- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Elstartolt az Android 17
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Nemrég érkezett egy ilyen.
Lehet én vagyok fsz.... de szerintem igen jó a hangmiősége azokhoz képest amiket eddig használtam.
Úgy látszik nem vagyok audiópedofil....
Én is egyedül a fedél flimziségét tudnám komolyabban kiemelni, na meg azt hogy semmiféle bevágást nem tettek a füleshez hogy a csúszós piano lakkos műanyagot meg lehessen fogni szóval a kivétele macerás a dobozból.
-
Dolpa
tag
Dehogy nincs, aptX HD már tud 24-bit/48kHz minőséget. Minden valamire való HE gyártónak vannak ilyen fülesei. Azért mert valami BT nem kell lemondani a hangminőségről.
-
smarci201
csendes tag
-
Plug Life
senior tag
-
_flamer
aktív tag
-
Dodeszh
tag
Néhány hete vettem egy ilyen fülest. Nekem az első gondom az volt vele, hogy nem tudtam normálisan megfogni a fülhallgatókat, hogy kivegyem a tokból. Nyilván az én ujjam nagy, de nincs rajta olyan felület, ahol meg lehetne fogni a mélyen a tokban ülő és mágnesesen rögzülő fülhallgatókat.
A hangja kapcsán egyetértek a tesztben írtakkal, nekem sem tetszett és a másik oldalon a beszédérthetőség sem volt megfelelő (nem szabadtéren, hanem irodában használtam). Így ahogy jött (egyébként anno igen jó áron EU raktárból), úgy ment is tovább, aki megvette, most örömmel használja.
Nagyon gondolkodom egy Airdots 2S-en, de elriaszt egyelőre az ára.
TWS kategóriában egyébként nálam egyelőre a BlitzWolf BW-FYE6 a favorit, de az gumiharangos, amit gyakran nem visel a fülem. -
helixP
nagyúr
Szerintem meg amíg a Bluetooth-on keresztül szól a streamelt 128 Kb/sec -es zene, nem érdemes drága* fülest venni.
*nyilván kinek, mi a drága.
-
kbyte1024
veterán
-
_flamer
aktív tag
Nem fikázásnak szántam, távol álljon tőlem. Csupán kiemeltem, hogy amíg nem használt drágább fülest addig tudja értékelni az olcsóbb, nem túl drága fülesek tulajdonságait. (Saját tapasztalat)
-
kbyte1024
veterán
Szerintem inkább aldozzon az ember egy picit többet rá, és vegyen egy normális fülest. Pont a hangzás a lényeg,nem az hogy most lotyog e a doboz vagy nem.
-
mjani1172
addikt
A kettőnek mi köze egymáshoz?
Attől, hogy nem volt Lamborghinid, még leírhatod, hogy az Opeled milyen.
Elmondta, hogy neki mi a tapasztalata. Ebben semmi fikáznivaló nincs. -
sxxorp
őstag
-
_flamer
aktív tag
Hát ez nagyon érdekes. Kb másfél hónapja vettem egy ilyen fülhallgatót, mert a hazai és a külföldi tesztek is agyon dicsérték. És én sem tudok róla semmi rosszat mondani. Kivéve talán, hogy a fedélnek valóban van egy kis játéka, de stabilan áll a helyén. Fulesek a dobozban nem lötyögnek, fülben is stabilak nálam. Zenehallgatásban nekem hozza a Samsung mellé csomagolt AKG füles és az earpods szintjét, tesztekben azt írták az airpodshoz hasonlít nagyon a hangzás. Soha életemben nem használtam drága fejhallgatót, tehát ahhoz képest valószínűleg tényleg borzalmas.
A pozitívum abban, hogy még nem használtál drága fejhallgatót az, hogy így tudod értékelni ennek a fülesnek a tulajdonságait.
-
Ailton
tag
Hát ez nagyon érdekes. Kb másfél hónapja vettem egy ilyen fülhallgatót, mert a hazai és a külföldi tesztek is agyon dicsérték. És én sem tudok róla semmi rosszat mondani. Kivéve talán, hogy a fedélnek valóban van egy kis játéka, de stabilan áll a helyén. Fulesek a dobozban nem lötyögnek, fülben is stabilak nálam. Zenehallgatásban nekem hozza a Samsung mellé csomagolt AKG füles és az earpods szintjét, tesztekben azt írták az airpodshoz hasonlít nagyon a hangzás. Soha életemben nem használtam drága fejhallgatót, tehát ahhoz képest valószínűleg tényleg borzalmas.
-
Schuler888
senior tag
Tronsmarttol tobbet vartam... habar az ar arulkodo...
-
_flamer
aktív tag
-
mg1992mg
őstag
Ettől a kinézettől minden ilyen jellegű fülesnél sugárban tudnék...
-
hangyász2
aktív tag
Meglep, mert az Airdotsnál a Spunky Beat és a Neo Onyx is jobban szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elstartolt az Android 17
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Blu-ray lejátszók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB 12 hónap garancia
- Add el nekünk!Apple iPhone 16 Plus/16/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- 68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Lenovo ThinkPad L480,14" HD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11