volt még a kezedben, csak osztod a tudást róla! Én nem vagyok egy csöppség a 185 centimmel és 100+kilómmal! Az mindenesetre tény, hogy ezt a telefont nagyon eltalálta SE, mind méretben, mind minőségben, meg úgy általában. Ha valaki nem ért az androidhoz (nem kell kockulni hozzá), az is nyugodtan tudja használni, mivel egyáltalán nem feltűnő, hogy ezen a telefonon android rendszer van.
Nekem is "olyan" csomagom van, mégsem érdekelt sosem, hány sms-t küldtem már el. Ez szintén olyan "negatívum", ami egy telefont használati tárgyként tekintő embert hidegen hagy. Hidd el, sokan vagyunk így!
Szemüveges vagyok három éves korom óta (sajnos sz@r a szemem, ez van!), s egyáltalán nem zavaró a készülék által használt betűméret!
Egyáltalán nem homlokegyenest eltérő sem az sms, sem az e-mail kezelése a telefonnak. (Ha szokatlant írtál volna, úgy esetleg...) Ha esetlegesen nem lesz 2.1 frissítése a telefonnak, az sem baj, mert jelen formájában is tökéletesen használható készülék/rendszer!Menj el, próbáld ki, s meg fog változni a véleményed, hidd el!
Erről a telefonról "ránézésre" nem lehet hiteles képet kapni. Ahogyan azt Bocha is megfogalmazta, ez a telefon egy eddig nem látott kategória!Jó szerencsét!
-
NathanCullen
senior tag
Egy szóval sem mondtam, hogy rossz telefon, épp az ellenkezőjét állítottam. Azt sem mondtam, hogy akkora kijelző kellett volna bele, mint amilyen a nagy X10-ben is. Csupán, hogy egy nagyobb is elfért volna, pl. egy 2,8"-es.
Így is jó, nem mondtam, hogy nem.
Mellesleg lehurrogsz mindenkit, köztük fireman3-at is, mert ő nem a tökéletes telefont látja benne, mint Te. Csak a pozitívumokat fogadod el a telefonról, a negatívumokat nem. Hagy akarjon már azért néhány ember "egész nap netezni" rajta, ha már tud egy pár adatátviteli technológiát és wi-fi is van benne. Azt sem írtam, hogy nem lehet ekkora kijelzőn internetezni, csak jobb egy nagyobbon. Téged talán leszólt valaki, mert isteníted a telefont? Nem.
"Írd inkább úgy, hogy számodra ezek negatívumok."
Neked meg úgy kellene írni, hogy éppen számodra a tökéletes telefon, másnak nem biztos.
Amit pedig fireman3 írt, hogy nem olyan egyszerű az Android, mint egy S40, az igaz. Sok ember nem ért hozzá, még a menüt sem tudják elérni benne, ezt elhiheted.Félre ne értsd megint, nagyon jó telefon az X10 Mini! Tényleg minden meg van benne, köztük a gyorsaság is. De kiforgatod a hozzászólások mondanivalóját... Ezt a hozzászólást sem indulatból vagy haragból írtam most és az előzőt sem! Tiszteletben tartom a véleményed!
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
addikt
válasz NathanCullen #15 üzenetére
Bocsánat, ha ez jött le, én nem akartam/akarok senkit lehurrogni. De ez a telefon tökéletes példája annak, hogy amíg nem használtad, nem fogod megérteni más(ok) miért imádják!
Pici, kompakt, aranyos, élmény kézbe venni és használni! Már több, mint egy hete nyúzom szegényt, s úgy érzem maradni fog még egy ideig!Jó szerencsét!
-
tariattila
veterán
"a Wisepilottal pedig a GPS-navigációt oldhatjuk meg"
ez mit tud???
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
hiszen nem tud magyarul
az internetvilághálón hamár el tud valaki tájékozódni akkor a marketben sem nagyon kell hogy nehezére essen...és tud bízni abban, hogy ősszel-télen valóban megjelenik az android 2.1 a telefonra és jelentős javulást hoz szoftver terén.
ráraknám tétként a jelenlegi gépem hogy lesz frissítés. egyes gyártókkal ellentétben az se nemcsak a csúcs,überszuper termékeihez ad ki nyilvános frissítést[ Szerkesztve ]
-
addikt
Megértem azoknak az embereknek a zsörtölődését, akik már megszokták az előző készülékeikből valamilyen kényelmi funkciót, és itt van egy új készülék, relatíve nem régi operációs rendszerrel, amit közel sem szabadna egekbe emelni.
Sokat gondolkodtam, hogy benevezek én is egy androidos készülékbe, de még nincs teljesen kiforrva. Aki nem hajlandó kompromisszumra az biztos gyakran fog idegrohamot kapni, hogy olyan alapfunkciók hiányoznak, ami már tíz éve is benne voltak egy készülékben.
Tudom most sokan azt vágják rá, hogy lehet hozzá alkalmazást letölteni.
Szóval odajutottunk, hogy reklámoznak egy viszonylag olcsó op. rendszerű készüléket, majd nem kis munkával ill. jó pénzért lehet fejleszteni a kicsikét. Na nemár!
Addig minek hozakodnak elő egy szoftverrel amíg hatalmas hiányosságok jellemzik.
Én inkább várok még egy kicsit, remélem mihamarább kijavítják ezeket a hiányosságokat!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
NathanCullen
senior tag
Kicsit olyan az Android, mint az iPhone OS (volt). Nagyon jó, nagyon sok mindent tud, nagyon jól néz ki és profi, de pár dolog hiányzik belőle. Androidból pl. alapvetően nincs DivX sem. Bár iPhone-nál sok dolog azért hiányzik, mert akkor nem tudnák tartani az "egy év-egy telefon" elvet, pont ezt nem érti meg a sok okos és emiatt (is) hordják le az iPhone-t, de ez más téma... Tehát az Androidnál nem ugyanez a helyzet, így nem is értem én sem, hogy miért nem tudtak már az elején belerakni mindent...
[ Szerkesztve ]
-
-
ClioRS
őstag
válasz NathanCullen #21 üzenetére
"Bár iPhone-nál sok dolog azért hiányzik, mert akkor nem tudnák tartani az "egy év-egy telefon" elvet, pont ezt nem érti meg a sok okos és emiatt (is) hordják le az iPhone-t, de ez más téma..."
Úgy állítod be, mintha olyan marha jó lenne, hogy évente kiadnak egy telefont csak azért, hogy szépen beletegyék az alapdolgokat.
Én inkább problémának érzem, ahogy azzal is egyet kell, hogy értsek amit fireman3 írt, hogy vannak azért elég nagy hiányosságok
-
addikt
mi már tíz éve is benne voltak egy készülékben. Például?
ó pénzért lehet fejleszteni a kicsikét Ez alatt mit értesz? Mert fizetős alkalmazást hazánkból nem érsz el, de gondolom ezzel nem mondtam újat!
Addig minek hozakodnak elő egy szoftverrel amíg hatalmas hiányosságok jellemzik. Mutass légyszíves egy gyártót, amelyik nem így tesz! (Kivétel az Apple talán!)
Én inkább várok még egy kicsit, remélem mihamarább kijavítják ezeket a hiányosságokat! Ezzel meg az a probléma, hogy úgyis mindig lesz jobb! Így aztán nem kell ilyen rendszerrel szerelt telefont venned!
Jó szerencsét!
-
fireman3
tag
Dedike!
Képzeld úgy írtam véleményt, hogy a kezemben (tulajdonomban) van egy mini.
Szerinted az nem nagy szoftver hiány, hogy nem lehet küldeni vagy fogadni bluetoothon keresztül mp3 vagy kép fájlokat?? 5ezer forintos belépő szintű telefonok is tudják.
Miért jó egy telefongyártónak, hogy a készüléket váltó egyszerűen nem tudja a kapcsolatait, naptárját, sms-it az új telefonra átmásolni. 2 óra fórum olvasás után legalább négy lépésben (az egyikben a telefon bejegyzéseket csak egyesével lehetett másolni + 200 lépés) sikerült megoldani. Ezek után az a véleményem, hogy SE-t még egyszer csak hosszas gondolkodás után. Volt pár Se készülékem, pl. P990, de nem szenvedtem az adat áttöltéssel.
Szóval szerintem a SE cégnek alapvető érdeke lenne a gyorsan és könnyen szinkronizálható telefon. Ehelyett az ember kézbe veszi és az új telefon feletti öröm helyett szenved, izzad és bizonygatja, hogy nem csinált nagy marhaságot.
Az emlékeztetőknél a 15 perc után mindjárt az 1 óra jön, köztes beállítás nincs. Az egyéninél pedig nem lehet semmi egyénit beállítani.
Van már 3ezer android programom, most már csak azt kellene tudni melyik mire való ugyanis a market nem magyar nyelvű, sőt a fejlesztői oldalak sem sőt maguk a programok sem.
Ehhez képest szerintem túl drágán adják Magyarországon x10 minit.<Xiaomi MI 9>
-
addikt
Szerinted az nem nagy szoftver hiány, hogy nem lehet küldeni vagy fogadni bluetoothon keresztül mp3 vagy kép fájlokat?? Számomra nem. Számítógépről nagyon szépen megoldható.
5ezer forintos belépő szintű telefonok is tudják. Egy párat azért felsorolhatnál ezekből a telefonokból...
Szinkronizálás sem érdekelt eddig sem, ezután sem fog. Ami telefonszám kell nap, mint nap, az elfér a SIM kártyámon! Viszont számomra is érthetetlen, hogy ez miért ennyire bonyolult. (Halkan hozzáteszem, erről nem volt szó a 13-as hozzászólásodban, véletlenül sem!)
Állíts be emlékeztető helyett ébresztőt, ott nincs időprobléma!
Van már 3ezer android programom, most már csak azt kellene tudni melyik mire való ugyanis a market nem magyar nyelvű, sőt a fejlesztői oldalak sem sőt maguk a programok sem.
Erre nem tudok mit mondani. A nicked után gondoltam legalább tudsz angolul...
A drágaság meg rettentő relatív fogalom.De rettentő nagy hiányosságokat továbbra sem látok, olvasok, tapasztalok.
Jó szerencsét!
-
fireman3
tag
"Számomra nem. Számítógépről nagyon szépen megoldható."
Cipeld te a számítógépedet a telefon mellett, ha mással zenét vagy képet akarsz cserélni!
"Állíts be emlékeztető helyett ébresztőt, ott nincs időprobléma!"
Vagy vegyek másik telefont? Minden problémám rögtön megoldódik.
Tényleg tudok egy kicsit angolul, viszont Magyar vagyok, Magyarországon élek és nem érzem magam másodrendű európai (angol) polgárnak.
<Xiaomi MI 9>
-
dussy
őstag
"Cipeld te a számítógépedet a telefon mellett, ha mással zenét vagy képet akarsz cserélni!"
Most ne mááár... Mikor volt ez divat?
Kb. 6-7 éve,azzal a dumával, hogy ez k... jó, küdd mán át!
Ezek kikoptak szerintem, maximum az isiben van ilyen.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
pekoma08
csendes tag
További ismerkedés után folytatnám az elkezdetteket. A telefonra telepített PC Companion alkalmazásból a Média Go alkalmazás nem indul, ezt egyéb forumokon más hozzászólások is megerősitik. A S-E márkaszervizében és üzletében még ilyen (MINI) készüléket nem láttak, semmi segítséget adni nem tudnak. (15.-én du) Az E-S magyarországi Üszi telefonon közölte, hogy szintén nem tud megoldát a progire, várjak nyugodtan, talán lesz valami frissítés.Az akku-ról csak annyit, hogy már hozamos használat után kb 7-9 órát bír, ebből 3-4 rövid beszélgetés, 3-4 óra rádióhallgatás volt és némi beállítási tanulmányozás volt. Az akkuval kapcsolatban a vásárlás helyén lévő szervízben azt közölték, hogy vegyek inkább mellé egy mp3-as lejátszót.Ennyi.
Peko
-
addikt
Cső dussy! " Mikor volt ez divat?"
Ez nem divat, hanem lehetőség,. Az alsó-közép kategóriában nem általános az adatkábel tartalmazása az alapcsomagban ill. ez a réteg nem teheti meg, hogy mobil internetet használjon, ezért számukra jól jöhetne ha egy SE X10 miniről küldhetnének fájlokat Bluetooht-al. De sajnos ez még egyenlőre nem megoldott, pedig már nem teljesen új technológia, ezért is dühítő.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
dussy
őstag
A témához szorosan csatlakozva ezt találtam: BT átvitel
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
addikt
Tényleg tudok egy kicsit angolul, viszont Magyar vagyok, Magyarországon élek és nem érzem magam másodrendű európai (angol) polgárnak.
Ha Te ezt a mondatot komolyan gondoltad, úgy érzem nincs mit mondanom.
Valószínű, hogy az egész világ, beleértve elsősorban az Amerikai Egyesült Államokat (mivel ugye a marketről van szó), hozzánk, magyarokhoz fog alkalmazkodni!
(Szép álom, csak utána fájdalmas az ébredés!)Jó szerencsét!
-
bezzeg21
csendes tag
sziasztok
tudna nekem valaki segiteni hogy x10 minire hogy kell játékot telepiteni??
le van töltve egy pár,de hogy kell telepiteni
elöre is köszönöm a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra