Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Scalpel

    senior tag

    válasz shiggi #1812 üzenetére

    Nagyon szeretem a telefonban, hogy a borításának egy része fém. Ez nálam kritérium volt. Meg persze szerintem kegyetlen jól is néz ki. Semmi csicsa, meg csingilingi, hihetetlen elegáns. Na meg persze vékony. Nadrágzsebben, ingzsebben eltűnik. A telefon háza stabil, nem nyöszörög. A kijelző képe gyönyörű, a fényereje nagy, így éjjel lámpának is használható. Én beállítottam kb. 8%-os fényerőre, mert úgy is jól látom teljesen. A világítás lekapcsolását meg 10-15secre, az engergiatakarékos üzemmódot meg egy percre. Így tesztként (szinte no telefon, kevés nyomkodás), elment egy hetet úgy, hogy amikor újra töltöttem, 9-ből két rovátka még meg volt, persze éjjal-nappal bekapcsolva, ébresztőnek használva. Úgyis elment öt napot, hogy elég sokat beszéltem rajta, és persze nyomkodtam. Szóval az akksija nekem hatalmas pozitív csalódás volt. A bluetooth eléggé meg tudja enni, sok bluetooth-szal, meg nyomkodással 2 nap alatt is akár le lehet meríteni természetesen.
    A beszédhang kíváló, nagyon tiszta, és nagyon hangos is tud lenni. A kihangosító szintén nagyon jó.
    Egyetlen hátránya a telefonnak talán a pop-port, mert nekem van olyan bajom vele megint, hogy az adatkábellal elveszti a kapcsolatot a géppel. Fülhallgatóval akárhogy nyüstölöm semmi probléma, jön a hang minden probléma nélkül. Valószínűleg a kábel a ludas. :F A pop-portnál is egyébként a kopó felületek fémből vannak, a kábel végeken is fém karmok vannak, így az elkoptatása elég fáradságos lehet.

    Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor a megvásárolni kívánt készüléket ott helyben megnyüstölöd. Például feltekered maxra a hangerőt, és ''nokia tune'', ''nostalgia'' és ''rock'' nevű csengőhangokkal kipróbálod a hangszórót, és kikészíted a boltos idegeit :). Ha semmi zörgést nem hallasz, akkor értelemszerűen jó. Ezt azért mondom, mert a szervízben elcseszték a telefonom, én kértem cserét, és a cserepanelnak a kihangosító hangszórója hibás volt, de ezt az egyet nem próbáltam ki átvételnél, csak otthon, amikor neki álltam beállítani a telefont.

    Az biztos, hogy ennyiért ennél jobb telefont nem nagyon kaphatsz. Csak jól meg kell nézni, mit veszel meg. A hibái egyébként első nap úgyis kijönnek ha van neki, itt a fórumon meg elég kevés hibáról lehet olvasni, ami igazából bíztató.
    Szerintem ennyi.

    Jó vásárlást, és sok szerencsét! :)

Új hozzászólás Aktív témák