Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
A design mindenek felett...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
r4z
nagyúr
Jól néz ki nem vitatom, de iszonyú drága... Töltőfej 10 euró? Menjenek a...
Mellesleg pont a Mobilarénán kell ilyet olvasnom, hogy HTC Touch HD2?Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
manoarc
senior tag
"Véleményt nem írok ezúttal, legyen elég annyi, hogy ez az UFO konkrétan 21 900 forintot kóstál. A plusz csatolók 10 eurós ár körül mozognak."
Ez sem az Én pénztárcámhoz van igazítva ...
{。^◕‿◕^。}
-
PowerBuldog
veterán
Ennyi pénzért simán adhatnák a többi csatlakozót is gyárilag szerintem. De hogy tényleg a vastag Nokia töltő minek. Kb mintha az SE régi töltő csatlakozóját adták volna. Tényleg a microUSB lett volna a logikus.
Azért megnéznék egy olyan kompozíciót is, amikor Nokia telefonok fejjel lefelé, SE-t az oldalukra dőlve stb vannak rárakva.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
szombatitomi
senior tag
Nekem ez abszolút nem tetszik, és még drága is. Ha lenne egy USB csatlakozó, és egy kábellel (persze a szükséges adapterekkel) lenne összekötve a töltőcsatlakozóhoz, sokkal jobban tetszene, mint ez a nagy UFO.
-
PoLizei
aktív tag
Ez meg mire jó? (Tudom, tölteni, de arra jó az ezer forintos drótos is.)
Cigiszünethez hasonló közösségi telefon etetés? Versenyezzünk, hogy kié lesz előbb kész?Egy vékony dugójú Nokiát nem mernék kitámasztás nélkül rátenni
P*L****
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nekem tetszik, ami azt illeti, pont jól jönne nálunk egy ilyen a szerkesztőségben.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
mrlujoak
veterán
Kicsit meglepett, hogy a mini USB-n kívül az Apple a Nokia és a Sony Ericsson csatlakozó van benne a standard csomagban.
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest