- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubro
senior tag
Szép, okos, tuningolt v3 remake. Tényleg kár a bővíthetetlenségért.
-
MODERÁTOR
Tetszik ez a telefon. Kár, h. a kedvenc gyártóm nem dob piacra ilyen típusú készülékeket (a forgatható kamera nélkül).
A készenlétben pozitívan csalódtam. Grat Samsung!!!
Egy megjegyzés. Az második oldalon van egy szó: ''rés'', ez gyanúm szerint rész szeretett volna lenni...
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
AS
félisten
Hm, anyira nem jön be.
Viszont enek az utodja A Z540 már igen na az mégjoban V3 kinézetü de az nem baj.
Amikor megkérdezték a Samsungot hogy mért másolta le motot azt mondta:
- Nem másoltunk le semmit, igy kell kinézni egy vékony telefonak.
Legnagyobb hibba hogy nem bövithető, de hát ez van..
kijelzö 2.2 coll különben.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
AS
félisten
Ja és ez a Tim menü is nagyon ronda..
De gyárimenüvel még nem is láttam.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
-
ragazzo
őstag
Nem rossz próbálkozás.Azért most is azt mondom, hogy mindenből jobb az eredeti.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
AS
félisten
NA akkor:
Z540 szebb,Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Hiperbola
csendes tag
Az a jó ebben a Samsungban, hogy totál elbizonytalanított. Már épp eldöntöttem magamban, hogy V3x, amikor jött ez az összehasonlítás. Sok szempontból szimpibb - kisebb és könnyebb, ez fontosabbnak tűnik mint a memóriabővíthetőség - nekem legalábbis. Csak a forgatható kamera... poén, de mennyire hamar megy tönkre? Most is Samsungom van, s300m, két és fél éve egész jól bírja, újat se 1-2 hónapra tervezem. Z540 is 3G-s? Mini USB vagy ilyesmi van benne? Kábel mennyi hozzá, vagy benne van csomagban? (... és honnan van valakinek mindjárt két olyan telója ami még alig van? )
-
-
Hiperbola
csendes tag
március már csak 1 hónap, nem s.o.s. - csak ha már veszek akkor jót akarok
AS. tudsz esetleg pontos méretet mondani? Fotó alapján kicsit vastagabb - de súly az passz fotóból Köszi előre is. -
atosz
őstag
Sztem kisse rohejes a teszt...
Engem peldaul a leirt dolgok 80%a nem erdekel. De legalabb cserebe nem tudtam meg, hogy telefonalasra mennyire hasznalhato. Hangminoseg, hangero, kihangositas, BT kapcsolatok, hivas kozbeni funkciok, GPRS, EDGE, 3G kapcsolatok minosege, problemamentessege... Vegul is ez csak egy telefon, fotozasra es MP3 hallgatasra fogjuk hasznalni... Kesz rohej.
Apropo. Milyen anyagbol keszult a keszulekhaz? -
Hiperbola
csendes tag
válasz Viktor0610 #19 üzenetére
Viktor, köszike, az 510-ét megtaláltam, a kérdés az 540 volt;-))
-
AS
félisten
válasz Hiperbola #23 üzenetére
Ez nem reklám )
A GSM-deponál ugy van vétel hogy egy megbeszélt pontom találkoztok utána kiprobálod a telcsit, ha valami nem tetszik nem veszed meg. Ha kell akkor mehet a papir munka.
[Szerkesztve]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Szigoruan titkos info!
Samsung Z540 -et hivatalosan is forgalmazák magyaroszágon Vodafone live menüvel..
Tehát a vodánál lesz kapható.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
e5b261
csendes tag
Sziasztok!
valaki meg tudja mondani, hogyan tudnám beállítani az ébresztő hangerejét?
leüvölti reggelenként a hajam -
MODERÁTOR
-
e5b261
csendes tag
válasz Viktor0610 #33 üzenetére
Sanja így sem megy. Ha átteszem másik profilba, ahol a leghalkabbra van állítva a hangerő, úgy is üvölt reggelenként. Közben megoldottam úgy, hogy a dallamot pc-n megcsináltam egyre hangosodóra, így már nem rossz. De szerintem egy ilyen drága telónál így buherálni elég gáz...
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest