- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Szimpatikus nagyon az a 3+3+3-mas garancia.
-
Quqesz
nagyúr
A szlovák Nay már beárazta 549€-ra.
-
Fejvadi
nagyúr
Egy jó kis tesztnek örülnék.
-
Hujikolp
őstag
A kiállításon volt lehetőségem kicsit nyomkodni. Nem rossz, de én egy kicsit többet vártam volna a kamerától. A messzebb lévő tárgyak élességével lehetne még kicsit fejleszteni.
Összehasonlításhoz egy Zopo ZP999-et használtam.
Kiváncsi leszek a kooperáció további alakulására.
Plusz még ami számomra negatív, hogy míg a sime p9-be került dual aktív sim, addig a pluszba nem, csak single sim. Habár a bemutatós lány mondta, hogy várható további variáns is, kíváncsi leszek -
AMD Power
titán
válasz
hallerlaller #44 üzenetére
Úgy nem is nehéz ha 10-12 órát van nyomkodva/tesztelve egy nap .
-
domel
tag
naponta kétszer lemerül
-
AMD Power
titán
180e jó a P9 kezdő ára. De 260e Plus az nagyon sok.
-
rdt89
addikt
Azért ennyiért már kapható LG G5 is és kicsit jobb lesz mint a P9 Plus, szerintem.
Nagyon megerősödött a cégnél a ceruza az utóbbi időkben sajnos, én emlékszek még a P6 álleejtős sikerére, de azóta az árak kúsznak felfele rendesen.Meizu, Xiaomi, LeTv meg akkor meg se legyen említve mit kínálnak, mennyiért még hazai forgalmazást nézve is. (kivéve a LeTv, mert azt hivatalosan nem árulnak még itt.
-
Matada2.3
veterán
Ma fogtam is a kezemben, takaros. Az viszont, hogy kisebb kopogtatásra rezeg a vibramotor is érezhetően viszont nem valami pozitív jel.
-
Ashitaka
tag
A P9 1,2 mm-el keskenyebb és bő 0,5 mm-el vastagabb lett mint az elődje.
Cserébe 3000 -re nőtt az akkuja. A kezdőárral mi a baj?
Ha jól emlékszem a P8 is 170-180 e ft körül kezdett 1 éve,tehát elmondható
nem emelt árat a Huawei. A kamerák megítélésével én még várok a részletes tesztig!
Amúgy-nekem-feketében tetszetős darab. -
lezuvius
őstag
Sima P9 meg annyira nem is veszes arban de a plusz... Kivancsi vagyok feltudjak-e venni a versenyt a Samu-Apple duoval a negyed millios telok kategoriajaban mivel eddig csak ez a ketto gyarto tudott ertekelheto eladasokat produkalni ebben az arban.
-
donceleger8
őstag
válasz
benike1999 #24 üzenetére
Most azért mert iphone gondolod mindenki azt akarja majd megvenni e helyett? Az SE csupán 4"-os. Ez meg 5,2-es. Nem egy méret! Nem egy kategória. Lehet felőlem hatszor erősebb hw is az iPhone-ban meg hatszor stabilabb op rendszer, akkor sem kellene mert kicsi. Nem összehasonlítható. Szóval aki a P9-el szemezik, biztosan bem fogja ez miatt az SE-t választani.
-
Nagyon szép élőben a P9, igényes kidolgozás, nem nagyon tudok belekötni (az árán kívül). A plus változat talán még érdekesebb lesz.
A nexus 6p viszont egy borzalom kvhogy nem sikerült az a telefon.
-
Balint1408
aktív tag
A kisebbiknek egész kellemes az ára.
-
Ricardo
titán
Nem olcsó,de igazból a P8 sem volt már annyira az. A P széria már nem rendelkezik túl jó ár/érték aránnyal.
A kamerára kíváncsi leszek. -
törölt tag
válasz
benike1999 #24 üzenetére
Lehet, hogy maga a készülék olcsóbb, de az Android telepítése sztem nagyon megdrágítaná.
-
gyerecske
senior tag
válasz
benike1999 #24 üzenetére
Nem azért, de az csak egy négyhüvelykes kis teló ezekhez képest, nem lehet konkurenciának tekinteni.
Megelőztek -
btudos
nagyúr
válasz
benike1999 #24 üzenetére
64 GB-os iPhone SE dragabb 20 k-val, es nem ez a meretkategoria.
-
Bass
addikt
Dràga,szàmomra csúnya kb semmilyen a kinezete és a kameràt sem értem ha màr leica és prémium teló akkor nem illik 2,2 fénylesőt belerakni 1,8 vagy 1,6 na az nagy durranàs lett volna. Akku isblehetett volna combosabb ennyi pénzért még ha bevezető àr is de sok. Lassan mindenki iphone àrakat fog kalkulalni. :-)
-
benike1999
tag
Nem azért de a sima változatnál 20000 Ft-al olcsóbb a 64 GB-os Iphone SE ami azért kicsit sincs ettől elmaradva így szerintem nem annyira jó vétel (viszont kamerában biztos jobb a P9)
-
janeszgol
félisten
válasz
hallerlaller #21 üzenetére
Ezt kifejtenéd?
-
prolad
addikt
A plus ára nagyon el van szállva, a p9 viszont ennyiért rendben van, továbbra is kéne.
-
kriver
tag
A 3 év garancia, 3 hónap képernyő garancia és 3 hónap csere garancia példás. Sok új ügyfele csábíthatnak majd át a konkurenciától. A Plus ára elég magasra sikeredett
(így, elsőre).
Sebaj, hamar fog zuhanni mindkét modell ára. Kíváncsian várom a tesztet.Viszont fekete pont a support miatt a Huaweinek.
Anno bejelentették a MediaQ M310 TV okosítót. Aztán se új Android verzió (4.2 és ennyi), se firmware upgrade, semmi. Még utód sem. A YouTube szépen beintett rajta vagy egy éve, azóta úgy kellett vadászni működő apk-t. Még a P6 procija dorombol benne, enyhe melegedéssel (fagyogat időnként). Jó volt az irány, sajnálom hogy kukázták a szériát. -
janeszgol
félisten
Jó, de nyomsáérzékeny kijelző, 4/64 GB ram/flash. Gondolom (remélem!) a kamera hozza a szokásos Huawei minőséget (jó lesz).
Na de majd a tesztben. Amúgy nem lett annyira elszállva az ár, az alapverziós 180k sem rossz. (Kartell miatt a szolgáltatós is e körül lesz, minden opcióban.) -
Palibá
tag
Pusztán fikció:
Gondolom ....... meglátott egy szép lányt, akire csorgatta a nyálát, majd összeszedte minden bátorságát, félrefésülte a maradék haját, majd megközelítette, és megkérte, hogy legyen szíves, és tartsa már a telefont, amíg csinál pár fényképet. Ezzel egy csapásra megteremtette a kommunikációt saját maga, és egy olyan tünemény közt, akikről alapvetően nem is álmodhat, majd kérkedhetett is a magához hasonló barátai előtt, hogy milyen jó csajjal volt, persze a fenekéről és arcáról készült képeket csak saját használatra készítette, ide pusztán a karkötős kép került fel, ami csak picit sejtetni enged a szerző irígylésre méltó jó dolgából.
Csak egy kitalált forgatókönyv.
No offenseA lényeg, hogy magáról a kameráról egyetlen képet nem publikált. Miért is tette volna, hiszen csupán arról szól a cikk, nem lenne indokolt a karkötős női kéz helyett mondjuk a hátlapi dupla kameráról tenni be egy képet ugye?
-
kengyel
nagyúr
Nekem is nagyon tetszik, majd a tesztre leszek kíváncsi.
-
*Tata*
senior tag
Nagyon tetszik. Lehet ilyen lesz a Honor 7 utódja.
-
balgab84
aktív tag
260??? Komoly?
-
busman
veterán
Majd úgy járnak mint a HTC,ezekkel a túlárazott cuccokkal.
-
konczy3
senior tag
Nagyon jók a méretek csupán 5 mm-rel magasabb az X-nél többi kB ua de cserébe 5 helyett 5,2 col meg tudnám szokni
-
no more
veterán
Ennyit az olcsó kínaiakról.
-
A guru
addikt
260 a plusért? Nincs több kérdésem.
-
gyerecske
senior tag
A kisebbik jó vételnek tűnik , kíváncsi vagyok a tesztre.
-
gerii
addikt
Feketében nem is rossz.
Azt a farönköt a csuklón még mindig nem tudom hova tenni. -
kcsa
veterán
"Az 5,5 hüvelyes... "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest