Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
Hirdetés
-
Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
ph A Ctee szerint a vállalat a saját dizájnjait tekintve már a TSMC-ben gondolkodik.
-
Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
ma 6,3”-es lett a Pro, 6,9”-es a Pro Max.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ofthem
aktív tag
Jó pár év kellett mire találtak egy elfogadható megoldást..
-
sharp4
őstag
Micsoda programozási megoldás, remélem kitűntetést is kapnak érte!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5
-
erahurka
félisten
Az lenne király, ha a Bixby helyett a sima Google asszisztenst is be lehetne állítani.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
a képek alatt:
"Az első felvétel a jelenlegi állapotot mutatja, a második az S10 bővített lehetőségeit."az S10nél nem látszik semmi bővített lehetőség, jelenleg ugyan ez érhető el note9-en is.
nem pedig az ami a baloldali képen látható (tmh pie)Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 16
-
csorbajeno
veterán
A sima S9-en is olyan a Bixby az Android 9.0 Pie óta, amivel a One UI is érkezett. Itt sem lehet már kikapcsolni, de nem is programozható. Csak választani tudok, hogy egyszeres vagy dupla gombnyomásra induljon az asszisztens.
-
noro79
tag
Micsoda innováció😂😂😂 :-D
-
Kokzor
aktív tag
Ez a minimum azok után, hogy még mindig nem tud magyarul.
-
turbulencia8
őstag
Az S10-es kep amugy vicc?
-
BloodRay
veterán
Csak tudnám miért gondolja a Samsung, hogy ettől jobb lesz neki??
Zseniális dolog lenne a plusz programozható gomb, de miből gondolják, hogy szimpatikusabbá válnak ha a xaros Bixbijüket kényszerítik vele az emberre?? Első dolgom volt, hogy átállítsam a funkcióját (külső programmal persze), ha ez nem menne csak bosszantana, vagy simán nem használnám..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Mr.Silkó
veterán
válasz csorbajeno #5 üzenetére
Szerintem valami zavar lehet az Erőben, ez a funkció a One UI óta valóban mindenki számára elérhető, viszont – ahogy többen írjuk – nem ad opciót a gombra, csak a Bixby egyszeri vagy kétszeri lenyomásra való indítását.
Minden bizonnyal Alice-nél még Oreó fut a Note8-on, ezért a tévedés.
Nálam is így néz ki a dolog az S9+-on:
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Amikor bejött ez a gomb, akkor alapból programozható volt, utána szorította egy funkcióssá ezt a gombot.
-
-
törölt tag
Amikor elkezdtem olvasni a cikket, már tudtam ki írta... Értelmetlen zagyvaság.
-
veterán
Rühelltem ezt a gombot,állandóan megnyomtam.Tököm teli volt vele...
Azért már ez is haladás,hogy variálható.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.
-
David75
őstag
Itt is úgy veszem ki a cikkből meg unbox therapy-n is azt mondta a srác, hogy ez később update-el lesz elérhető. Ezt hogy nem sikerült a startra leprogramozni?
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
mjani1172
addikt
Ez a csúcs! Variálható gomb,innen már nincs tovább.
-
Anulu79
addikt
Nekem azon a pár hónap alatt mióta meg van a Note9-en idáig csak egyszer sikerült benyomnom a gombot véletlenül. Igaz nem is használom a funkciót.
-
veterán
Javítani kéne a cikket, ahogyan itt már jó sokan leírtak, az S9-re januárban érkezett Pie frissítés telepítése után az S9 telefonon is be lehet állítani, hogy a Bixby csak 2 gombnyomásra induljon.
Magában a Bixby-ben kell belemenni a Beállításokba, és ptt lehet kiválasztani, hogy dupla kattintásra induljon csak a Bixby
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz Donki Hóte #26 üzenetére
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
nagyúr
válasz #24536576 #14 üzenetére
Nem lehetne úgy interpretálni a meglátásaidat, mintha nem egy istállóban nőttél volna fel?
Azért vannak netikettes szabályok, amelyekkel illő lenne tisztában lenni, ha már rászabadul az ember a világhálóra.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Postas99
senior tag
A nagy csamcsung nem tudja megoldani ez a problémát egy ideje.. Rick Osteroch vezetésével még anno a Motorolánál kihagyták a gombot, és egy segédproci figyeli hogy mondod ezt azt a szó kombinációt amivel elindul a google hang asszisztens.
Jahh és csak a Te hangodra reagál. Vezetés közben sem kell nyomogatni ha valakit fel szeretnél hívni.. -
Massmurderer
őstag
Note 8ra ma nekem jött le valami 4x megás Bixby frissités Igaz 8as droid van még rajta
-
veterán
-
nagyúr
válasz Donki Hóte #37 üzenetére
Egy egyszerű kis trollocska, számos topikot próbál élhetetlenné tenni, de szerencsére a felhasználók többsége intelligensebb annál, mintsem felüljön az ő hintalovára
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
félisten
Lehet nem kéne jobban tudni, hogy a user mit szeretne és hagyni neki beállítani a gombot.
Mindegy, remélem elfelejtik addigra amire újra telefont kellene vennem, mert addig tegyék oda ahova a nap se süt."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #37 üzenetére
Én elfogadom a kritikát. Nekem csak azzal van bajom, ha álszent emberek akarnak nekem okoskodni.
-
törölt tag
Playen vannak olyan alkalmazások amivel "programlzható" a gomb, viszont nem teljesen jók. Elindul a bixby de bezárja az app. Pl: ez. Ha nem fontos, hogy play-en legyen, akkor van lehetőség a teljes letiltására(ekkor nem lehet megadni más program indítását se neki) az AdHell nevű programma. Ez az appok tiltásán kívül reklámokat is szűr, felrakása kicsit körülményes. AdHell
-
BloodRay
veterán
válasz #24536576 #41 üzenetére
S8-on az első linkelt appod pl tökéletesen működik mindenféle mókolás nélkül, nem nyitogat bixbit és bármilyen program/funkció programozható egy, illetve két gombnyomásra, külön lezárt és feloldott képernyő mellé.
[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Honor Magic 5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen