- Yettel topik
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
prolad
addikt
Ha MIX vagy MAX akkor érdekel.
-
himpike
aktív tag
Kb senkit se érdekel a neve, én általában a sajátomét se tudom vásárlás után 2 hónappal. Paramétereket nézek nem neveket. Proci, ram, akku, méret és ár a többit letojom.
-
elfelejtette
veterán
válasz
this is life #17 üzenetére
Xiaomi mi 10 pro plus ultra 5g helyett már inkább Xiaomi mi 10 pro NON plus ultra 5g.
-
-
joey04
titán
Vicc
-
tesz-vesz123
senior tag
Újabb hét, újabb Xiaomi csúcstelefon.
-
exedoc
senior tag
Nagyon egymáson vannak a Xiaomi telefonjai még kategórián belül is. (Alsó, közép, felső-közép, felső) Kész. Nem az a baj, hogy sokféle van, hanem hogy a megjelenéseket nagyon egymásra tolják. Ha így tartják a közép, felső-közép kategóriák áremeléseit abból hosszú távon bajuk lesz. Pont azért mert túl sűrűn dobnak ki telefonokat. User meg majd csak vár. Oké ez nem rossz, de kicsit drága, jó várok, úgyis úton van az XY. Az is drága, de abba nincs ez meg az, nem az igazi az meg az. Jó várok hátha olcsóbb lesz, miközben már a 3-ik is úton van. A vége meg az, hogy XY modell nem fogy bizonyos régiókban.
-
dutrás
őstag
Már megint?
-
Lincoln6echo
tag
El kell engedni...vagy meg kell emèszteni🙂
-
atiska007
senior tag
Szerintem nem baj az.
Ha tudod mennyit szánsz rá, majd átnyálazod a kosárban maradt modelleket, 5-10 perc keresés után megtalálod a neked megfelelőt.Mivel mi fogyasztók vagyunk elcseszve, a gyártók próbálják lekövetni a fiszemfaszom vásárlói igényeket. Valakinek jó kamera kell, valakinek proci, valakinek aksi...
-
Bagoly01
senior tag
Amit a Xiaomi is művel egy komédia. Lassan már hetente kidobnak
egy új modellt, vagy ugyanazt a telefont 3 különböző néven. Bírom a márkát, de ez egy vicc. -
dave72
csendes újonc
Màr a Xiaomi is belèpett az undormàny gyàrtók soràba.Eddig imàdtam őket,de ennek vège,mert màr àr èrtèkben sem a legjobbak,ès annyi telefont adnak ki feleslegesen,hogy màr követni sem lehet.Gyàrtjàk a sok ipari hulladèkot!
-
moleculez
veterán
válasz
kretenallat #3 üzenetére
Lassan vissza a Samsung '10-12-es nevezéktanához Lite, Youth, Young, Light, Advance, Pro, Plus, Core, +, Mini, római számok és/vagy arab számok ezt be egy random generátorba, azt eriggy.
-
roli543
őstag
Kerlek legyen Xiaomi Mi10 Plus Ultra 5G az annyira, de annyira csudás lenne 😍😍😍
mi baja a gyártóknak de komolyan, már kovethetetlen... mindennek van Lite, Pro, Plus, Pro+ verzioja. Szerintem ez már a gáz kategória
-
pusszycat
nagyúr
Én a MI MIX 4 -re tippelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged