- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
Nem.Mivel a sense nem csak egy ui. ahogy sokan hiszik hanem egy komplett rendszerbe integrált szolgáltatás csomag.(Ezer widget,navigáció,közösségi cuccok,stb....)
Van aki utálja én nekem nagyon bejön a a sokrétűsége és a klassz tényleg felhasználóra szabott szolgáltatásai összeségében.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
Max update ügyileg.De ahogy csiripelik a madarak az sem biztos(Nem lesz frissítés wp8-ra a mostani készülékek.)
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
Ja na igen csak a wp7 support az eddig olyan volt aminek már megjelenéskor benne kellett volna lennie a rendszeredben. Én erre nem lennék olyan büszke.
Bár látom igyis sokan örültek neki,hogy egy félkész cuccot kaphattak.Kis butusok. Akinek nem inge....
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Amíg ilyen a hangnem ez csak eszmecsere.
Egyébként meg egy félig átsűlt mirelitt burger is ehető.....
Tehát nem mondtam,hogy nem volt használható csak erőteljesen félkész.
Még most sem a legjobb a helyzet.És ezt a többség is látja mert bőven 5% alatt van a részesedése a cuccnak.És nem az olyan sokat hangoztatatott kevés reklám miatt....Egyszerüen nem tudja a microsoft kihez szóljon addig a droid minden korosztálynak nemnek,felhasználoi igénynek képes biztosítani megfelelő cuccot.
Sajnos vagy nem sajnos mindenki döntse el de nem kell még egy ios a népnek.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
válasz winhelper #50 üzenetére
Ms bérenc? Te mondtad magadról.
Én itt most csak egy gyenge mártirkodást látok.
Eddig teljesen jól elbeszélgettünk a wp7 felhasználó kollégával kollégával erre jössz ide flamet kelteni.
Semmi szükség erre.Egyéként ha az adatlapomra pillantasz láthatsz érdekeset....
Látom amúgy,hogy összeszedted az összes droid szterotipiát.Gratulálok.Tudom volt droidod 2 magos...Ha már máshol hiányzik nálad a két mag legalább ott volt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs