- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Ennyi gyereket még nem láttam egy helyen. Az hogy nincs neki jelenleg egyéni csengőhang kit érdekel. DE meg lehet oldani. Ugyanúgy mint jópár ember által favorizált iphone.
JAILBREAK meg létezik. Aki nem tudná. Tetszik az a sok fikázó gyerek, aki csak fröcsögi a hülyeséget, de fingja sincs az egészhez.
Everman: Nekem volt és lesz is WP7-es telóm és képzeld el, hogy tudtam hozzátenni saját csengőhangot és akkorát, amekkorát csak akarok. Az iphone meg max. 30mp-eset enged és azt is csak átkonvertálás után. (Amit ugye vagy Te csinálsz meg vagy az itunes átkonvertál és saját maga vágja le 30 mp-re)
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
Speciel nekem senki sem szokott 30mp-nél tovább csengetni. Én elég ritkán cserélek csengőhangot. Leginkább a hagyományos telefon csengetést favorizálom, mert azt jobban meghallom, mint bármilyen más zeneszámot.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
Hova nem elég 8 giga? 4 giga zene is bőven elég szerintem. Meghát csak a sok tini nyomatja állandóan a zenét kihangosítva gyaloglás közben, meg bámulják az egérmozit.
Tudom: igények mindig mások.
Az ájfonnál se lehet bővíteni és mégis elég mindenkinek. Érdekes. Pl. az SGS-em 8 gigás és bővíthető, de számomra tök felesleges, mert így is bőven 4 giga felett van a szabad tártelület.
-
HaZse
őstag
Tudom, hogy nem nekem szól, de válaszolok én is rá.
Aki dolgozik 8 órát, annak max. zenehalgatásra jó. Videot nem fog az ember nézni munka közben.
Tudod: nem mindenki diák és szórakozásra használja a telefonját, hanem munkára. De lehet, hogy ezt te még nem tudod.
Majd ha te is 37 évs leszel, majd máshogy látod ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Xbox Series X|S
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Assassin's Creed Odyssey teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- További aktív témák...
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest