- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Látom, elolvastad az első hozzászólásom, de értelmezni már nem sikerült... kifejtettem benne, hogy miért. Inkább hallgass, ha értelmeset nem tudsz szólni. De ne offoljuk szét a témát, elmondtam a véleményem, innentől már csak személyeskedés, szal privátban folytathatod.
(#49) szekra:
Jár a keksz![ Szerkesztve ]
-
wlandroid
tag
LeHetetlen, hogy erről ne a hátécé és az alma jusson az eszembe...
-
TRIvidore
tag
Tiszta olyan mint a Fradi leves. Mindent bele... Még akár jól is elsülhet, ali-n egy jó árral "nyakonöntve"...
Never say no to...@##%%£...Panda
-
dzsi23
addikt
"Költői túlzás", hogy minden hírnél, de gondolom, neked ez nem sokat mond. De még ha tudom is, hogy valaki leírja, honnan tudjam, hogy melyik hozzászólást ne olvassam el? Az eszedet (ha van egyáltalán) még mindig nem használod... a többi hozzászólás érdekel engem, mert többségben értelmes emberek járnak ide, ezért olvasom el. Légy szíves, gondold már át kétszer is, mielőtt rákattintasz az "OK" gombra, hogy mit írtál le, és csak azután küld el, mert ennyi badarságot ritkán lát az ember.
-
joey04
titán
Na viszont miután engem kiismertél nyugodtan átugorhatod a kommentjeimet. Már ha akarod. Csak mert én a kedvedért nem fogok olyat írni ami neked tetszik. Így megkíméled magad az unalmas/értelmetlen kommentek egy részétől. Én is így teszek a jövőben ha a te nevedet látom. Na próbáljuk ki: ez a telefon egy koppintás. Ha elolvastad nálad van a baj.
-
dzsi23
addikt
-
Püpi
tag
Nekem egyik sem jön be.
Egyáltalán nem érdektelen hogy mihez hasonlít vagy sem. -
nagylaci6417
aktív tag
s
[ Szerkesztve ]
-
ЖОЛТИ
csendes tag
Ezek jobbak, mint az eredetik.
-
daser97
tag
Kérdés szoftveresen milyen gyerekhibái lesznek....
-
QV222
tag
Sziasztok,
Valaki látotmár valahol rendelhető LETV LE 1 típust teljesen fekete előlappal és szürke hátlappal mert én taltám már róla videót,
itt a link, hogy létezik ilyen színben is, ez tuti nem a LE 1 Pro verzió mert annak a hátlapján van alol felül egy díszcsík kerezben -
Haneto
tag
Valaki vett már ilyen telefont? Rajtam kívül.
Realme GT Master Edition
-
Biggeszkij
aktív tag
Kissé fárasztó a vita, hogy mely típusokról koppintotta a formatervét a LETV.
Hát, nézzük!
1. iPhone 6 Plus
Szemből nézve: fém ház (stimmel), lekerekített sarkok (a LETV kisebb rádiuszt alkalmazott, szubjektív véleményem szerint ez elegánsabb, az Apple "szappantartósabb" formájú), a kijelző alatti és feletti sáv az iPhone-on sokkal vaskosabb (ez is kevésbé elegáns), és teljesen más elosztásban tartalmazza a funkciónyílásokat és a gombot. Maga a kijelző az iPhone-nál meg sem közelíti a készülékház szélét, míg a LETV-nek szinte kávája sincs... Hátulról az antennán kívül semmi sincs ugyanott. Ez kétségkívül másolás, azonban miért ne lehetne, ha ez az elrendezés bevált egy fémházas, tehát árnyékolt telefonnál. Tehát gratulálok, annyiban hasonlít, mint én Tina Turnerre...2. HTC M9 Plus
Ez sokkal inkább hasonlít. Fém ház - stimmel. Ennek majdnem kiér addig a képernyő oldalon, mint a LETV-nek. A sarkok lekerekítése inkább az iPhone-ra hasonlít, nagyobb a rádiusz. Alul-fölül keskenyebb a sáv, azonban a funkciónyílások jóval nagyobbak, zsúfoltabb hatást kelt. Hátulnézetben mindkettő letisztult, már-már csupasz, de azért itt is van különbség pl a led villanó elhelyezésében. Szóval ez kétségkívül hasonló, de koppintásnak akkor nevezném, ha letakart logóval nem tudnám megkülönböztetni őket. Nos, ezeket meg tudom.3. Huawei Ascend Mate 7
Igen-igen. Azzal az apró különbséggel, hogy - ha a képek alapján jól látom - a Hua-nak nincsenek hardveres funkciógombjai alul. Hátul pedig teljesen más...Szóval biztos lehetne horogkereszt, vagy Dávid-csillag alakú mobilokat is gyártani, hisz azok nagyon egyediek lennének. Szerintem a hardveres technológia jelenlegi szintjén ez a forma nagyjából a funkcióknak megfelel. Nem kívántam fikázni egyik fenti típust sem, mindegyik egy-egy technológiai műremek, bármelyiket elfogadnám. De kár egy fórumnak csak erről szólnia. Hozzáröffenésemet vitazárónak, nem vitaindítónak szántam...
Íme, lehet hasonlítgatni:
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
Segal
veterán
Én is bevállaltam csak én a Max-ot (128 gigásat)
Nagyon tetszik de tény és való hogy van vele munka ha használni is szeretnéd.
Jófejség a küldőtől hogy magyar nyelvet is támogató szoftverrel küldi (na jó inkább a nagyrésze magyar) de ez egy piszok régi szoftververzió. Ha az ember felrakja az újabbat (és ugyis felfogja) akkor viszlát magyar nyelv, viszlát google alkalmazások tehát kezdhet felrakni az ember a TWRP-t aztán a SuperSU-t, aztán (nem röhög) recoveryből telepítve egy google play áruházat (elég ösküveletet tartalmaz biztosra mentem nem cseréltem ki a zip-be az apk fájlt. Ebben az esetben viszont várhat picit az ember mire felfrissíti magát az áruház. Onnantól lehet telepíteni minimum a youtube-ot meg a gmailt.
Ezután még érdemes lefuttatni a Morelocale2 alkalmazást mert ezzel legalább a telefon egy része magyar lesz de ennél fontosabb hogy helyileg magyarnak fog tekinteni a telefon.
Nem árt törölni kb 1 tucat kínai alkalmazást amik google alternatívaként vannak a telefonon.
Végül érdemes még cserélni a telefonba egy billentyűzetet, egy böngészőt, zenelejátszót mert ezek elég hulladékok.(vicces dolog de hamarabb volt a telefonon a chrome mint a morelocale2 progi így angolnak tekintett a telefon és a Chrome minden magyar weboldalra kiírta egyszer hogy ez magyar nyelvű szöveg de nagyon szivesen lefordítja angolra ) Kb ez a minimum hogy használható legyen a telefon. Innentől viszont imádnivaló.
A lényeg csak olyan ember vegyen ilyen telefont aki szereti bütykölni és van benne kockázatvállalás mert külföldi oldalak alapján kell ezeket megcsinálni és nem feltétlen mindig angolul van a leírás.
Másik humoros tőrténet hogy elsőként egy kínai nyelvű TWRP-re találtam mondom azt talán mégse. Aztán találtam egy angolt de arra panaszkodtak hogy bugos. Végül egy spanyol fórumon találtam egyet ahol az ember azt írta hogy lefordította kínairól (google fordítóval futottam csak végig a szöveget). Én naív azt hittem hogy angolra fordította de egy fenét hanem spanyolra tehát most spanyol a recoverym (de legalább nem bugos)"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
petymeg
addikt
Üdv!
Nekem tetszik ez a készülék, jól néz ki, erős igényes. Ráadásul olcsó. Fele annyi, mint egy hasonló, vagy gyengébb teljesítményű, Sony, Samsung, Apple... stb. Csakhogy erre a buherálgatásra már nem vagyok vevő - régebben é is szórakoztam ilyenekkel- úgyhogy inkább kihagyom a vételt...
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
doki13
aktív tag
Letv tudja a magyar LTE-t?? Mert azt hallottam hogy nem tudja
[ Szerkesztve ]
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
aytukabozs
addikt
EZ a napi pörgős topicja
és rosszul hallottad, az 1800-at és a 2600-at tudja ami a nagyvárosokban használt frekvencia, a 800-at nem ami meg főképp vidéken használatos.
Tehát amennyiben nem utazol sokat és nagyobb városban laksz, elég lehet.
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
doki13
aktív tag
válasz aytukabozs #83 üzenetére
Akkor kilőve. Falun lakom...de azèrt köszönöm
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
flesh
aktív tag
Letv Max Pro X900 128Gb tudja fullosan a magyar LTE-t, az USA T-mobilos LTE-t nem viszi!
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
leslie72
csendes tag
Itt van mindegyiknek az ára elég baráti :-D http://www.oppomart.com/letv.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.