Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blackphant'r #35 üzenetére
Bocs, nem néztem a hivatkozott hozzászólást. Az a chrono 24-ről.volt. 4 hónapig tökéletesen működött, aztán beszart benne a légnyomás és hőmérséklet szenzor (szerintem ugyan az van benne, mint a Garmin instinct órákban volt,.mert nekem azokban is behalt 2x), így szervízben volt 2 hónapot. Amint megjött, eladtam.
-
válasz
Blackphant'r #33 üzenetére
-
Blackphant'r
tag
Szia!
Esetleg még tudnád adni, hogy honnan rendelted? Illetve tudnál egy kicsit többet írni így lassan egy év használat után.A magam részéről ez lenne a legjobb választás van egy fenix 6x pro-m de szeretnék egy rendes órát amiben van egy két plusz funkció és a sporthoz maradna a garmin.
Előre is köszönöm. -
Zozo0525
őstag
Szép reggelt.
Lehet jövő héten visszatérek ilyen órával? van itt user? mennyire vannak megelégedve
előre is köszi -
Bobó_20
aktív tag
"A dobozban a papír alapú leírások mellett egy USB-A végű töltőkábel lesz még. Ez mágneses foglalatban végződik, rajta három csatlakozón keresztül tölt az óra."
Kettő az a három, a középső csak egy tartó pöcök.
Elvérzést kérek, sosem szoktam ilyenbe belekötni
-
Persze, ennyiért van alap kategóriás Tissot, Certina, de az ugye egy analóg óra. Ez meg egy pulzus, EKG képes aktivitásmérő, ami stílusos. Én azt sajnálom, hogy bár prémium az anyaghasználat, nem jó a minősége, legalábbis nekem 4/4 nem volt jó. A mostani Tissot T touch connect solarom viszont más kávéház., Az ára is 1000€ felett van.
-
laci1892
őstag
Hát ne is haragudj... 180. Ezerért... Inkább már bármilysn másik óra. Ennyi pénzből már tényleg (!) Órákat kapni...
-
LasseFriden
csendes tag
Sikerült egy képet sem készíteni a fémszíjjal?
-
Banderasz74
tag
Tökéletesen igazad van.Elvárják hogy fizesd meg,akkor te is elvárhatsz a pénzedért valamit.👍
-
Pontosan! A gyártás el lett kapkodva, a QC-n meg áttoltak a "kicsit esztétikai hibás" darabokat is.
Első kép: belső festés sérült.
Második kép: a belső tömítő gumi kilóg
Harmadik kép: a lünetta tökéletes pozíciója mellett a belső kör jelölői 1 jelöléssel el vannak csúszva óramutató járásával egyezően.Lehet 10/8 embernek ez nem zavaró, észre sem veszi. De egy 500€ óra esetén ez gáz.
-
3db esztétikai hibás volt, bár lehet az első és a 3. ugyan az az óra volt, csak visszaküldték amit visszaküldtem. Kétszer a belső perc jelölő kör volt 1 fokkal elcsúszva, így nem esett a külső tekerhető lünetta egyvonalba a belső elcsúszott jelölésekkel. 1db mechanikai hibás volt, fémes dörzszörej jött a koronából és egynek a belső luminova jelölt tic-tac formájú markere volt kopott.
Nem tudom, hogy ezek a QC hibák azóta javításra kerültek e. Szerintem az történhetett, hogy az első adagot nagyon hamar elvitték, ugye hónapig nem lehetett kapni és elkapkodva jött ki az új adag, rossz QC mellett.
-
subset
senior tag
Köszönjük a tesztet. Fém szíjas képeket is megnéztem(tünk) volna ha már ott volt a dobozban...Nem olcsó, bár manapság mi az a sz@r forintunk mellett.
-
Nem cserélném el a Samsungomat erre az biztos.
-
Lehet a következő szériában lesz az is. Nekem nem hiányzik, most kifejezetten olyat kerestem, amiben nincs. Elég gyatra long covid tüneteim voltak és egy idő után azt vettem észre, csak stresszel a folyamatos pulzus monitorozás. A withings scanwatch horizon ráadásul tök pontatlan volt. Valószínű, hogy sw hiba, mert rendre mutatott pl 32/perc pulzust, amikor 64/perc volt kitapintva. Most csak akkor nézem, mennyi, ha a Garmin van rajtam, pl a strandon, tengerben és sportolás közben, mellkas pánttal. Sokkal nyugodtabb is vagyok, mióta nem stresszel, hogy vajon magas e? Kicsit olyan érzés ez a Tissot,.mint a régi öreg Pebble időkben 😀
-
Angolul van róla pár [teszt].
Természetesen árban ez egy magasabb kategória, mint a withings. Míg azt 499€ lehet beszerezni, ez Svájcból 2 év nemzetközi garanciával 889€ volt (ami az 1099€ listaár mellet egész kedvező volt), már tartalmazta a VÁM és áfa költségeket. Maga az óra titán házas, kerámia lünettás, zafír üveges. ETA szerkezet van benne, fotovoltikus számlap és egy MIP kijelző. Van beépített GPS, mozgás érzékelő, rezgő motor, csipogó, ABC szenzorok. Elvileg 1 töltéssel 6 hónapot bír, mint okosóra, nekem 3 hónap alatt még nem merült így nyáron. Majd télen meglátjuk, hogy tölti e eleget a nap, vagy merülni fog. Az app elég basic, viszont minden értesítést jól jelez, rezgése elég erős és tud csipogó jelzést is adni, ha beállítod. HR szenzor nincs, így pulzust nem mér, de a lépésszámláló elég pontos. Nekem eddig ez a kedvenc hibrid órám. -
Hozzá lehet szokni! 😅 A Tissot T touch connect solar 3 hónapja megvan, beüzemelés előtt töltöttem fel, az akku még 100%. Nagyon jó benne a fotovoltikus réteg! (Persze, itt nincs HR szenzor, de így két év COVID alatt nekem nem hiányzik, inkább csak idegesített a folyamatos pulzus mérés, sportra meg ott a Garmin + ant+ pánt).
-
Alex91
félisten
Szamomra kerdeses az akku elettertama… Mi lesz ha majd tonkremegy
-
rep3at
őstag
Határozottan tetszik, nekem a funkcionalitás is megfelel. Az ár kissé borsos de ez ilyen, egy hasonlóan kinéző Submariner nagyságrendekkel drágább. Ami nekem igazán csábító az az üzemidő, a jelenlegi Watch 4 1,5 napos maximumához képest legalábbis. Ha a kettő között kellett volna döntenem akkor valószínűleg ezt választom a magasabb ár ellenére.
-
Nagyon megörültem, amikor kijött ez a modell! A HR Sport nagy kedvencem volt. Sajnos végül 4x replacement után refund lett a vége. Mind a négy példány minőségi hibás volt. Hol a számlap volt festési vagy ragasztási hibás, hol a.korona.mondta fel a szolgálatot. A withings korrektül kezelte az ügyet. Egyik alkalommal sem fizettem egy forintot a visszaküldésért. Végül egy Tissot T touch connect mellett közöttem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kétéves hardver, megerősített, férfias házba zárva. A ScanWatch továbbra is inkább profi aktivitásmérő, mint okosóra, de ezzel semmi baj nincsen, mivel meg sem próbál másnak látszani.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest