- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Az NFC tag programozása nem úgy működik, hogy ha hozzáérintem a készüléket, akkor mondjuk egy adott profil, vagy beállítás aktiválódik? Mondjuk wifi bekapcsol, némítás kikapcsol, fényerő beáll x százalékra, stb stb. Ez oké. De ahogy mondtam, nekem ezer és egy kombinációra van szükségem. Amikor lefekszem, akkor nekem az nem jó, ha automatikusan némít, wift kikapcsol, dnd-t állít, airplane módba tesz, ébresztést állít stb beállításokból egy kombinációt kiválaszt és azt aktiválja, mert ezeket én variálom. kb majd' minden lefekvésnél máshogy. Plusz az ébresztés is 12-16 óra között van (éjszakás vagyok), honnan tudja én melyiket akarom aktiválni? És ez csak a lefekvés kérdése. A hazaérkezés és az itthonról elindulás is hasonló kombókkal "üzemel" nálam. Nem bonyolult, mert iOS-en a cc droidon meg a power toggles segítségével minden lefekvés/elindulás/hazaérkezéskor kb 5mp beállítani, de nfc tagekkel ez megoldhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest