- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbr688
senior tag
érdekelt volna a méretarányos kép, így semmi értelme...
-
kcsa
veterán
Remélem a nokia nem lesz olyan mulya és támad... Méretarányos kép az Apple jogászait se érdekelte
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
MODERÁTOR
Basszus Andante... legalább te ne legyél flame keltő, ráadásul még hülyeséget is írsz...
Az iPod nano sorozat nem most kezdte ezt a kívűl szögletes, belül lekerekített fekete káva vonalat...
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
KoPy89
tag
Ha nem lenne regi Ipod nano, akkor siman ra lehetne huzni, hogy koppintas, ugyanakkor a termek kategoria sem stimmel, mert telefon es media lejtszo nem ugyanaz.
Igy szerintem nem lenne eselye a nokianak a perrelcrey: nem mondom, hogy perelni kellene, de az akkor mar "dogoljon meg a szomszed tehene is" elvbol kiindulva raferne az applre is egy hasonlo buntetes. Ha mar a szabadalmi rendszer egy bullshit. Abban szerintem egyet ertunk, hogy azon kellene valtoztatni az USA-nak.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Tegnap került szóba az iPhone 5 topikjában, hogy ez úgy néz ki, mint a Nokia Lumia.
Kopy89: miért kellene perelni? Elég volt már ezekből a "
szabadalmi" perekből, már az Apple vs. Samsung pernél is azt mondtam, hogy a vezető bíró volt a hülye, hogy nem zavarta a picsába haza az egész bandát.[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Matada2.3
veterán
Szerintem nagyon jól néznek ki ellenben az I5 el , de egyiket sem venném meg, csak ha hozzám vágnák
Finn the human
-
Zirowe
nagyúr
2012 legnagyobb innovációja: a csuklópánt!
Nano "hasonlóság" pedig durva.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
KoPy89
tag
-
mazsi1911
aktív tag
Azt felfogtatok trollok hogy az egyik egy telefon a masik meg egy "zene lejatszo"?
-
HuMarc
veterán
Tetszene,
de az ára sajnos nem hiszem, hogy tetszeni fog, mire ide elérVisszavonom Az Apple oldalán 100 000 Ft-os árcímke van rajta. Az nem is olyan borsos, mint amire számítottam
[ Szerkesztve ]
-
kristof83
aktív tag
Egyébként az új Touch nagyon nagyon szép!
Simán szebb mint az új szifon, én ezt tettem volna meg az új iPhone-nak, de ez kb minden évben így van, hogy a Touch szebb mint a Phone.
Gondolkodom is rajta, hogy egy sima teló plusz új Touch kombóval járok majd inkább mint az 5-el..... -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz mazsi1911 #13 üzenetére
Hűha, akkor szólj már almáéknak, mert ők élelmiszerboltot is perelnek...
[ Szerkesztve ]
<< Heimdal >>
-
-
-Valinas-
senior tag
illetve az iPhone 5-ben megismert 5 megapixeles kamera került LED villanóval együtt.
Naah...
A touch miért kapta vissza a wifihez szükséges műanyag vackot a hátuljára? Az elrontja az összképet...
A csuklópántot meg majd meg lehet venni 5990 Ft-ért...
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Az előző nanot pont azért vettem, mert kicsi és van rajta klipsz, ami futásnál kiváló. Az újban viszont van BT, amivel meg a zsinórt kukázhatnám. Franc.
-
fatallerror
addikt
javítsátok a hír végét mert mint már mások linkelték ez a nano dizájn már régóta van
don't tell me what i can't do!
-
matchbox_
csendes tag
-
dani3l
őstag
Tenyleg szepek ezek az uj Podok, ellentetben az uj iPhonenal, föleg a Touch tetszik.. Nano kicsit felemas erzeseket kelt, de az sem rossz..
#12 Matada2.3: en pedig pont a HTC-m melle vettem fel eve egy Touchot, amit napi rendszeresseggel hasznalok is. Raadasul nem is ez az egyetlen iPod, amit napi rendszeresseggel hasznalok.. Szoval azert van ezeknek letjogosultsaga. Uj Nano mondjuk tenyleg olyan, hogy multimediazni eleg kicsi, viszont az erintökijelzö miatt szerintem kevesbe praktikus pl edzeshez, stb.
-
gerilee
aktív tag
válasz fatallerror #24 üzenetére
De a Nokia védette le...
Nokia „Phi” – a formaterv levédetveHülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
csabibmx
tag
Még a szöveget sem olvastam és az "összehasonlító" képig se jutottam el amikor az ugrott be,hogyézd már ezek a Nokiát másolják.?
Aztán az összehasonlító képnél láttam,hogy a szerkesztőnek is feltűnt.
Megjegyzem láttam korábban Nano-t de akkor ez meg sem fordult a fejembe.
Azzal viszont egyet értek,hogy a Touch szép lett és ilyennek kéne lennie a Phone-nak is,már csak a színválaszték miatt is.Ericsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7
-
gerii
addikt
válasz (An)Dante #18 üzenetére
Másik totyikba írtam már hogy a 4G-s nano iPod után lett az N9-nek ez a kinézete, a ház gyakorlatilag ugyanaz az alu héj szerkezet, tehát a Nokia ment utána az Apple-nek, most pedig fordítva, szóval kronológiai sorrendben:
4G nano
N9
...
Lumia
új nano -ez a mostaniNem vitából írom én se, csak szerintem így lehet. Talán nem fognak annyian "perelni" a topikban.
-
lexter00
őstag
Ha márciusba kijutok Amerikába akkor veszek egy Ipod táccsot Kipróbálom már hogy mire ez a nagy őrület!
-
FragMaster
addikt
Azért ez a táccs kellemes lett.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
atike
nagyúr
Érdekes. Na ez az amire nekem nincs szükségem. Vagy telefon, vagy tablet. De tuti van rá igény...
A Nokia nem pereli majd be az almát a színválasztás miatt?
Szerk: most olvasom a hsz-eket, más miatt is perelhetnének...
[ Szerkesztve ]
-
(An)Dante
őstag
-
gerilee
aktív tag
válasz fatallerror #32 üzenetére
Mostanában nem nagyon olvastál Apple-Samsung perekről. Érdemes lenne utánanézned, hogy az amerikai szabadalmi rendszer hogyan értelmezi a ki csinálta meg előbb - ki védette le történetet...
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
lexter00
őstag
válasz fatallerror #35 üzenetére
Nem ezért megyek de ha már kint vagyok miért ne jussak hozzá olcsóbban
-
HuMarc
veterán
válasz fatallerror #35 üzenetére
Mert kereken 30 000 Ft-al olcsóbb, mint Magyarországon...
-
tDr1v3r
veterán
-
fatallerror
addikt
válasz (An)Dante #37 üzenetére
végül is mind1, ugyanúgy néznek ki szóval vki fog perelni gáz már ez a pereskedés dehát ez van.
várom h mikor védetnek le bizonyos szabadrúgástechnikákat a fociban játékosok#42) HuMarc: ja mert ott csak asszem 7% az áfa de ha behozod ide kikell fizetned a mienket kivéve ha ajándékként "veszed"
#38) gerilee : nem olvasod el amit írok szóval mind1 :]
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Ez milyen undorító nokia koppintás? Főleg apple-től? aki minden kis hasonlóságért perel? Olyan szavakat le tudnék írni, de féltem az accom
Hihetetlen bunkóság, képmutatás, undorítóakA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
zotyesz66
őstag
válasz enginev3.0 #46 üzenetére
esetleg, ha visszaolvasnál...
-
fatallerror
addikt
válasz enginev3.0 #46 üzenetére
na szép kis közösségépítő vagy hogy írhatsz ilyeneket közösségépítőként?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest