Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
Schuler888 #5 üzenetére
Igen, mar azon is megemelkedett az En szemoldokom is, de ugy voltam vele, hogy jo, oke, legyen, hatareset-elfogadjuk, elvegre ma mar a cipofuzo meg a mosopor is "smart", csak akkor azt nem ertem, hogy az alapvetoen ugyanazt a feladatot ellato, meretben -es funkciokban- is tobbet tudo, ugyanugy hordozhato eszkoz miert nem az.
-
Schuler888
senior tag
-
opr
nagyúr
Kivancsi lennek arra a logikara, vagy legalabbis a mogottes indoklasara annak, hogy a kis piszlicsare bt fulhallgatok "hordozhato okoseszkozok", a sokszor sokkal okosabb, funkciokban bovebb bt fejhallgatok pedig nem.
Eskuszom nem ertem, mert aki zenet akar es szeret hallgatni, az pont ugyanannyit fogja hordozni a fejhallgatojat, mint ha fulhallgatot vett volna. -
akaido
addikt
A Q3-ban minimum egy Shotgunt eszközt hordoznék....de inkább Rocket Launchert, "hordozórakétaként"
-
strogov
senior tag
"17 millió tétel meg sem közelíti az Apple 41,4 milliós teljesítményét, a Xiaominak elég volt a második helyre"
Azért valahol elkeserítő szerintem, hogy az apple-n kívül senki nem tudott a 100k+ HUF kategóriában népszerű terméket letenni az asztalra, és a xiaomi a filléres cuccaival is csak az apple 40%-át tudja hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest