Új hozzászólás Aktív témák
-
gyu456
tag
A szolgáltatok nem árulnak 2 kártyás készülékeket, mert ugyebár azok kártyafüggetlenek...
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni internet beallitasban az ujjonnan vasarolt Vodafone smart prime 6 mobilomon.
Elvileg az elofizumhoz tartozik ZSebnet 100 opcio amiben 100mb foglaltatik. A telefon beallitasok is rendben vannak szerintem. Ennek ellenere megsem tudok netet csiholni a telefonra. Mellekelek kepeket is a beallitasokrol. Regebben egy egyszeru ezereves nokian siman tudtam netezni.
Jah azt még tudni kell h az uj mobillal egyutt a regi sim kartyamat lecsereltettem micro simre ami ebbe a mobilba valo. Esetleg kulon aktivalni kellene a net opciot is?
Elore is koszonom a segitsegeteket![ Szerkesztve ]
Üdv: Gábor
-
gyu456
tag
Nem tudja valaki a Vadafone-nal lehet már kapni tokot illetve fóliát most már?
[ Szerkesztve ]
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
kisza25
félisten
aha sejtettem, én vettem egy lenovo a6000-et ami kb ugyanezt tudja csak 2simes és független, de fater pont most venne telefont és neki is jó lett volna 2 simes és mivel flotás 25eFt lenne ez a teló neki az én ugyanilyen tudású lenovom meg legolcsóbban 52eFt
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Mewee22
csendes tag
Üdv.
Szeretnék képet hozzá rendelni a névjegyzékhez.íráskor ki lehet kapcsolni a rezgést?
Előre is köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
-
draco31
veterán
válasz mentoloshypo #461 üzenetére
Ha a simen vannak a számok, akkor nem lehet képeket berakni.
Bemész a névjegyzékbe. Rámész egy névre, akkor az megnyílik. Jobb felső sarokban ott lesz egy ceruza, ekkor a szerkesztésbe rak. Szintén jobbra felül lesz a kép helye, arra rá kell menni. Itt lehet készíteni képet, vagy meglévőt berakni. Ha meglévő van, akkor azt választod. Kikeresed a képet. Én a Crop photo-val nyitom itt meg, és nem a galériával. Beállítom a méretet, felül pipa hogy kész. Visszatérünk a névjegy szerkesztéshez ekkor. Szintén felül bal oldalt a pipa, az a mentés, és kész is.[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz mentoloshypo #464 üzenetére
Csak leírva az.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz mentoloshypo #466 üzenetére
Én nem találtam, de nekem is hiányzik ez. Ha lehúzom az értesítési sávot, akkor ott írja, de az mégsem olyan.
-
Sheld
senior tag
Cyanogen mod van rá? Ha nincs akkor várható? Eléggé furcsának találom, hogy csak 100mb ram-om van szabadon, és semmi sem fut a telefonon az alap programokat kivéve. A Chrome böngésző is jelentős delay-el hajlandó csak elindulni.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Debilon
addikt
válasz mentoloshypo #466 üzenetére
Ha úgy működik mint a többi telefonon, akkor : beállítások - akkumulátor, és itt be kell pipálni, hogy akkumulátor százalék
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Ringman
nagyúr
hello!
be lehet állítani hogy hívás esetén, amikor a másik fél felveszi rezegjen egyet a telefon?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mentoloshypo
senior tag
Az állapotjelző led nem mindig világít amikor kellene. Ma például volt egy nem fogadott hívásom és nem villogott, de nem ez az első ilyen eset. Máskor meg villog amíg meg nem nézem.
Nálatok is előfordult már ez? -
Melorin
addikt
válasz mentoloshypo #476 üzenetére
Ha töltőn van a telefon, akkor nem jelez. Ezen kívül az enyém mindig teszi a dolgát.
-
draco31
veterán
Töltés közben ma már harmadjára indult újra. Valaki tapasztalt már ilyet?
-
Sheld
senior tag
Nekem azt leszámítva, hogy nagyon lassan nyílik meg a google chrome, és utána a swiftkey is alig akar előmászni semmi bajom nincs a telefonnal. Néha indokolatlanul belassul, még a gombokat sem érzékeli az aljá, de ezek ilyen pillanatnyi dolgok, szerencsére hamar túlteszi magát rajta (1 perc) és minden megy tovább, mintha mi se történt volna.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
tonerz
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap én is beléptem a klubba.
Eddig kellemesek a benyomásaim a készülékkel kapcsolatban, csak egy kicsit furcsa a méret, mivel 5.5-ről váltottam vissza. -
draco31
veterán
válasz mentoloshypo #485 üzenetére
Részben igen. Más telefonokkal használtam eddig, ez finnyásabb az ilyenekre úgy látom. Ez egy én általam készített 2 méteres kábel. Miután kicseréltem egy gyárira, nem csinálta a fesztivált.
-
Sheld
senior tag
Pedig ez pusztán fizika, vagy villamosságtan.
A kábelnek adott egy ellenállása. Az USB port X feszültséget biztosít. Minél rövidebb a kábel, annál kisebb az ellenállása, így annál nagyobb áram tud rajta folyni. Emiatt gyorsabban töltődik a telefon. Az USB kábel maximális hossza erősítő nélkül 4.5m. Ha a kábel ennél hosszabb, akkor már akkora az ellenállása, hogy nem tud rajta elég áram folyni ahhoz, hogy működjön az adott készülék.
Esetünkben a túl hosszú kábel összezavarja a töltő áramkört, és a telefon biztonsága érdekében újraindítja, kikapcsolja.
-
draco31
veterán
Ezzel tisztában vagyok. Egyszerűen ebben már fejlettebb a töltő áramkör, és nem tetszett neki. A POP C7 még el volt vele, annak meg az LG kábel nem tetszett, rendszeresen kiírta rá, hogy a telefon védelme érdekében használjak gyári töltőt, és a töltést is leállította.
-
trebór31
csendes tag
Esetleg valaki találkozott már bárhol Budapesten kiállított darabbal? 8 ezerért megvehetném flottásan de előtte megnyomkodnám.Illetve a 2gb ram miatt félek. Szeretek a facebook app, bongeszo, olvasmany meg hatterben zene kozott valtogatni, neha 1gb ramosnal ujratoltogeti valamelyiket ( galaxy s2). De a legjobb az ultra nagyteso lenne 615 full hd 2gb rammal csak ott az 5.5 colos kijelzo nem tetszik kezben foghatosag miatt, szerintem szeptemberre itt lesz magyarorszagon azt szerintem 30-35 korul el lehet hozni kef flottaban. Lehet megéri ha várok?
-
mentoloshypo
senior tag
Értem, én csak amiatt csodálkoztam mert én már az első naptól a DualShock 4-em kábelét használom töltésre, ami cirka kétszer olyan hosszú mint a gyári és eddig nem volt ilyen problémám. Persze 2 méteres az már más tészta, nem gondoltam, hogy ekkora a tiéd.
Más:
A telóm továbbra sem hajlandó jelezni a helyzetjelző LED-el ha nem fogadott hívásom van. Se frisset se későbbit. Szuper...
Természetesen fogalmam sincs mi oldaná ezt meg, de baromi zavaró mivel a munkám miatt nap közben sokszor csak annyira van időm, hogy a tokból kihúzom annyira, hogy lássam villog-e a LED. -
Melorin
addikt
válasz mentoloshypo #491 üzenetére
Csináltál már alaphelyzetbe állítást a telón? Hátha valami el van nyomva.
-
-
atthany
aktív tag
Most kaptam meg a telot, nagyon szep, viszont egyes csengohangoknal a magas tartomanyban rezonal a hangszoro, ez valook?
-
atikom
csendes tag
Szia,most töltöm,(24%-ról kezdtem,59%-nál jár),de már egyszer újraindult,pont láttam amikor megtette pedig gyári töltőfejet,és a hozzá kapott kábelt használom,hétvégén csináltam emiatt egy rendszer visszaállítást is hátha segít,de nem úgy tűnik.
A teló 2 hetes amúgy,viszont volt rá példa,hogy nem startolt újra,mondjuk nem sok,kb 10 töltésből 7-8-szor újraindul.
Eddig ez a tapasztalatom,csak töltésnél jött elő újraindulás,amúgy még mindig tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest