Hirdetés
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Nem sok izgalmat hagy a OnePlus keddre
- DIGI Mobil
- Elkékült egy Sony fejhallgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
"Az 5,5 hüvelyes... "
-
gerii
addikt
Feketében nem is rossz.
Azt a farönköt a csuklón még mindig nem tudom hova tenni. -
gyerecske
senior tag
A kisebbik jó vételnek tűnik , kíváncsi vagyok a tesztre.
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
A guru
addikt
260 a plusért? Nincs több kérdésem.
-
no more
addikt
Ennyit az olcsó kínaiakról.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
konczy3
senior tag
Nagyon jók a méretek csupán 5 mm-rel magasabb az X-nél többi kB ua de cserébe 5 helyett 5,2 col meg tudnám szokni
Never Settle
-
busman
addikt
Majd úgy járnak mint a HTC,ezekkel a túlárazott cuccokkal.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
balgab84
aktív tag
260??? Komoly?
-
*Tata*
senior tag
Nagyon tetszik. Lehet ilyen lesz a Honor 7 utódja.
-
kengyel
nagyúr
Nekem is nagyon tetszik, majd a tesztre leszek kíváncsi.
kengyel
-
Palibá
tag
Pusztán fikció:
Gondolom ....... meglátott egy szép lányt, akire csorgatta a nyálát, majd összeszedte minden bátorságát, félrefésülte a maradék haját, majd megközelítette, és megkérte, hogy legyen szíves, és tartsa már a telefont, amíg csinál pár fényképet. Ezzel egy csapásra megteremtette a kommunikációt saját maga, és egy olyan tünemény közt, akikről alapvetően nem is álmodhat, majd kérkedhetett is a magához hasonló barátai előtt, hogy milyen jó csajjal volt, persze a fenekéről és arcáról készült képeket csak saját használatra készítette, ide pusztán a karkötős kép került fel, ami csak picit sejtetni enged a szerző irígylésre méltó jó dolgából.
Csak egy kitalált forgatókönyv.
No offenseA lényeg, hogy magáról a kameráról egyetlen képet nem publikált. Miért is tette volna, hiszen csupán arról szól a cikk, nem lenne indokolt a karkötős női kéz helyett mondjuk a hátlapi dupla kameráról tenni be egy képet ugye?
[ Szerkesztve ]
Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)
-
janeszgol
nagyúr
Jó, de nyomsáérzékeny kijelző, 4/64 GB ram/flash. Gondolom (remélem!) a kamera hozza a szokásos Huawei minőséget (jó lesz).
Na de majd a tesztben. Amúgy nem lett annyira elszállva az ár, az alapverziós 180k sem rossz. (Kartell miatt a szolgáltatós is e körül lesz, minden opcióban.) -
kriver
tag
A 3 év garancia, 3 hónap képernyő garancia és 3 hónap csere garancia példás. Sok új ügyfele csábíthatnak majd át a konkurenciától. A Plus ára elég magasra sikeredett
(így, elsőre).
Sebaj, hamar fog zuhanni mindkét modell ára. Kíváncsian várom a tesztet.Viszont fekete pont a support miatt a Huaweinek.
Anno bejelentették a MediaQ M310 TV okosítót. Aztán se új Android verzió (4.2 és ennyi), se firmware upgrade, semmi. Még utód sem. A YouTube szépen beintett rajta vagy egy éve, azóta úgy kellett vadászni működő apk-t. Még a P6 procija dorombol benne, enyhe melegedéssel (fagyogat időnként). Jó volt az irány, sajnálom hogy kukázták a szériát.[ Szerkesztve ]
-
prolad
őstag
A plus ára nagyon el van szállva, a p9 viszont ennyiért rendben van, továbbra is kéne.
-
janeszgol
nagyúr
válasz
hallerlaller #21 üzenetére
Ezt kifejtenéd?
-
benike1999
tag
Nem azért de a sima változatnál 20000 Ft-al olcsóbb a 64 GB-os Iphone SE ami azért kicsit sincs ettől elmaradva így szerintem nem annyira jó vétel (viszont kamerában biztos jobb a P9)
-
Bass
addikt
Dràga,szàmomra csúnya kb semmilyen a kinezete és a kameràt sem értem ha màr leica és prémium teló akkor nem illik 2,2 fénylesőt belerakni 1,8 vagy 1,6 na az nagy durranàs lett volna. Akku isblehetett volna combosabb ennyi pénzért még ha bevezető àr is de sok. Lassan mindenki iphone àrakat fog kalkulalni. :-)
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
btudos
veterán
válasz
benike1999 #24 üzenetére
64 GB-os iPhone SE dragabb 20 k-val, es nem ez a meretkategoria.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gyerecske
senior tag
válasz
benike1999 #24 üzenetére
Nem azért, de az csak egy négyhüvelykes kis teló ezekhez képest, nem lehet konkurenciának tekinteni.
Megelőztek[ Szerkesztve ]
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
törölt tag
válasz
benike1999 #24 üzenetére
Lehet, hogy maga a készülék olcsóbb, de az Android telepítése sztem nagyon megdrágítaná.
-
Ricardo
félisten
Nem olcsó,de igazból a P8 sem volt már annyira az. A P széria már nem rendelkezik túl jó ár/érték aránnyal.
A kamerára kíváncsi leszek.[ Szerkesztve ]
-
Balint1408
aktív tag
A kisebbiknek egész kellemes az ára.
A térerő veled van!
-
koxx
MODERÁTOR
Nagyon szép élőben a P9, igényes kidolgozás, nem nagyon tudok belekötni (az árán kívül). A plus változat talán még érdekesebb lesz.
A nexus 6p viszont egy borzalom kvhogy nem sikerült az a telefon.
Eladó Logitech MX518
-
donceleger8
őstag
válasz
benike1999 #24 üzenetére
Most azért mert iphone gondolod mindenki azt akarja majd megvenni e helyett? Az SE csupán 4"-os. Ez meg 5,2-es. Nem egy méret! Nem egy kategória. Lehet felőlem hatszor erősebb hw is az iPhone-ban meg hatszor stabilabb op rendszer, akkor sem kellene mert kicsi. Nem összehasonlítható. Szóval aki a P9-el szemezik, biztosan bem fogja ez miatt az SE-t választani.
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
lezuvius
őstag
Sima P9 meg annyira nem is veszes arban de a plusz... Kivancsi vagyok feltudjak-e venni a versenyt a Samu-Apple duoval a negyed millios telok kategoriajaban mivel eddig csak ez a ketto gyarto tudott ertekelheto eladasokat produkalni ebben az arban.
[ Szerkesztve ]
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Ashitaka
tag
A P9 1,2 mm-el keskenyebb és bő 0,5 mm-el vastagabb lett mint az elődje.
Cserébe 3000 -re nőtt az akkuja. A kezdőárral mi a baj?
Ha jól emlékszem a P8 is 170-180 e ft körül kezdett 1 éve,tehát elmondható
nem emelt árat a Huawei. A kamerák megítélésével én még várok a részletes tesztig!
Amúgy-nekem-feketében tetszetős darab. -
Matada2.3
veterán
Ma fogtam is a kezemben, takaros. Az viszont, hogy kisebb kopogtatásra rezeg a vibramotor is érezhetően viszont nem valami pozitív jel.
Finn the human
-
rdt89
addikt
Azért ennyiért már kapható LG G5 is és kicsit jobb lesz mint a P9 Plus, szerintem.
Nagyon megerősödött a cégnél a ceruza az utóbbi időkben sajnos, én emlékszek még a P6 álleejtős sikerére, de azóta az árak kúsznak felfele rendesen.Meizu, Xiaomi, LeTv meg akkor meg se legyen említve mit kínálnak, mennyiért még hazai forgalmazást nézve is. (kivéve a LeTv, mert azt hivatalosan nem árulnak még itt.
-
AMD Power
titán
180e jó a P9 kezdő ára. De 260e Plus az nagyon sok.
Formula E Magyarország Facebook csoport! https://www.facebook.com/groups/454315520113374
-
domel
tag
naponta kétszer lemerül
-
AMD Power
titán
válasz
hallerlaller #44 üzenetére
Úgy nem is nehéz ha 10-12 órát van nyomkodva/tesztelve egy nap .
Formula E Magyarország Facebook csoport! https://www.facebook.com/groups/454315520113374
-
Hujikolp
őstag
A kiállításon volt lehetőségem kicsit nyomkodni. Nem rossz, de én egy kicsit többet vártam volna a kamerától. A messzebb lévő tárgyak élességével lehetne még kicsit fejleszteni.
Összehasonlításhoz egy Zopo ZP999-et használtam.
Kiváncsi leszek a kooperáció további alakulására.
Plusz még ami számomra negatív, hogy míg a sime p9-be került dual aktív sim, addig a pluszba nem, csak single sim. Habár a bemutatós lány mondta, hogy várható további variáns is, kíváncsi leszek -
Fejvadi
nagyúr
Egy jó kis tesztnek örülnék.
-
Quqesz
nagyúr
A szlovák Nay már beárazta 549€-ra.
-
Mr.Silkó
veterán
Szimpatikus nagyon az a 3+3+3-mas garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itthon is bemutatkozott a neves gyártó legújabb csúcskészüléke, a Leicával közösen megalkotott Huawei P9. A P9 Plus is érkezik.
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- Milyen processzort vegyek?
- Külpolitika
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- 2db Sony Xperia Z telefon
- Wiko U Pulse Lite 32 gb okostelefon Kijelző 5,5 os
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Pro Silver 128GB. !! 96% AKKSI !! K0149
- iPhone XS Max 64GB Space Gray kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-L938
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 14 Fekete 128GB. !! 1 ÉV GARANCIA !! K0150
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest