- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Na ezért nekem mindkét rendszeren jobb állítgatni, mert az csak 5mp maximum, alkalmanként. Az NFC majd fizetésre lesz jó, ha elterjed.
-
joey04
titán
Az NFC tag programozása nem úgy működik, hogy ha hozzáérintem a készüléket, akkor mondjuk egy adott profil, vagy beállítás aktiválódik? Mondjuk wifi bekapcsol, némítás kikapcsol, fényerő beáll x százalékra, stb stb. Ez oké. De ahogy mondtam, nekem ezer és egy kombinációra van szükségem. Amikor lefekszem, akkor nekem az nem jó, ha automatikusan némít, wift kikapcsol, dnd-t állít, airplane módba tesz, ébresztést állít stb beállításokból egy kombinációt kiválaszt és azt aktiválja, mert ezeket én variálom. kb majd' minden lefekvésnél máshogy. Plusz az ébresztés is 12-16 óra között van (éjszakás vagyok), honnan tudja én melyiket akarom aktiválni? És ez csak a lefekvés kérdése. A hazaérkezés és az itthonról elindulás is hasonló kombókkal "üzemel" nálam. Nem bonyolult, mert iOS-en a cc droidon meg a power toggles segítségével minden lefekvés/elindulás/hazaérkezéskor kb 5mp beállítani, de nfc tagekkel ez megoldhatatlan.
-
joey04
titán
Bizony. Én 2 napos munkarendben melózom, az előre beállítható dolgok így kilőve, jó mondjuk ott a tasker az gondolom tudja, de akkor is van akár 3-4 órás csúszás is, attól függ mennyi dolgom van, mennyire vagyok fáradt. Az ilyen nfc tages cuccok sem jók, én sem a némítást, sem a fényerőt, sem pedig a wifit nem úgy kapcsolgatom, erre marha sok nfc tag kéne, ha minden kombót le akarok fedni. Nálam minden nap más és más, így az ilyen automatizált folyamatok alkalmazhatatlanok. Se program, se nfc tag formában nem életképes. Mondjuk nekem nem deal breaker a hw némító hiánya, szimplán kényelmetlen. Ezért is örülök nagyon a Control Centernek, ez nekem nagyon fontos, és pont az van benne ami nekem kell. Még kicsit több is. Ehhez eddig a JB szükséges volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Sony Vegas
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest