- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
egy tipp még mobilos internetezéshez: már a legtöbb okostelefon tud megosztani a saját wifijéről netet. Vagyis, ha ilyen mobilja van valakinek, nem kell kínlódni a tablet internetmegoldásával, a telefonelőfizetését felbővíti netesre, telefonon bekapcs a netes megosztás wifin keresztül, és a tableten lehet máris netezni.
Tudom, hogy sokan tudják, de hátha valakinek ez érdemi új infó, és a fejéhez csap
-
Gabor970
addikt
köszönöm a türelmet!
Edigitalnál jó eséllyel megrendelem Valentin napon a 10% kedvezmény miatt. Van cetelemes kártyám, arra is kellene lenni edigitalnál 10% kedvezmény, majd megnézem mit ir az edigital.
-
Gabor970
addikt
Bocsi, tovább kérdeznék a 70dci-vel kapcsolatosan. Most akkor ez a gép használható akkor is, amikor töltőre van dugva, vagy amíg tölt, addig nem?
Köszönöm!
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok, várható ma valahol 70dci teszt? Elnézést, türelmetlen vagyok
Nagyon kellene az Asszonyomnak valami olvasó/netező kéziketyere, és ez tűnik befutónak.
Wayteq tabletekre mindenhol csak 1 év a garancia?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest