- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Nemrég érkezett egy ilyen.
Lehet én vagyok fsz.... de szerintem igen jó a hangmiősége azokhoz képest amiket eddig használtam.
Úgy látszik nem vagyok audiópedofil....Én is egyedül a fedél flimziségét tudnám komolyabban kiemelni, na meg azt hogy semmiféle bevágást nem tettek a füleshez hogy a csúszós piano lakkos műanyagot meg lehessen fogni szóval a kivétele macerás a dobozból.
[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
-
Dodeszh
tag
Néhány hete vettem egy ilyen fülest. Nekem az első gondom az volt vele, hogy nem tudtam normálisan megfogni a fülhallgatókat, hogy kivegyem a tokból. Nyilván az én ujjam nagy, de nincs rajta olyan felület, ahol meg lehetne fogni a mélyen a tokban ülő és mágnesesen rögzülő fülhallgatókat.
A hangja kapcsán egyetértek a tesztben írtakkal, nekem sem tetszett és a másik oldalon a beszédérthetőség sem volt megfelelő (nem szabadtéren, hanem irodában használtam). Így ahogy jött (egyébként anno igen jó áron EU raktárból), úgy ment is tovább, aki megvette, most örömmel használja.
Nagyon gondolkodom egy Airdots 2S-en, de elriaszt egyelőre az ára.
TWS kategóriában egyébként nálam egyelőre a BlitzWolf BW-FYE6 a favorit, de az gumiharangos, amit gyakran nem visel a fülem. -
-
kbyte1024
veterán
Szerintem inkább aldozzon az ember egy picit többet rá, és vegyen egy normális fülest. Pont a hangzás a lényeg,nem az hogy most lotyog e a doboz vagy nem.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Ailton
tag
Hát ez nagyon érdekes. Kb másfél hónapja vettem egy ilyen fülhallgatót, mert a hazai és a külföldi tesztek is agyon dicsérték. És én sem tudok róla semmi rosszat mondani. Kivéve talán, hogy a fedélnek valóban van egy kis játéka, de stabilan áll a helyén. Fulesek a dobozban nem lötyögnek, fülben is stabilak nálam. Zenehallgatásban nekem hozza a Samsung mellé csomagolt AKG füles és az earpods szintjét, tesztekben azt írták az airpodshoz hasonlít nagyon a hangzás. Soha életemben nem használtam drága fejhallgatót, tehát ahhoz képest valószínűleg tényleg borzalmas.
-
Schuler888
senior tag
Tronsmarttol tobbet vartam... habar az ar arulkodo...
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
mg1992mg
senior tag
Ettől a kinézettől minden ilyen jellegű fülesnél sugárban tudnék...
-
hangyász2
aktív tag
Meglep, mert az Airdotsnál a Spunky Beat és a Neo Onyx is jobban szól.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem járt nálunk korábban AptX-képes TWS fülhallgatópár, így aztán valószínűleg a kelleténél is nagyobbak voltak az elvárásaink. Pedig ez a termék sajnos egy méretes kapufa.
- 3D nyomtatás
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mikrotik routerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Spigen AlignMaster üvegfólia iPhone
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest