Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • doooo

  veterán

  válasz Elit3Zotya #9 üzenetére

  Mivel lenne hitelesebb a tiéd, mint a GSMArena tesztje? Semmivel nyilván, és pontosan ugyanazt mutatja a tiéd is, ami amott is nyilvánvaló.
  Minden másra terelsz, de felesleges, ott van "feketén-fehéren". Nem én látok bele dolgokat, hanem mindenki ugyanazt látja.
  Azt is látom, hogy -no offense, de- fogalmad sincs arról, hogy miféle lencsékkel, miféle szenzorokkal operálnak ezek a mobilok, hogy a Note20 képein miért szűkebb a fókusztartomány (az a rész, ami éles a képeken), miért mossa jobban az olyasmit, ami már nincs fókuszban, stb, stb.
  Az Exynos-Snapdragon vitába meg ne menjünk bele, lehet, hogy a Note20-nál sajnálatos módon megfordult a dolog abban az évben (ami csak a szoftverkészítők hibája), de, hogy az S20U esetén még messze jobb volt ugyanaz az E990 (ami, mint jól tudjuk, minden másban a legproblémásabb Exynos ezidáig) és ugyanaz a kamera, az tuti. Erre is van bizonyíték, számos (méghozzá olyan helyről, amit mindig szentírásnak titulálnak az Exynos-Snapdragon vita hívei): [link] Arról is olvashatsz a cikkben (a linkelt oldal alján), amit fentebb írtam a fókusztartományokról. Hogy miért képzeled jobbnak a Huaweit olyankor, amikor a dolgoknak semmi közük a képfeldolgozáshoz, csak a fizikához (a képeid központjában levő fa (annak is a közelebbi részei), meg a játékautó ugyanolyan szép éles a Note-on is, még akkor is, ha a körülöttük levő dolgok már nem azok; kicsit sem gyanús, ugye? Pedig annak kellene lennie).
  Ismétlem, lehet preferálni egyiket/másikat, de az a minőségbeli különbség, amiről beszélsz, szimplán nem létezik.

  Ú, most látom, a linkelt tesztben van Mate30 is... na megnézve a képeit, az szerintem több dologban is jobb a Mate40-nél, nem sokkal, de akkor is. Textúrák megjelenítésében mindenképp (pedig nála is felfedezhetők ugyanazok a folyamatok, mint a 40-nél, csak nem olyan erőltetettek, messze nem; aszfaltot, leveleket, füvet nézd).

  Amúgy azt is megkockáztatom, visszatérve a Note-ra, hogy novemberre, a GSMArena teszt idejére alaposan javítottak az exynosos verzió kameraszoftverén, mert az ott látottak mindenek, csak nem rosszak.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák