- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
Szerintem az is közre játszhatott hogy a csávó vagy az eladó amikor nézte meg a telót a boltba hogy működik bekapcsol-e nem rakta vissza rendesen csak épphogy, és szegény gyerek amikor mutatta hogy milye van ferdén tartotta a dobozt és hupsz kiesett... Gondolom azóta vett másikat, úgyhogy nem sajnálom vannak ilyen esetek
[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
MortalVenoM
tag
csak 1 kis érdekesség:
-
buvartacsko
addikt
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Szerintem meg ezek a tesztek egyáltalán nem tükrözik a valóságos helyzeteket.
-Egy akármilyen telefon 100 vagy több féle képen,más más magasságokból is leeshet vagy kieshet a zsebből vagy a kezünkből.
-Ezért ezek a tesztek nekem túlságosan laboratóriumosnak tűnnek.
-Az ,hogy mondjuk pld: laza séta vagy szaladás közben esik ki a telefon
a szebből vagy a kicsúszik a kézből betonra vagy sok másfajta felületre stb stb..ezek vagy ehez hasonló tesztek már sokkal reálisabbak lennének..
-Ezért én azt mondom,hogy ezek a tesztek ha nevezhetjük egyáltalán annak,látványilag talán érnek valamit,de semmi esetre sem közelítik meg a valós helyzeteket.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Ali G.
senior tag
-
Ármester
Ennyit a híres zafírüvegről. Törés ellen nem véd, karc ellen meg véd a Gorilla Glass is (vagy egy kijelzővédő fólia). Cserébe a zafír törékenyebb és drágább az előállítása tehát még drágábban lehet eladni az iPhone-t.
Üdv.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
UFC
aktív tag
válasz SyMbioTe #159 üzenetére
Csak szólok hogy nem zafír a kijelzője. És ne egy kibaszott teszt alapján döntsél mert küldök olyat is ahol a HTC ONE, Galaxy S5 ugyan úgy leejtések után pókhálós lesz. Mégsem mondom az a videón alapján hogy akkor szar a Gorilla Glass.
[link] Itt még sem törik be. Milyen érdekes biztos szarul dobták el.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz SyMbioTe #159 üzenetére
Csak mert ugye azzal híresztelték, hogy töhetetlen lesz a zafír miatt, de akkor nem szóltam elnézést, én úgy tudtam, hogy zafír a kijelzője.
Üdv.
Szerk.ossz helyre ment a válasz.
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
-
DMG
senior tag
Az a furcsa, hogy az általad linkelt video mindig vágva van, az esés után. Az utolsó teszten a lassításban látszik, hogy a kijelző széle mintha levállt volna a telefonról, én még szilánkokat is látok, aztán vágás, és kutya baja. De értelme persze egyiknek sincs.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
UFC
aktív tag
Igen. De itt van még egy. Ebből is látszik annyira nem mindegy hogy hogy esik a telefon. [link]
Hát igen nekem is ez a véleményem. Én nagyon régen egyetlen egy telefonomat ejtettem le azóta egyet sem. Meg tényleg nem mindegy hogy esik a telefon. De hát látod sok embert izgat sőt azt is eltudom képzelni hogy valaki ez alapján választ telefont
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
Ez igaz
Vagy kicseréltette az előlapot nem olyan drágán.
Amúgy sokan még mindig azt hiszik hogy ha valakinek összetörik az iPhone-ja akkor rögtön másikat kell venni megint ugyanannyiért, de létezik olyan funkció is már hogy előlapcsere persze ilyenkor jókat nevetek amikor ahhoz képest fillérekért be lehet szerezni az alkatrészt és 1:1-ben kicserélni●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Poison73
csendes tag
Bakker! Nálunk sorban jelentik be csúszást, ezek meg unalmukban törik sorban a telefonokat.
" No pain, no gain!
-
Dexar007
veterán
Jeee' torik egy telefon!
Idiota,fogyatekos,kattintasvadaszo kocsog.Give me your cum,bull!
-
Blyan
félisten
Will it blend? The iPhone 6 Plus almost doesn’t blend
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Maranello74
aktív tag
Ez szépen szétpergett. Ez is csak egy védtelen drága.... mint a többi.
Vigyázni kell rá. -
csubííí
senior tag
A 2 verziónak az ára a más gyártok készülékekeihez képest a legmagasabb,nem is értem,hogy ki képes ennyit egy telefonért kiadni. Jó tudom,sokan lesznek (megtehetik,van pénzük,nem isszák el,másra nem költik stb...) Ha megtehetném se vennék ennyiért! Pofátlanság amit elkérnek értük. Mind két verziót ha összehasonlítsuk más gyártok azonos kijelzőmérettel rendelkező készülékeivel akkor még a méretük is nagyobb,van,hogy még nagyobb kijelzővel is kisebb a másik készülék. Oldalain a káva nem éppen kicsi na meg alul és felül,hát arra nem is tudom mit mondjak..... Ahogy itt olvasgatok és nézek videókat róluk ezek az occsó készülékek nem éppen a leggyorsabban működnek. Már van kijelző karc és új lenyomat védelméről is videó,siralmas a kijelző karcállósága is. Mindez ennyi pénzért.
[link][ Szerkesztve ]
-
jozso1989
őstag
válasz Starz561 #172 üzenetére
Túl sokat vártak a felhasználók és már képzelődtek... Azért mégis csak Apple-ről van szó.
(#175) csubííí: Ez de gáz... Szóval nem csak lagol, de még karcolódik is. Ennyi pénzért... Lázadás lesz, már látom előre!
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Gabó75
senior tag
Ezek a tesztek akkor érnének valamit, ha utána megmutnák, hogy tokkal miképpen reagálnak a behatásokra. Nyilván tok nélkül minden okosteló pókhálós lesz. Egyszerűen el kell vezetni az erőhatást, ami tok nélkül nem nagyon lehetséges.
-
-
PetX
aktív tag
Ez nem szándékos környezetszennyezés?
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
joysefke
veterán
Itt a megoldás a törő karcolódó okostelefonok problémájára:
-
joysefke
veterán
Gagyi az aprító, erre a BlendTec való: iPhone 5S will it blend?
-
FazekasOS
csendes tag
Nemár! Ezzel engen kínozni lehetne! Androidos készüléknél ez persze vicces meg minden, de egy iPhonet összetörni... Nekem már 6 van, és attól frászt kapok, ha valaki zsíros kézzel hozzányúl. És itt nem arról van szó, hogy kinek mennyi pénze van. Lazán földhözvághatnék 10 iPhonet is, de nem teszem mert: 1. iPhone 2. Hülyeség
-
Lacy6
senior tag
-
törölt tag
"Törésteszten járt a két új iPhone"
Minek?
Soha nem lattam egy hivatalos kijelentest sem arrol, hogy strapa-telonak terveztek volna.
Vagy erre paran maszturbalnak a monitor elott es ilyenre tenyleg van igeny? -
eventus
veterán
iPhone 6 Plus vs 50 Cal [link]
Puff nekiBlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
jozso1989
őstag
-
eventus
veterán
Még egy kis keménykedés:
Itt a megoldás a kamera dudorra: [link]BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Blyan
félisten
Azert vannak gondok....
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest