Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Vernee Apollo Lite Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
-
vilmose33
őstag
válasz Bjorngolf #1165 üzenetére
Ezt a Mars- ott ,nem is értem p10- el drágábban ,hiszen az Apollo lite megeszi reggelire olcsóbb árcédulával. Olvastam,hogy állitólag nyomás érzékelös lesz a kijelző, de gondolom végül nem lett belöle semmi. Oldalt van az újjlenyomat olvasó, már ha számit valakinek, cserébbe a gyengébb vas.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Használ valaki vírusírtót a telefonon? Feltettem az Avast, nem talált semmit. Teljesen felesleges?
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Kipróbáltam az Asphalt xtreme játékot, tökéletesen futt, jól irányitható, nagyon szép ,ha gondoljátok probáljátok ki, az aksit eszi rendesen,pici melegedés. Ajánlom még az Allien vs. pinball-t aki szeret flliperezni nagyon jó. Szépen fut, nem vettem észre melegedést, aksit se eszi annyira.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz CharlieHarpe #1250 üzenetére
Kijelző nem olcsó, de a gombokat gravibox-al kitudodd váltani, kivéve a bekapcs gombot. Mondjuk a gombok cseréje,nem hiszem hogy nagy tétel lenne.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Sziasztok. Vásároltam - bár még nincs kifizetve- Mi Band 2- t. Nagyon jól mükődik az Apolloval. Alcatel one touch- ot váltotta, bár az is jól összedolgozott a telefonnal. Ajánlom aki esetleg szeretne vásárolni ilyesmit a telefon mellé.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz darkmann #1268 üzenetére
Igen ,olvastam hogy használod azért is vettem-fogom megvenni. Nem volt semmi gond az Alcatel-el szép is jó is ,csak akkor úgy gondoltam,hogy felesleges. Eladtam jó áron, utána megbántam . Most pedig lett a MI Band. Rossz döntés volt így utólag az Alcatel eladása.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz darkmann #1270 üzenetére
Aksi az nagyon jó benne. Lett volna hasonlóban Huawei, az már több információt ír ki a kijelzőn pl. sms tartalom stb. ,de nekem ez is megfelel. Az volna még a kérdésem, hogy a bluetooth menüben nem írja ki,hogy látná a Band-et csak a Mi Fit jelzi az értesitési sávban, hogy csatlakozva van, illetve müködik rendesen. Neked hány méter után csatlakozik le, mert nekem van hogy 5 méteren belül is. Ha a zsebemben van a telefon ,csuklón a Band akkor nincs gond. Bocs,hogy itt érdeklödök, nem a topicjában, de a Te tapasztalatodban jobban bizok.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz darkmann #1272 üzenetére
Köszi a gyors véleményt . Most olvastam az alkalmazásról amit ajánlottál, mindjárt meg is veszem. Hátha jobb lesz a hatósugara is, mert most nagyon kicsi. Teljesen igazad van felesleges, hogy egyfolytában kapcsolatban legyen. Aksi nagyon jó, még mindig 100%-on van. Tegnap töltőttem fel teljesen. Eddig tetszik. (6e. volt). Köszi ,hogy szóltál a haedset-es sorrendről.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Nem gondolom, az Alcatel one touch-al nem volt soha semmi gond, illetve eddig használtam két BT. haedsetett azokkal sem volt gond. Ami érdekes a MI Band-nál van hogy tényleg 3 méteren belül is leválik néha, ha a zsebemben van a telefon kézen a Mi Band ,akkor viszont teljesen jó. Fém szíjon vacillálok még hozzá.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
A szokásos, gyári beállitások visszaállitása, utána programjaidat egyesével vissza, hogy melyiktől fagyhat? Ha ez nem vezet eredményre, akkor újrarakni ,csak elötte azért csinálj biztonsági mentést. Nekem egyszer a Poscasttól bolondult meg egy picit, ahogy leszedtem jó lett. Vírusirtóval is próbálkozhatsz ,ezt neked kell tudni van- e értelme. Ennek a vasnak nem szabad fagyogatni. Sok sikert.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Szia! Nekem kb. 1 hete van. Ma jött rá frissités. Vegyes a véleményem, mert néha 3 méteren belül is eldobta a jelet. Ha viszont a telefon a zsebembe van akkor nem volt ilyen. Feleségem Lg- vel nem volt ilyen gond. BB. Q5- tel viszont max.3 méter volt és elkezdte ledobálni.Én 6e. vettem annyit bőven megért, ha működik rendesen szerintem jó kiegészítő. AMD kolléga írta, hogy az Apollonak nem jó a bt. kezelése, de elötte volt Alcate one touch-om azzal nem volt ilyen gond bőven el lehetett távolodni 10 métert. Amúgy kényelmes, aksi jó, simán lehet benne aludni. Véleményem vegyes, gondold át, lehet hogy 10 körül kapsz jobbat is.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Szia! Megnéztem ma ezt a Huawei BO okos órát nálunk a gsm-es nél ,egész sok mindent tud, egy bajom volt vele ,nekem kicsi volt a kijelző része. (illetve van a Mi Band2) Ha gondolod néz rá ,úgy emlékszem 8-at mondott rá. Ha érdekel megkérdezem pontosan. Illetve van neki Huawei talkband-ja is, annak kivehető a kijelző része, Bt. haedset ként is lehet használni.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Exynoss se rossz, most olvastam a Meizu tesztjét. Nagyon jó kis telefonok jönnek. Remélem a Vernee nem marad le.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz Bjorngolf #1362 üzenetére
Igen, csak egy idő után haza vágyik az ember. Legyen szerencséd. Hívtak engem is a sógorokhoz, illetve van kollégám aki megjárta Londont, nem kevés pénzzel jött haza. Szakmámban itthon is szerencsére el vagyok. Sok sikert és ahogy Vágó István mondaná: Legyen Ön is milliomos! Tesztett pedig előre is köszi.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
-
vilmose33
őstag
Aliexpress-en van 49 dodo-ért csak még be is kell szerelni.[link] Akikkel eddig beszéltem nem igazán ismerik a telefont. Azért nem adom fel.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Kaptam egy 28e.-es ajánlatot.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Közben beszéltem a kínai telefonos szervizzel, 13e. szerelik be, ha Te rendeled meg,ha Ők akkor egy 10e-rel drágább a kijelző. Semmi képen nem éri meg ,mert így már a Wayteq is olcsóbb. Ha Te rendeled és rossz a kijelző amit küldenek ,nehéz a garanciát is érvényesíteni az Alin. Sajnos nem nagyon találtam jó megoldást, egyet értek veled. Később hátha olcsóbb lesz.
A jövő most van
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel, kérlek olvasd el az összefoglalót, és használd a keresőt!
- Hirdetni a hardveraprón lehet! A topikban tilos!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest