- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Hello,
Ha már az előbb openwrt szóba került, hol lehet beállítani Luci-n a DMZ-t? Nem lelem, tán rossz helyen nézem?
-
kammler
senior tag
Ez hasznos dolog?
-
kammler
senior tag
Most komolyan, én vagyok ennyire hülye? Nem a rendszer --->adminisztráció fülön kell beállítani, hogy hozzáférjek távolról a routerhez vargalex féle openwrt-ben? A dyndnsemet frissíti az ok, a microservert is elérem az is ok.
-
őstag
Létezik az, hogy egyszerre mindkét 4300-as routerem meghibásodik? Már kitéptem a maradék hajam is idegemben.
A hibajelenség az, hogy pár percenként edobja a netet (nincs kapcsolat a wan porton). Már leszúrtam a szolgáltatót is, újraindításokon túl vagyok. Router kihagyásával stabil a netem (mégha a felét sem éri el a sebesség a névlegesnek).
Mindkét routert reset-eltem, próbálom újra beállítani, de bármelyiket is csatlakoztatom a modemhez, elszáll a net egy idő után.
Valaki linkelné, hogy melyik hozzászólásban van leírva, hogyan kell visszarakni a gyári fw-t?
-
kammler
senior tag
Én a dd-wrt-ről a webrevert.bin-el raktam vissza, van egy olyan le lehet tölteni. Nem rosszak azok a routerek, vmi gond van ezekkel a firmwerekkel. Ha egyszer gyárival megy ugyanaban a pozícióba a lakáson belül, akkor csak a nem gyári firmware lehet ludas. Ami a rádós részét illeti én már a létező összes kombinációt végigzongoráztam.
-
őstag
válasz kammler #2359 üzenetére
Valami a szolgáltatónál volt, mert később már nem tudtam pc-vel közvetlenül sem csatlakozni. Nem akarom elkiabálni, de már 35 perce kapcsolódva vagyok a netre.
A boszantó a dologban, hogy szétb@sztam a teljes konfigurációt. Most állíthatok be mindent újra. Bár csináltam mentést és a főrouter visszaállt szépen, de még a switch módban használt beállítása hátra van.
-
pitama
tag
Sziasztok,
transmissionba kérnék egy kis segítséget. Nem vagyok feltétlen megelégedve a sebességekkel. UPC 120-as netem van, de ha letöltök akko max 2,5-el töltök le feltülteni meg alig alig tölt 150kbps-el. Mit és hogyan kéne beállítanom, hogy nagyobb sebességgel tudjak feltölteni?
Köszi
-
őstag
Azt mondta a szolgáltató, hogy újra konfigurálta a felhasználó nevet és jelszavat. Higgyem el hogy csak ennyi volt a baj, ami hazavágta az egész vasárnap délutánom?
Amúgy érdekes, de rendbejött a rendszernaplóm is, most nincs piszkálva eth02 oldalon, mint előtte.
-
pitama
tag
válasz vargalex #2369 üzenetére
Szia,
a forgalmi szabályoknál:
Bármelyik TCP, UDP
bármelyik gép felől wan-ben
To bármelyik router IP at port 6880 on this deviceEsetleg a port továbbításnál be kell a állítani, hogy a router ipcímére legyen nyitva a port?
[ui]: ha a transmission felületén megnézem a portot, azt írja, hogy open.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
a barrier bakerben miért nem tudom elindítani az 5ghz es wifit, nem engedi engedélyezni
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz vargalex #2377 üzenetére
semmi se történik ha kiadom a wifi parancsot ssh-n.És csak 17db ig lehet állítani az 5ghz et.
config wifi-device 'radio0'
option type 'mac80211'
option channel '11'
option hwmode '11ng'
option path 'platform/ar934x_wmac'
list ht_capab 'LDPC'
list ht_capab 'SHORT-GI-20'
list ht_capab 'SHORT-GI-40'
list ht_capab 'TX-STBC'
list ht_capab 'RX-STBC1'
list ht_capab 'DSSS_CCK-40'
option txpower '22'
option htmode 'HT40-'
option country 'HU'config wifi-iface
option device 'radio0'
option network 'lan'
option mode 'ap'
option ssid 'Pocok_2,4Ghz'
option encryption 'psk-mixed'
option key 'Kakukk01'config wifi-device 'radio1'
option type 'mac80211'
option hwmode '11na'
option path 'pci0000:00/0000:00:00.0'
list ht_capab 'LDPC'
list ht_capab 'SHORT-GI-20'
list ht_capab 'SHORT-GI-40'
list ht_capab 'TX-STBC'
list ht_capab 'RX-STBC1'
list ht_capab 'DSSS_CCK-40'
option txpower '17'
option htmode 'HT40+'
option country 'HU'
option channel '40'config wifi-iface
option device 'radio1'
option mode 'ap'
option ssid 'Pocok_5Ghz'
option network 'lan' -
Gondwana
addikt
válasz dodoroli #2379 üzenetére
(ezt hozta a PISA felmérés is)
Every Day - minen napra egyforma időzítés
Select Days - a kipipált napokra érvényesAll Day - ott írja, hogy 24h, azaz egész nap
Start Time/End Time - bekapcsolási/kikapcsolási időpont.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Ragnar95
félisten
A vargalex builden vagy OpenWRT-n kívül milyen cfw-ek vannak még a routerre? Azt a problémát, ami miatt felraktam az open WRT-t megoldotta a szoftver, de sajna most meg a wifim nem működik normálisan, a hatótáv kb a felére csökkent és tök instabil, hogyha messzebb vagyok tőle, csomószor elszáll a wifi, ami elég idegesítő, mivel csak wifin használom a netet és pont azért vettem ezt a routert, mert az előző szórakozott
Ezen kívül csomószor a router setup oldala is nagyon lassan tölt csak be...
Itt vannak a wifi beállításaim[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Intruder2k5 #2383 üzenetére
Köszi
És melyiket ajánlod ezek közül?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
MODERÁTOR
-
Ragnar95
félisten
válasz Intruder2k5 #2385 üzenetére
De, láttam, de remélhetőleg azzal nem lesz ilyen wifi gond vagy ha mégis, akkor kipróbálom majd a DD-WRT-t is
Ezek közül melyiket kell letöltenem,h 1 kattintással firmware upgrade-erből tudjam telepíteni? Azt találtam,h Atheros AR9344 chipset van a routerben, de itt olyanhoz nem is látok fw-tPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
MODERÁTOR
-
Ragnar95
félisten
válasz Intruder2k5 #2387 üzenetére
Igen, TL-WDR4300
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
MODERÁTOR
válasz Ragnar95 #2388 üzenetére
Ha vargalex build van rajta, akkor ezt tedd rá!
gargoyle_1.5.11-ar71xx-generic-tl-wdr4300-v1-squashfs-sysupgrade.bin
Ha már visszatetted a gyárit, akkor ezt!
gargoyle_1.5.11-ar71xx-generic-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory.bin
A beállításokat semmiképpen se tartsd meg!
-
Ragnar95
félisten
válasz Intruder2k5 #2389 üzenetére
Sajna ez sem vált be, beállítások megtartása nélkül is ugyanolyan gyenge a wifi a gyári fw-hez képest Asszem este kipróbálom a DD-WRT-t, ha nincs valami beállítási lehetőség, ami esetleg segíthetne ezen a problémán
-
JKalo
tag
-
Ragnar95
félisten
-
Hello. Ezt a routert neztem ki, 3 gephez, ugyanabban a szobaban, routertol max 4 meterre. Kanocon lenne mindegyik + lehet lesz egy wifis laptop is. Ossz 120megabit van a harom gepre. A lenyeg a biztonsag, ne szakadjon soha a net. Jo valasztas, vagy van jobb jelolt 25ezerig bezaroan? (nyilvan nem gond ha kevesebb, de ha valami tutibiztosabb +5ezerert, akkor nekem az kellene). Nem kell se torrentre, se usb-s vinyora, semmire az egvilagon, csak biztos legyen a kapcsolat, es ha felspikeol a forgalom 100mbit kore, az se lenne baj ha lekezelne.
Koszi! Maross.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs